תגידו שלום ליציאת הקומפוננט
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מאמר שהתפרסם היום ב CEPro מגלה כי החל מינואר 2011, יצרני נגני Blu-ray לא יורשו להוציא דרך יציאות הקומפוננט שלהם יותר מ 576 או 480. יש לציין כי יציאת קומפוננט הינה הדרך האנלוגית היחידה לצפות בתכני HD עבור מקרנים ומסכים ישנים ומהווה דרך פופולארית להעברת סיגנל הוידאו בהתקנות Custom.
הגבלה תהיה תקפה החל מינואר 2014 עבור מוצרים שכבר קיימים בליין השיווק של יצרנים.
המטרה הינה להעביר את כל השוק לחיבורי HDMI.
על מנת לתמוך במהלך מצד יצרני כותרי ה Blu-ray, האולפנים יורשו להכניס הגנת ICT לכותרים אשר מכבה את יציאת הקומפוננט במכשיר ובכך הופכת אותו ללא פעילה עבור כותרים אלו. צעד זה גם יגרום ליצרנים להשמיט בעתיד את הכללת מחבר הקומפוננט בכלל מהמוצרים, למרות שניתן לנגן מהם תוכן SD אחרי ההגבלה.
להורדה המקורית באתר CEPro:
http://www.cepro.com/article/say_goodby ... players/K5
הגבלה תהיה תקפה החל מינואר 2014 עבור מוצרים שכבר קיימים בליין השיווק של יצרנים.
המטרה הינה להעביר את כל השוק לחיבורי HDMI.
על מנת לתמוך במהלך מצד יצרני כותרי ה Blu-ray, האולפנים יורשו להכניס הגנת ICT לכותרים אשר מכבה את יציאת הקומפוננט במכשיר ובכך הופכת אותו ללא פעילה עבור כותרים אלו. צעד זה גם יגרום ליצרנים להשמיט בעתיד את הכללת מחבר הקומפוננט בכלל מהמוצרים, למרות שניתן לנגן מהם תוכן SD אחרי ההגבלה.
להורדה המקורית באתר CEPro:
http://www.cepro.com/article/say_goodby ... players/K5
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- דור-Future
- עוסק בתחום

- תגובות: 123
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
באמת קצת עצוב... היתה תקופה נפלאה..oferlaor כתב:עצוב.
היה שלום ותודה על כל הדגים!...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אני חשבתי שאני היחיד שמשתמש בביטוי הזה. מסתבר שאני לא הגרופי היחיד של דאגלס אדמס בפורוםoferlaor כתב:עצוב.
היה שלום ותודה על כל הדגים!...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני לא מתכנן להתגעגע לקומפוננט כמו שאני לא מתגעגע לדיסקטים, לVHS ולקסטות
אל תשכח לקחת מגבתHuber כתב:אני חשבתי שאני היחיד שמשתמש בביטוי הזה. מסתבר שאני לא הגרופי היחיד של דאגלס אדמס בפורוםoferlaor כתב:עצוב.
היה שלום ותודה על כל הדגים!......
נערך לאחרונה על ידי Pavelz ב 18/02/2010 15:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
Need more cowbell
לא נעים לספר - אבל אני עדיין משתמש בקומפוננט מאחר ויש לי רק שני כניסות HDMI בטלויזיה ואני מניח ומקווה שתישאר איתי בשנת 2014
מקסימום נעביר מישהו אחר לקומפוננט
מקסימום נעביר מישהו אחר לקומפוננט
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- faza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
סליחה על הבורות,Huber כתב:אני חשבתי שאני היחיד שמשתמש בביטוי הזה. מסתבר שאני לא הגרופי היחיד של דאגלס אדמס בפורוםoferlaor כתב:עצוב.
היה שלום ותודה על כל הדגים!......
אפשר תרגום?
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מאמין שעד 2014 לא יהיה לך רסיבר שממתג HDMI?pop_up כתב:לא נעים לספר - אבל אני עדיין משתמש בקומפוננט מאחר ויש לי רק שני כניסות HDMI בטלויזיה ואני מניח ומקווה שתישאר איתי בשנת 2014
מקסימום נעביר מישהו אחר לקומפוננט...
התנאי המדוייק יותר - "אתה מאמין שעד 2014 לא יהיה לך רסיבר שממתג HDMI וכן נגן BR ללא קומפוננט".uriler כתב:אתה מאמין שעד 2014 לא יהיה לך רסיבר שממתג HDMI?pop_up כתב:לא נעים לספר - אבל אני עדיין משתמש בקומפוננט מאחר ויש לי רק שני כניסות HDMI בטלויזיה ואני מניח ומקווה שתישאר איתי בשנת 2014
מקסימום נעביר מישהו אחר לקומפוננט......
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
42 ?
אבל ברצינות היצרנים עדיין שבויים בגישה מהמאה הקודמת שניתן לחסום הפצה של חומר על ידי הצפנות שמעיקות על הלקוח, מישהו עוד זוכר" VIDEO ENHANCER" קומפוזיט כדי לבטל MACROVISION ולאפשר צפייה נורמלית ב TV מסוימים?
במקרה של הקומפוננט הקומפוזיט וה S-VIDEO וגם ה SCART הגיע זמנם ואנו כבר מתחילים לראות יצרנים שמורידים S-VIDEO ממכשירי ה TV.
בעולם של דיגיטלי ו HD אין מקום לעולם האנלוגי של אתמול, למרות זאת אני מעריך שדווקא יש סיכוי לקומפוזיט לשרוד עוד כמה שנים טובות לצורך תאימות עם מוצרים זולים במיוחד.
אבל ברצינות היצרנים עדיין שבויים בגישה מהמאה הקודמת שניתן לחסום הפצה של חומר על ידי הצפנות שמעיקות על הלקוח, מישהו עוד זוכר" VIDEO ENHANCER" קומפוזיט כדי לבטל MACROVISION ולאפשר צפייה נורמלית ב TV מסוימים?
במקרה של הקומפוננט הקומפוזיט וה S-VIDEO וגם ה SCART הגיע זמנם ואנו כבר מתחילים לראות יצרנים שמורידים S-VIDEO ממכשירי ה TV.
בעולם של דיגיטלי ו HD אין מקום לעולם האנלוגי של אתמול, למרות זאת אני מעריך שדווקא יש סיכוי לקומפוזיט לשרוד עוד כמה שנים טובות לצורך תאימות עם מוצרים זולים במיוחד.
מה שמדאיג אותי זה מצב שבו כותרים חדשים יכבו את יציאת הקומפוננט בנגנים שיש להם כזו יציאההתנאי המדוייק יותר - "אתה מאמין שעד 2014 לא יהיה לך רסיבר שממתג HDMI וכן נגן BR ללא קומפוננט"....
ציטוט מהמאמר המקורי
דרך אגב - שמח לראות פה אנשים נוספים שיודעים שכדאי לקחת איתם מגבת בתיק לכל מקום..But that's not the end of the story. After January 1, 2011, software manufacturers will be able to insert something called an Image Constraint Token into any Blu-ray disc. This bit of digital information will turn the high-definition component video output OFF the player(s)....
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264