knazi כתב:הפרמטר הכי חשוב לי הוא מהירות הצילום ולא מצאתי מידע על כך במצלמה הזאת יש לך מושג מה הקצב? חשוב לי שיהיה אפשרות לצילום מהיר ורציף.
...
מהירות הצילום די סטנדרטית (תמונה כל שניה וחצי בערך). אם חשוב לך צילום רצפים מהירים תוכל לצלם 12 תמונות בקצב של 5 תמונות בשניה - אבל ברזולוציה נמוכה יותר של 3 מ"פ (שעדיין גבוהה יותר מזו של טלוויזיה FullHD).
בנוסף לא ראיתי בפונקציות הפלאש את האופציה נגד עיניים אדומות. יש מצב שאין להם מערכת נגד עיניים אדומות במצלמה כזאת?
...
ה-F70 מתמודדת עם הנושא הזה בשתי שיטות - הראשונה היא זיהוי מיקום הפנים בפריים ותיקון עיניים אדומות ע"י עיבוד אוטומטי (במהלך הצילום או לאחריו), השיטה השניה המצלמה מבצעת סדרת הבזקות לפני הצילום על מנת לגרום לאישונים להתכווץ כך שתופעת העיניים האדומות תהיה פחות בולטת. עם זאת, דווקא השיטה השלישית והלא רשמית היא הפתרון הטוב ביותר - צילום ללא פלאש. היתרון הגדול של ה-F70 על מצלמות אחרות הוא האפשרות לקבל תוצאות שמישות גם ב-ISO גבוה ללא פלאש. איכות התמונה פחות טובה ממה שמקבלים ב-ISO נמוך, אבל איכות התאורה של אור קיים שווה את המאמץ. התוצאה היא תמונות הרבה יותר טבעיות ומחמיאות.
riji כתב:אין לי משהו אישי נגד FUJI אבל לטעמי הצבעים בתמונות שלהם טובים פחות מבקנון או ניקון, המלצה שלי לפני רכישה של מצלמה להשוות תמונות באחר מאתרי הסקירות ולוודאו שהתוצאה מוצאת חן בעיניך בעין.
אני מכיר לפחות 2 אנשים שקנו FUJI חדשה והפסיקו להשתמש בה יחסית מהר בגלל אי שביעות רצון מהתוצאות, אני לא מכיר כמעט מקרים דומים עם קנון או ניקון ואני בהחלט לא קובע עמדה, רק מציע לבדוק טוב את הנושא.
...
דעתי הפוכה, אבל במקום להסתמך על דיעה, בוא נשווה את התוצאות עצמן. אילו דגמים ספציפיים של קנון וניקון אתה ממליץ לפותח הדיון לקנות בתקציב של עד 1000 ש"ח ושלדעתך נותנים איכות תמונה טובה יותר מהפוג'י F70?