hd4770+pq300r יש בעיה עם הרזולוציה בhdmi צריך עזרה
יש לי את הכרטיס hd4770 ו pq300r בהתחלה חשבתי שהבעיה היא הרזולוציה ושיניתי ובעזרת powerstrip הכנסתי את הרזולוציה של המסך שהיא 1365-768 למרות זאת בכל רזולוציה שאני בוחר לא רק זו יש שני פסים שחורים בצד זה כאילו שהטלויזיה עושה כיוונון לבד או מנסה להתאים מחדש את הרזולוציה כי אחרת אני לא רואה סיבה שדבר שכזה יקרה ? יש למישהו רעיון נוסף?
בvga התופעה לא קיימת
תודה ומקווה שתעזרו
השלב הבא זה לפנות ליבואן מבחינתי זו תקלה לכל דבר ועניין
תודה רבה על העזרה.
בvga התופעה לא קיימת
תודה ומקווה שתעזרו
השלב הבא זה לפנות ליבואן מבחינתי זו תקלה לכל דבר ועניין
תודה רבה על העזרה.
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
נסה לשנות לרזולוציה הטבעית שהיא 1080x1920.
יש אפשרות גם לשנות בדרייבר מתיחות שונות של התצוגה. וגם בטלויזיה, תבדוק שהאפשרויות לא מופעלות.
שלב אחרון להתקין דרייבר מחדש, ראיתי בפורום שזה פתר למישהו את הבעיה הזו.
יש אפשרות גם לשנות בדרייבר מתיחות שונות של התצוגה. וגם בטלויזיה, תבדוק שהאפשרויות לא מופעלות.
שלב אחרון להתקין דרייבר מחדש, ראיתי בפורום שזה פתר למישהו את הבעיה הזו.
הרזולוציה שכתבתי היא הטבעית המסך הוא hdr העברתי בין כל מצבי התמונה היחיד שמסדר זה זום אומנם הוא לא גדול מידי אז זה יחסית בסדר כי ההפרש הוא בערך 30 או 40 פיקסלים לכל צד אבל אין סיבה שאני אתפשר על מצב שכזה .
דריבר כבר החלפתי 3 כי זו לא הפעם הראשונה שאני מנסה להוציא תוכן מהמחשב לטלויזיה.
לגבי מתיחות שונות אין אפשרות שכזו בקונטרול סנטר של הקטאליסט אבל בpower strip והיא לא מופעלת רק הוספתי את הרזולוציה המתאימה משם.
דריבר כבר החלפתי 3 כי זו לא הפעם הראשונה שאני מנסה להוציא תוכן מהמחשב לטלויזיה.
לגבי מתיחות שונות אין אפשרות שכזו בקונטרול סנטר של הקטאליסט אבל בpower strip והיא לא מופעלת רק הוספתי את הרזולוציה המתאימה משם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש הרבה דגמי מסכים שלא תומכים ב-HDR NR בחיבור ב-HDMI אלא רק VGA, ויש גם כאלה שההיפך.
כנראה שה-PQ300 הוא אחד מהם.
אני פשוט הייתי מציע להישאר בחיבור VGA. החיבור הזה איכותי מאוד וניתן לצפות בעזרתו בתכני HD.
כנראה שה-PQ300 הוא אחד מהם.
אני פשוט הייתי מציע להישאר בחיבור VGA. החיבור הזה איכותי מאוד וניתן לצפות בעזרתו בתכני HD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אבל העובדה שהוא לא תומך NR רק אומרת שאני צריך להתאים את הרזולוציה עם תוכנה כמו powerstrip מה שכבר עשיתי, או שטועה?
אין דרך אחרת להתגבר על הבעיה / מכשול הזה נשמע לי קצת מוזר שמסך מדור 2009 לא יהיה ניתן לחבר למחשב באמצעות hdmi?
אגב עם סטרימר שמחובר בhdmi גם עלולה להיות לי בעיה?
אין דרך אחרת להתגבר על הבעיה / מכשול הזה נשמע לי קצת מוזר שמסך מדור 2009 לא יהיה ניתן לחבר למחשב באמצעות hdmi?
אגב עם סטרימר שמחובר בhdmi גם עלולה להיות לי בעיה?
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
ל-iceflame
אם מה ש-pixies טוען זה נכון, אז לא תוכל להציג טוב גם עם סטרימר.
אני עדיין חושב שאו שהכרטיס מסך תקוע על רזולוציה לא טובה או שבטלויזיה מופעל מנגנון מתיחה לא נכון.
לי אישית קרה עם דרייברים של ATI שרזולוציה נתקעה על 1024X768 למרות שהוא דיווח שהיא 1280x1024 וגם לא פעם אחת...
אם מה ש-pixies טוען זה נכון, אז לא תוכל להציג טוב גם עם סטרימר.
אני עדיין חושב שאו שהכרטיס מסך תקוע על רזולוציה לא טובה או שבטלויזיה מופעל מנגנון מתיחה לא נכון.
לי אישית קרה עם דרייברים של ATI שרזולוציה נתקעה על 1024X768 למרות שהוא דיווח שהיא 1280x1024 וגם לא פעם אחת...
אני אבדוק
אבל כרגע זה מצחיק אבל אני מקווה שהרזולוציה תקועה למרות שלא נראה לי הגיוני מכיוון שאני עובד על מסך fhd של 23 אינץ ואני מצליח לשנות רזולוציה בו וגם הטלויזיה כשמשנים רזולוציה היא מראה שינוי מסויים.
אבל אני במצב שאני מאוד מקווה שאתה צודק
אבל האמת נשמע לי הזוי שמסך שצריך להיות מודרני זה לא שהוא לפני שנתיים לא יצליח לקבל שדר של hdmi בצורה טובה אגב הטלוזיהי היתה מחוברת עם ממיר hd מה ההבדל בין הוידיאו שהוא מוציא לבין מה שסטרימר מוציא ? כי עבד בסדר לחלוטין עם ממיר hd .
בקיצור אני קצת מבולבל ובעיקר עצבני אני אנסה לחבר מחשב אחר עם יציאת hdmi אולי זה יעבוד איתו.
אבל אני במצב שאני מאוד מקווה שאתה צודק
אבל האמת נשמע לי הזוי שמסך שצריך להיות מודרני זה לא שהוא לפני שנתיים לא יצליח לקבל שדר של hdmi בצורה טובה אגב הטלוזיהי היתה מחוברת עם ממיר hd מה ההבדל בין הוידיאו שהוא מוציא לבין מה שסטרימר מוציא ? כי עבד בסדר לחלוטין עם ממיר hd .
בקיצור אני קצת מבולבל ובעיקר עצבני אני אנסה לחבר מחשב אחר עם יציאת hdmi אולי זה יעבוד איתו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ככה זה עם מסכי HDR. עושים הרבה צרות עם NR.
במסכי FHD המצב הרבה יותר טוב.
במסכי FHD המצב הרבה יותר טוב.
אני מאוד מקווה שאתה צודק וזה תוכנתי .
ואישית במידה ואני לא יכול לחבר סטרימר זה הורס לי מאוד את כל הקניה כי המסך מיועד לתוכן מחשב בעיקר עכשיו שאני מבטל את הכבלים בבית.
אני אבדוק שנית האם יש בעיה תוכנתית עם מחשב אחר ואחבר גם סטרימר למסך.
במידה והוא לא מנגן בצורה כזו אז אני ממש לא הולך לשחק מבחינתי זה דבר לא בסדר למכור מסך שלא תומך בצורה מלאה בתקן כלכך שמיש בעולם כמו hdmi המסך הזה מופיע כמומלץ לא מעט כאן בפורום למחיר שלו ואני חושב שבמידה והבעיה היא באמת המסך העדיפות שלו תרד לרוכש הפוטנציאלי לאפס.
לא יתכן שמסך מודרני לא יאפשר מה שאחיו הסינים אפילו עושים בקלות אבל זה כבר העצבים מדברים.
נבדוק ואז נראה.
ואישית במידה ואני לא יכול לחבר סטרימר זה הורס לי מאוד את כל הקניה כי המסך מיועד לתוכן מחשב בעיקר עכשיו שאני מבטל את הכבלים בבית.
אני אבדוק שנית האם יש בעיה תוכנתית עם מחשב אחר ואחבר גם סטרימר למסך.
במידה והוא לא מנגן בצורה כזו אז אני ממש לא הולך לשחק מבחינתי זה דבר לא בסדר למכור מסך שלא תומך בצורה מלאה בתקן כלכך שמיש בעולם כמו hdmi המסך הזה מופיע כמומלץ לא מעט כאן בפורום למחיר שלו ואני חושב שבמידה והבעיה היא באמת המסך העדיפות שלו תרד לרוכש הפוטנציאלי לאפס.
לא יתכן שמסך מודרני לא יאפשר מה שאחיו הסינים אפילו עושים בקלות אבל זה כבר העצבים מדברים.
נבדוק ואז נראה.
חיברתי מחשב אחר (נייד)
הוא לא מציג פסים שחורים בצד אבל הדסקטופ גדול יותר מהמסך בקצת והוא מציג ברזולוציה של 1280 על 720 ברגע שאני משנה אותה לרזולוציה אחרת המסך נהיה קטן והמחשב כותב שזו הרזולוציה המתאימה דבר שמוזר לי כי אני יודע ש1365 על 768 זו הרזולוציה של המסך מהאתר של ח'י.
תעשו לי טובה אני כבר מבולבל לחלוטין יש רעיונות?
הוא לא מציג פסים שחורים בצד אבל הדסקטופ גדול יותר מהמסך בקצת והוא מציג ברזולוציה של 1280 על 720 ברגע שאני משנה אותה לרזולוציה אחרת המסך נהיה קטן והמחשב כותב שזו הרזולוציה המתאימה דבר שמוזר לי כי אני יודע ש1365 על 768 זו הרזולוציה של המסך מהאתר של ח'י.
תעשו לי טובה אני כבר מבולבל לחלוטין יש רעיונות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איזו רזולוציה אחרת? ניסית 1360 (לא 1365) על 768?
תסתכל במדריך למשתמש של המסך שלך. יש שם טבלה המראה מהן הרזולוציות הנתמכות עבור כל סוג חיבור - VGA/PC/RGB או HDMI.
תסתכל במדריך למשתמש של המסך שלך. יש שם טבלה המראה מהן הרזולוציות הנתמכות עבור כל סוג חיבור - VGA/PC/RGB או HDMI.
כל אחת ואחת מהרזולוציות שאפשריות בנייד שהיה מחובר הוא פשוט עושה מסך קטן חוץ מהרזולוציה הזו שכתבתי בהודעה הקודמת.
ובמחשב השני הנייח הוא תמיד השאיר פסים שחורים בצדדים לא משנה איזו רזולוציה נבחרה ניסיתי מגוון שלם של רזולוציות כולל זו שאמרת.
את זו של ה1365 ניסיתי כי היא הרזולוציה הטבעית של המסך .
הפחד שלי שבמידה ואני אשתמש במזרים מדיה גם איתו תהיה בעיה ובמידה והרזולוציה לא מתאימה בול לטלויזיה יהיו פיקסלים שלא יעבדו ועלול להיות הבדל ברור לעיין בשימוש ..נניח כאשר אני עובר ממחשב לשידורי טלויזיה שבהם אני לא רואה איזו בעיה.
ובמחשב השני הנייח הוא תמיד השאיר פסים שחורים בצדדים לא משנה איזו רזולוציה נבחרה ניסיתי מגוון שלם של רזולוציות כולל זו שאמרת.
את זו של ה1365 ניסיתי כי היא הרזולוציה הטבעית של המסך .
הפחד שלי שבמידה ואני אשתמש במזרים מדיה גם איתו תהיה בעיה ובמידה והרזולוציה לא מתאימה בול לטלויזיה יהיו פיקסלים שלא יעבדו ועלול להיות הבדל ברור לעיין בשימוש ..נניח כאשר אני עובר ממחשב לשידורי טלויזיה שבהם אני לא רואה איזו בעיה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין בד"כ בכרטיסי מסך 1365 על 768, אלא רק 1360 על 768.
תגדיר 1360 על 768, ואז תלך בהגדרות המתקדמות של ATI (התוכנה שנקראת Catalyst) לחלון שבו אפשר לשנות overscan/underscan ותנסה לשחק עם זה.
תגדיר 1360 על 768, ואז תלך בהגדרות המתקדמות של ATI (התוכנה שנקראת Catalyst) לחלון שבו אפשר לשנות overscan/underscan ותנסה לשחק עם זה.
בדקתי בחוברת
והרזולוציה לhdmi היא 1280 על 720 הסרתי את הדריבר התקנתי מחדש.
ועדיין כאשר מוציא דרך hdmi ברזולוציה הזו יש שני פסים אופקיים בצד כאשר משתמש במחשב הנייח עם הכרטיס מסך המדובר בכותרת .
ובנייד המצב יותר טוב הדסקטופ רק מעט יותר גדול מהמסך אבל לפחות אין לי פיקסלים שלא עובדים או עובדים ויוצרים פס שחור(לא מתחשק לי צריבה או חוסר אחדות במסך)
הכבל hdmi שחיברתי הוא של הממיר hd יכול להיות שכאן הבעיה? יש גירסאות hdmi גם לכבלים נכון? למרות שלפי מה שקראתי ההבדל צריך להיות רק בסאונד.
עוד רעיונות ?
והרזולוציה לhdmi היא 1280 על 720 הסרתי את הדריבר התקנתי מחדש.
ועדיין כאשר מוציא דרך hdmi ברזולוציה הזו יש שני פסים אופקיים בצד כאשר משתמש במחשב הנייח עם הכרטיס מסך המדובר בכותרת .
ובנייד המצב יותר טוב הדסקטופ רק מעט יותר גדול מהמסך אבל לפחות אין לי פיקסלים שלא עובדים או עובדים ויוצרים פס שחור(לא מתחשק לי צריבה או חוסר אחדות במסך)
הכבל hdmi שחיברתי הוא של הממיר hd יכול להיות שכאן הבעיה? יש גירסאות hdmi גם לכבלים נכון? למרות שלפי מה שקראתי ההבדל צריך להיות רק בסאונד.
עוד רעיונות ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ניסית לשחק עם ה-overscan/underscan כמו שכתבתי לך?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה אכן בקטליסט. כאן יש הסבר איפה זה (ב-7 וב-XP):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 25#1036225
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 25#1036225