מרכז מדיה חכם
מחפש מרכז מדיה חכם ל-HTPC שידע להוריד תמונות ופוסטרים גם עבור סרטים וגם עבור תוכניות טלויזיה, כמו YAMJ שבפופקורן.
בכל מקום שחיפשתי (XBMC, MC7, MEDIA PORTAL ועוד) המערכת לא מספיק חכמה לדעת מתי מדובר בסרט ומתי בתוכנית טלויזיה ויש דרישה להפריד את קבצי המדיה לספריות שונות - אחת לסרטים ואחת לתוכניות טלויזיה. אצלי הכל במקום אחד ואין לי כח כל פעם שאני מוריד להעביר את הקובץ לספריה הנכונהץ בפופקורן פשוט הרצתי סקרעםט אוטומטי שהריץ את YAMJ אחרי כל הורדה ונפתרה הבעיה.
בכל מקום שחיפשתי (XBMC, MC7, MEDIA PORTAL ועוד) המערכת לא מספיק חכמה לדעת מתי מדובר בסרט ומתי בתוכנית טלויזיה ויש דרישה להפריד את קבצי המדיה לספריות שונות - אחת לסרטים ואחת לתוכניות טלויזיה. אצלי הכל במקום אחד ואין לי כח כל פעם שאני מוריד להעביר את הקובץ לספריה הנכונהץ בפופקורן פשוט הרצתי סקרעםט אוטומטי שהריץ את YAMJ אחרי כל הורדה ונפתרה הבעיה.
אני מוריד הכל באמצעות Vuze, הרוב בכלל עם RSS כך שהכל אוטומטי. איך אפשר להבדיל בין סרטים לסדרות בהורדה?
ניסיתי להריץ את MOVING PICTURES על ספריה שבה גם סרטים וגם סדרות וזה לא עבד - רק הסרטים זוהו. חוז מזה מבחינת נוחות אני לא רוצה שני איזורים - אחד של סרטים ואחד של סדרות - זו אבחנה מיותרת. עד היום בפופקורן כל המדיה (רבצי וידאו) היתה במקום אחד והתרגלתי.
ניסיתי להריץ את MOVING PICTURES על ספריה שבה גם סרטים וגם סדרות וזה לא עבד - רק הסרטים זוהו. חוז מזה מבחינת נוחות אני לא רוצה שני איזורים - אחד של סרטים ואחד של סדרות - זו אבחנה מיותרת. עד היום בפופקורן כל המדיה (רבצי וידאו) היתה במקום אחד והתרגלתי.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
נו אז זה כן עובד!jsuares כתב: ניסיתי להריץ את MOVING PICTURES על ספריה שבה גם סרטים וגם סדרות וזה לא עבד - רק הסרטים זוהו....
MOVING PICTURES הוא רק לסרטים ולכן זיהה לך את הסרטים בלבד.
תתקין את MP-TVSERIES , הוא לסדרות.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
בXBMX צריך תיקיה אחת לכל הסרטים ועוד תיקייה אחת לכל הסדרות שבה נמצאות תיקיות נוספות, אחת לכל סדרה.
האמת שאני לא מבין מה קשה או את הטרחה בלהעביר את הקבצים לתיקייה הנכונה, אתה ממילא צריך לשנות את השם שלהם כדי שיזוהו כמו שצריך.
האמת שאני לא מבין מה קשה או את הטרחה בלהעביר את הקבצים לתיקייה הנכונה, אתה ממילא צריך לשנות את השם שלהם כדי שיזוהו כמו שצריך.
- staticx
- חבר מכור קשה

אצלי בלי תיקיות, כל הקבצי סדרות ביחד בתיקייה אחת וXBMC מזהה כל סדרה בנפרד.sapir255 כתב:בXBMX צריך תיקיה אחת לכל הסרטים ועוד תיקייה אחת לכל הסדרות שבה נמצאות תיקיות נוספות, אחת לכל סדרה.
האמת שאני לא מבין מה קשה או את הטרחה בלהעביר את הקבצים לתיקייה הנכונה, אתה ממילא צריך לשנות את השם שלהם כדי שיזוהו כמו שצריך....
מדיה פורטל גם בקלות.
חוצמזה שלדעתי הרעיון של כותב הת'רד לא הגיוני וגם קשה ליישום
איך תבדיל בין הסרט "24" לסדרה "24" או, איך תתיחס לזה ? כאל סרט או כאל סדרה? וכו וכו
מילא היית אומר שאתה לא נוגע במחשב בכלל, אבל גם ככה כל יום אנחנו מזיזים קבצים ופותחים תיקיות כחלק מהשימוש במחשב, אז מה הבעייה?
עד היום היה לי סידור נפלא בפופקורן. לא הייתי צריך לשנות שום שם של שום קובץ כדי שיזוהה נכון. ה-VUZE מוריד את הסרט/סדרה לספריה אחת, סקריפט מריץ את YAMJ שמוסיף את הסרט/סדרה ואת כל התמונות שלו לספריה של הפופקורן (בין אם זה סרט ובין אם זו סדרה) והכל מוכן לצפיה ללא מגע מהרגע שבחרתי להוריד.
אין לי מושג איך ה-YAMJ מבחי בין 24 הסרט לבין 24 הסדרה - אולי הוא מחפש בשם SxxExx וכך יודע שמדובר בסרה. מה שמביא לי רעיון - אני אוסיף סקריפט שמחפש SxxExx בשם הקובץ ואם זה קיים אז הוא יעביר אותו לספריה של הסדרות. פתרון חלקי כי עדיין כאשר ארצה לצפות אצטרך להכנס למקום אחד בשביל סרטים ולאחר בשביל סדרות אבל מילא.
אין לי מושג איך ה-YAMJ מבחי בין 24 הסרט לבין 24 הסדרה - אולי הוא מחפש בשם SxxExx וכך יודע שמדובר בסרה. מה שמביא לי רעיון - אני אוסיף סקריפט שמחפש SxxExx בשם הקובץ ואם זה קיים אז הוא יעביר אותו לספריה של הסדרות. פתרון חלקי כי עדיין כאשר ארצה לצפות אצטרך להכנס למקום אחד בשביל סרטים ולאחר בשביל סדרות אבל מילא.
דרך אגב, שמתי לב ש Windows Media Center כן יודע להביא את האינפורמציה נכון גם לסדרות וגם לסרטים שנמצאים באותה ספריה, אבל הוא לא יודע לאגד אותם. למשל אם ישנם 5 קבצים של הסדרה 24 הוא יראה את כולם יחד עם כל שאר הסרטים. מה שה-YAMJ יודע לעשות זה לאגד אותם ביחד וליצור אוטומטית דף תפריט לסדרה, בלי שום צורך שהם יהיו כולם תחת אותה תת-ספריה.
אני רק עכשיו עושה את המעבר מפופקורן ל-HTPC ואין ספק שיש ל-HTPC הרבה יתרונות, אבל אני חייב לציין שבכל מה שקשור בארגון ויצירת ספרית מדיה יש לכל התוכנות שבדקתי עוד הרבה מה ללמוד מ-YAMJ של הפופקורן (וכמובן שגם לי יש עוד הרבה מה ללמוד על איך להפעיל נכון את ה-HTPC).
אני רק עכשיו עושה את המעבר מפופקורן ל-HTPC ואין ספק שיש ל-HTPC הרבה יתרונות, אבל אני חייב לציין שבכל מה שקשור בארגון ויצירת ספרית מדיה יש לכל התוכנות שבדקתי עוד הרבה מה ללמוד מ-YAMJ של הפופקורן (וכמובן שגם לי יש עוד הרבה מה ללמוד על איך להפעיל נכון את ה-HTPC).
- staticx
- חבר מכור קשה

רצית מרכז מדיה חכם? הנה הסבר איך לעשות הכל באופן אוטומטי
http://lifehacker.com/5475649/set-up-a- ... e=true&s=i
http://lifehacker.com/5475649/set-up-a- ... e=true&s=i