מרכז מדיה חכם

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
jsuares פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מחפש מרכז מדיה חכם ל-HTPC שידע להוריד תמונות ופוסטרים גם עבור סרטים וגם עבור תוכניות טלויזיה, כמו YAMJ שבפופקורן.

בכל מקום שחיפשתי (XBMC, MC7, MEDIA PORTAL ועוד) המערכת לא מספיק חכמה לדעת מתי מדובר בסרט ומתי בתוכנית טלויזיה ויש דרישה להפריד את קבצי המדיה לספריות שונות - אחת לסרטים ואחת לתוכניות טלויזיה. אצלי הכל במקום אחד ואין לי כח כל פעם שאני מוריד להעביר את הקובץ לספריה הנכונהץ בפופקורן פשוט הרצתי סקרעםט אוטומטי שהריץ את YAMJ אחרי כל הורדה ונפתרה הבעיה.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

עם מה אתה מוריד?
אצלי למשל ביוטורנט מוגדר שסרטים יורדים לתיקייה אחת וסדרות לתיקיה אחרת
חוצמזה אני חושב ש MP-TVSERIES ו MOVING PICTURES של מדיה פורטל דווקא כן יודעים מתי זה סרט ומתי סדרה.

jsuares פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אני מוריד הכל באמצעות Vuze, הרוב בכלל עם RSS כך שהכל אוטומטי. איך אפשר להבדיל בין סרטים לסדרות בהורדה?

ניסיתי להריץ את MOVING PICTURES על ספריה שבה גם סרטים וגם סדרות וזה לא עבד - רק הסרטים זוהו. חוז מזה מבחינת נוחות אני לא רוצה שני איזורים - אחד של סרטים ואחד של סדרות - זו אבחנה מיותרת. עד היום בפופקורן כל המדיה (רבצי וידאו) היתה במקום אחד והתרגלתי.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

jsuares כתב: ניסיתי להריץ את MOVING PICTURES על ספריה שבה גם סרטים וגם סדרות וזה לא עבד - רק הסרטים זוהו.
...
נו אז זה כן עובד!
MOVING PICTURES הוא רק לסרטים ולכן זיהה לך את הסרטים בלבד.
תתקין את MP-TVSERIES , הוא לסדרות.

jsuares פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

זאת בדיוק הנקודה, אני מחפש משהוא אחד בשביל שניהם. זה לא שהוא לא מזהה, אלא הוא מזהה טעויות -מנסה להתאים סרטים לסדרות טלויזיה וכמובן טועה.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #6 

אצלי זה עובד נפלא
יש תקיה נפרדת כמובן לסרטים וכמובן לסדרות
באופן קבוע כאשר הוספתי סדרות או סרטים הכל הפך להיות אוטומטי.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #7 

בXBMX צריך תיקיה אחת לכל הסרטים ועוד תיקייה אחת לכל הסדרות שבה נמצאות תיקיות נוספות, אחת לכל סדרה.
האמת שאני לא מבין מה קשה או את הטרחה בלהעביר את הקבצים לתיקייה הנכונה, אתה ממילא צריך לשנות את השם שלהם כדי שיזוהו כמו שצריך.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

sapir255 כתב:בXBMX צריך תיקיה אחת לכל הסרטים ועוד תיקייה אחת לכל הסדרות שבה נמצאות תיקיות נוספות, אחת לכל סדרה.
האמת שאני לא מבין מה קשה או את הטרחה בלהעביר את הקבצים לתיקייה הנכונה, אתה ממילא צריך לשנות את השם שלהם כדי שיזוהו כמו שצריך.
...
אצלי בלי תיקיות, כל הקבצי סדרות ביחד בתיקייה אחת וXBMC מזהה כל סדרה בנפרד.
מדיה פורטל גם בקלות.

חוצמזה שלדעתי הרעיון של כותב הת'רד לא הגיוני וגם קשה ליישום
איך תבדיל בין הסרט "24" לסדרה "24" או, איך תתיחס לזה ? כאל סרט או כאל סדרה? וכו וכו
מילא היית אומר שאתה לא נוגע במחשב בכלל, אבל גם ככה כל יום אנחנו מזיזים קבצים ופותחים תיקיות כחלק מהשימוש במחשב, אז מה הבעייה?

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #9 

אצלי זה עושה בעיות, באיזה scraper אתה משתמש?

jsuares פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

עד היום היה לי סידור נפלא בפופקורן. לא הייתי צריך לשנות שום שם של שום קובץ כדי שיזוהה נכון. ה-VUZE מוריד את הסרט/סדרה לספריה אחת, סקריפט מריץ את YAMJ שמוסיף את הסרט/סדרה ואת כל התמונות שלו לספריה של הפופקורן (בין אם זה סרט ובין אם זו סדרה) והכל מוכן לצפיה ללא מגע מהרגע שבחרתי להוריד.

אין לי מושג איך ה-YAMJ מבחי בין 24 הסרט לבין 24 הסדרה - אולי הוא מחפש בשם SxxExx וכך יודע שמדובר בסרה. מה שמביא לי רעיון - אני אוסיף סקריפט שמחפש SxxExx בשם הקובץ ואם זה קיים אז הוא יעביר אותו לספריה של הסדרות. פתרון חלקי כי עדיין כאשר ארצה לצפות אצטרך להכנס למקום אחד בשביל סרטים ולאחר בשביל סדרות אבל מילא.

jsuares פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

דרך אגב, שמתי לב ש Windows Media Center כן יודע להביא את האינפורמציה נכון גם לסדרות וגם לסרטים שנמצאים באותה ספריה, אבל הוא לא יודע לאגד אותם. למשל אם ישנם 5 קבצים של הסדרה 24 הוא יראה את כולם יחד עם כל שאר הסרטים. מה שה-YAMJ יודע לעשות זה לאגד אותם ביחד וליצור אוטומטית דף תפריט לסדרה, בלי שום צורך שהם יהיו כולם תחת אותה תת-ספריה.

אני רק עכשיו עושה את המעבר מפופקורן ל-HTPC ואין ספק שיש ל-HTPC הרבה יתרונות, אבל אני חייב לציין שבכל מה שקשור בארגון ויצירת ספרית מדיה יש לכל התוכנות שבדקתי עוד הרבה מה ללמוד מ-YAMJ של הפופקורן (וכמובן שגם לי יש עוד הרבה מה ללמוד על איך להפעיל נכון את ה-HTPC).

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

רצית מרכז מדיה חכם? הנה הסבר איך לעשות הכל באופן אוטומטי
http://lifehacker.com/5475649/set-up-a- ... e=true&s=i

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”