אני נאלץ להשתדרג. זקוק לעצתכם :)
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אהלן חברים,
בשנתיים שלוש האחרונות הייתה לי טושיבה 50" הענקיות (DLP אם אני לא טועה) של פעם.
לצערי, היא התקלקלה השבוע ואני לא מתכוון להשקיע בתיקון שלה אז אני נאלץ להשתדרג.
קצת נתונים:
מרחק צפייה 3-3.5 מטר
תכנים:
כרגע אני עם ממיר הוט רגיל אבל כנראה שאשדרג להוט HD - זה רוב התכנים.
עד היום את רוב התכנים ראיתי בSD מכיוון שלא היה לי איך להעביר תכני HD למסך הזה (וגם לא היה טעם)
את רוב הסרטים\סדרות שאני אוכל לראות בעתיד אני מקבל מחברים אז אני מאמין שזה יהיה 720P, ייתכן גם 1080P (אם אני אבקש יפה).
אני מאמין שברגע שתהיה לי אפשרות לHD התכנים יהיו 50-50.
לא מתכוון להשתמש\לחבר משחקים וקונסולות (אולי PS3 בתור בלו ריי מתישהו אבל לא כרגע)
המערכת שיש לי (לא פחות חשוב):
רסיבר סוני STR-DB840QS 5.1
רמקולים קדמיים JBL-TLX2
סנטר פירלס (לא משהו בכלל)
אחוריים של מערכת סטריאו.
בסלון יש הכנה ל4 קדמיים, 4 אחוריים, סנטר ושני סאבים.
ההתלבטות שלי היא האם ללכת על מסך HDR ואז לתמוך עד 720P - כי זה המקסימום ברוב התכנים שאני אציג, או ללכת על FHD. חוצמזה אני גם עם רסיבר 5.1 אז לא נראה לי שאני באמת אהנה מתכני FHD כי אין לי תמיכה בפורמטי הסאונד החדשים.
התלבטות נוספת היא גודל המסך. אחרי 50" אני ממש לא רוצה לרדת ל42"...
הכי חשוב, התקציב - בעיקרון כמה שיותר נמוך אזור 5K-6K נראה לי, אם יש מסך ממש טוב בחריגה אני מוכן לשמוע
קצת ארוך, אבל מה אתם אומרים?
בשנתיים שלוש האחרונות הייתה לי טושיבה 50" הענקיות (DLP אם אני לא טועה) של פעם.
לצערי, היא התקלקלה השבוע ואני לא מתכוון להשקיע בתיקון שלה אז אני נאלץ להשתדרג.
קצת נתונים:
מרחק צפייה 3-3.5 מטר
תכנים:
כרגע אני עם ממיר הוט רגיל אבל כנראה שאשדרג להוט HD - זה רוב התכנים.
עד היום את רוב התכנים ראיתי בSD מכיוון שלא היה לי איך להעביר תכני HD למסך הזה (וגם לא היה טעם)
את רוב הסרטים\סדרות שאני אוכל לראות בעתיד אני מקבל מחברים אז אני מאמין שזה יהיה 720P, ייתכן גם 1080P (אם אני אבקש יפה).
אני מאמין שברגע שתהיה לי אפשרות לHD התכנים יהיו 50-50.
לא מתכוון להשתמש\לחבר משחקים וקונסולות (אולי PS3 בתור בלו ריי מתישהו אבל לא כרגע)
המערכת שיש לי (לא פחות חשוב):
רסיבר סוני STR-DB840QS 5.1
רמקולים קדמיים JBL-TLX2
סנטר פירלס (לא משהו בכלל)
אחוריים של מערכת סטריאו.
בסלון יש הכנה ל4 קדמיים, 4 אחוריים, סנטר ושני סאבים.
ההתלבטות שלי היא האם ללכת על מסך HDR ואז לתמוך עד 720P - כי זה המקסימום ברוב התכנים שאני אציג, או ללכת על FHD. חוצמזה אני גם עם רסיבר 5.1 אז לא נראה לי שאני באמת אהנה מתכני FHD כי אין לי תמיכה בפורמטי הסאונד החדשים.
התלבטות נוספת היא גודל המסך. אחרי 50" אני ממש לא רוצה לרדת ל42"...
הכי חשוב, התקציב - בעיקרון כמה שיותר נמוך אזור 5K-6K נראה לי, אם יש מסך ממש טוב בחריגה אני מוכן לשמוע
קצת ארוך, אבל מה אתם אומרים?
-
tvholic
-
- חבר ותיק

תודה על ההמלצה, אבל יש מצב למסך שהוא לא LG?
יש בפורם מסחר ושיווק כמה שרשורים ממש לא "מחמיאים" להם.
אמנם היבואנים האחרים גם לא חפים מבעיות אבל אני מקווה שפחות.
מבלי קשר לתקציב, מה אתם חושבים על עניין הרזולוציה? FULL או HDR?
מבחינת מחיר אני מקווה שיוכלו להתגמש איתי כי אני אצטרך עוד מסך 32" ויכול להיות עוד 50".
יש בפורם מסחר ושיווק כמה שרשורים ממש לא "מחמיאים" להם.
אמנם היבואנים האחרים גם לא חפים מבעיות אבל אני מקווה שפחות.
מבלי קשר לתקציב, מה אתם חושבים על עניין הרזולוציה? FULL או HDR?
מבחינת מחיר אני מקווה שיוכלו להתגמש איתי כי אני אצטרך עוד מסך 32" ויכול להיות עוד 50".
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
tvholic
-
- חבר ותיק

החשש שלי הוא לא מהמסך אלא מהשירות...
מה שניסיתי להשיג בפתיחת השרשור הוא לא רק המלצה למסך אלא יותר כיוון ועזרה במה להתמקד, כי מסך אין מה לעשות בוחרים ברגליים.
האם כדאי ללכת על FHD או לא? האם אני אוכל לנצל את התוספות שיש בFHD עם הציוד שיש לי?
אגב, בשביל להקרין תכני 720P ומעלה אני חייב סטרימר או HTPC, נכון?
מה שניסיתי להשיג בפתיחת השרשור הוא לא רק המלצה למסך אלא יותר כיוון ועזרה במה להתמקד, כי מסך אין מה לעשות בוחרים ברגליים.
האם כדאי ללכת על FHD או לא? האם אני אוכל לנצל את התוספות שיש בFHD עם הציוד שיש לי?
אגב, בשביל להקרין תכני 720P ומעלה אני חייב סטרימר או HTPC, נכון?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
אין קשר בין הפורמטים החדשים של הסאונד, לרזולציה של המסך.
50 אינץ זה לא קטן, לכן כן הייתי הולך על full hd.
לגביי ההזרמה של התכנים, ציינת את הפלייסטיישן 3, מכשיר זה בעל יכולות הזרמה מצויינות וגם בעל בלוריי, ככה תחסוך עוד מכשיר.
בדגם ספציפי לטלויזיה לא אוכל לעזור, אם כי יש לא מעט אינפורמציה באתר, תעשה חיפוש
בהצלחה
50 אינץ זה לא קטן, לכן כן הייתי הולך על full hd.
לגביי ההזרמה של התכנים, ציינת את הפלייסטיישן 3, מכשיר זה בעל יכולות הזרמה מצויינות וגם בעל בלוריי, ככה תחסוך עוד מכשיר.
בדגם ספציפי לטלויזיה לא אוכל לעזור, אם כי יש לא מעט אינפורמציה באתר, תעשה חיפוש
בהצלחה
-
tvholic
-
- חבר ותיק

תודה רבה על התגובה.
אני לא מחפש דגם ספציפי של מסך, יותר הכוונה לאיזה סוג.
ב 50" FHD התמונה בSD תראה סביר?
בסופו דבר אני לא רוצה שבסלון אני לא אוכל לראות טלויזיה בצורה סבירה.
אני יודע שאין קשר בין פורמטי הסאונד לרזולוציה, אבל אני חושב שחלק מהחוויה של 1080P היא גם הסאונד ומכיוון שאני לא אוכל להנות מהסאונד כי אני לא מתכוון לשדרג מגבר ורמקולים בקרוב אז אני לא יודע אם שווה להתאמץ בשביל להשיג קבצי 1080P.
אתה מבין למה אני מתכוון?
אני יכול להביא PS3 מחו"ל בקלות במחיר יחסית טוב אבל הבנתי שיש בעיה בהזרמת תכנים, צריך כונן FAT32 ואז הקבצים צריכים להיות קטנים.
אני לא מחפש דגם ספציפי של מסך, יותר הכוונה לאיזה סוג.
ב 50" FHD התמונה בSD תראה סביר?
בסופו דבר אני לא רוצה שבסלון אני לא אוכל לראות טלויזיה בצורה סבירה.
אני יודע שאין קשר בין פורמטי הסאונד לרזולוציה, אבל אני חושב שחלק מהחוויה של 1080P היא גם הסאונד ומכיוון שאני לא אוכל להנות מהסאונד כי אני לא מתכוון לשדרג מגבר ורמקולים בקרוב אז אני לא יודע אם שווה להתאמץ בשביל להשיג קבצי 1080P.
אתה מבין למה אני מתכוון?
אני יכול להביא PS3 מחו"ל בקלות במחיר יחסית טוב אבל הבנתי שיש בעיה בהזרמת תכנים, צריך כונן FAT32 ואז הקבצים צריכים להיות קטנים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
tvholic,
בתקציב שלך ולמרחק שלך הייתי בוחר מסך פלזמה 50 אינץ' שהוא HD READY.
גם FHD יהיה טוב, אבל הוא יחרוג מהתקציב אלא אם תיקח מסך יחסית פשוט..
מה גם ש FHD לא כזה בא לידי ביטוי למרחק שלך וגם מאופי התכנים שתראה.
לי יש מסך פלזמה SAMSUNG PS50B550 שהוא מסך מעולה לדעתי למרחק בדיוק כמו שלך.
מנסיון, אני לא שם לב בסרטים לשינוי באיכות (אם כן אז ממש מינורי) בין תכנים ב 720P ל 1080P,
אני כן שם לב לאיכות ולשיפור בחדות כשאני מחבר אליו מחשב ומשחק דרכו משחקים ב 1920X1080.
אבל אצלך, כפי שרשמת, אתה לא מתכוון לעשות את זה - אז זה לא כזה רלוונטי לגביך.
לגבי המסך עצמו,
הייתי בודק את המסך הזה - PS50B450
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732923
גם ה LG PQ300R הוא מסך שממליצים פה עליו לא מעט, אפשרי לבדוק - אני אישית לא כל כך מכיר.
עוד אפשרות - הייתי קופץ ליריד העודפים של פנאסוניק שיש בארמגדון, יכול להיות שיהיה משהו מעניין
יש לך פרטים על זה בעמוד הראשי של האתר, אני מניח שכבר ראית..
לגבי PS3,
יש לי גם אותו והוא אחלה מכשיר מכל כך הרבה בחינות. גם אם תשים את המשחקים שלו בצד יש לו עוד כמה דברים נחמדים
כמובן שהמכשיר משמש כנגן בלו-ריי מעולה וגם בין הזולים שיש כרגע.. אבל עוד משהו -
המכשיר יכול להיות גם סטרימר נחמד ביותר. אני משתמש בו גם להרצת תכנים שנמצאים על ה PC שלי בכלל..
מגדירים ב PC הרשאת גישה ל PS3 לתיקיות המשותפות וכך ה PS3 יכול לשאוב את הקבצים ולהציג אותם דרך הרשת הביתית.
הדבר עובד לא רע בכלל גם דרך רשת אלחוטית בבית , קרי - WI-FI. אך עובד חלק יותר דרך כבל LAN.
כמובן שהוא גם מזרים תכנים ב 720P (יכול להיות שגם 1080P, עדיין לא בדקתי..)
בכל מקרה,
מקווה שקצת עזרתי, תרגיש חופשי לשאול אם יש עוד שאלות,
שחר
מנסיון, אני לא שם לב בסרטים לשינוי באיכות (אם כן אז ממש מינורי) בין תכנים ב 720P ל 1080P,
אני כן שם לב לאיכות ולשיפור בחדות כשאני מחבר אליו מחשב ומשחק דרכו משחקים ב 1920X1080.
לגבי המסך עצמו,
הייתי בודק את המסך הזה - PS50B450
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732923
גם ה LG PQ300R הוא מסך שממליצים פה עליו לא מעט, אפשרי לבדוק - אני אישית לא כל כך מכיר.
עוד אפשרות - הייתי קופץ ליריד העודפים של פנאסוניק שיש בארמגדון, יכול להיות שיהיה משהו מעניין
יש לך פרטים על זה בעמוד הראשי של האתר, אני מניח שכבר ראית..
לגבי PS3,
יש לי גם אותו והוא אחלה מכשיר מכל כך הרבה בחינות. גם אם תשים את המשחקים שלו בצד יש לו עוד כמה דברים נחמדים
כמובן שהמכשיר משמש כנגן בלו-ריי מעולה וגם בין הזולים שיש כרגע.. אבל עוד משהו -
המכשיר יכול להיות גם סטרימר נחמד ביותר. אני משתמש בו גם להרצת תכנים שנמצאים על ה PC שלי בכלל..
מגדירים ב PC הרשאת גישה ל PS3 לתיקיות המשותפות וכך ה PS3 יכול לשאוב את הקבצים ולהציג אותם דרך הרשת הביתית.
הדבר עובד לא רע בכלל גם דרך רשת אלחוטית בבית , קרי - WI-FI. אך עובד חלק יותר דרך כבל LAN.
כמובן שהוא גם מזרים תכנים ב 720P (יכול להיות שגם 1080P, עדיין לא בדקתי..)
בכל מקרה,
שחר
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כמה שיותר גדול יותר טוב
אם יש לך אפשרות (אם אני זוכר שאתה גר ביח' דיור לא?) תחשוב על מקרן - תקבל מקסימום מסך במינימום מחיר.
אפשרות אחרת
יש בדיוק היום פרסום של ארמגדון - לגבי מסכים מתצ'/עודפים - אם הבנתי נכון.
אם יש לך אפשרות (אם אני זוכר שאתה גר ביח' דיור לא?) תחשוב על מקרן - תקבל מקסימום מסך במינימום מחיר.
אפשרות אחרת
יש בדיוק היום פרסום של ארמגדון - לגבי מסכים מתצ'/עודפים - אם הבנתי נכון.
-
tvholic
-
- חבר ותיק

תודה רבה שחר, זה בדיוק מה שהתכוונתי בשאלות שלי.jacko-il כתב:tvholic,
בכל מקרה,
שחר...
אם לא שמים לב לשינוי או שהשינוי בין 720P ל1080P הוא לא מינורי אז אני לא רואה לנכון להשקיע כרגע במסך FHD, במיוחד כשהטכנולוגיה כל הזמן מתקדמת ואורך חיים של מסך היום הוא 4-5 לכל היותר.
אני לא חובב סטרימרים אז אם אני אחבר משהו זה כנראה יהיה HTPC פשוט שאני אבנה בשביל לצפות בסרטים\סדרות אבל ממש לא משחקים - אני לא מצליח להתחבר לזה, לצערי או לשמחתי אני לא יודע
אני גם חושב (תקנו אותי אם אני טועה) שעדיף להשקיע במסך HDR איכותי וטוב מאשר לקחת FHD מהסדרות הנמוכות, לא?
-
tvholic
-
- חבר ותיק

אתה זוכר נכון מאוד:)Itay_Pollak כתב:כמה שיותר גדול יותר טוב
אפשרות אחרת
יש בדיוק היום פרסום של ארמגדון - לגבי מסכים מתצ'/עודפים - אם הבנתי נכון....
אם אתה גם זוכר חלק גדול מאוד מהבנייה עשיתי לבד, חציבות, חשמל, הכנות ואפילו דיברתי עם יוסי לגבי בית חכם.
כל מה שעשיתי, ואפילו שחשבתי על מקרן לא האמנתי שאני אי פעם אשים שם מקרן ולכן לא עשיתי הכנה של צנרת וממש לא בא לי אחרי השקעה של ~70K שקלים שיהיו לי חוטים בחוץ (בגלל זה אני מבואס שהלכה לי הטלויזיה, עוד הוצאה...)
גם הולך להיות חלון די גדול מול החלק של הסלון (אבל לא מול המסך) אז נראה לי שמקרן יכול להיות בעייתי וגם אני עדיין אצטרך טלויזיה...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לגבי המשחקים, אני חושב שרק אתה מרוויח מזה שלא התחברת.
הנה, אני מאלה שמכורים לזה מאז שאני ילד וכל מה שהרווחתי מזה זה חור בכיס ושרפה של זמן בלי תועלת..
לגבי המסך,
אני די מסכים שעדיף מסך HD READY טוב מאשר מסך FHD זול ובררה. זה ברור כשמש.
סתם דוגמא, חבר שלי קנה מסך SANSUI המתיימר להיות FHD..
כל נסיון לשדר למסך הזה אות 1080P הסתיים באכזבה.
המחשב לא מכיר במסך הזה כ FHD, המקסימום שהוא מאפשר לבחור זה 720P או 1080i..
גם ה PS3 לא זיהה אותו כ FHD אלא עד 1080i וכשבחרנו ידני ב 1080P קבלנו תמונה מגוחכת ומעוותת לגמרי.
גם השידורים ב HOT HD נראים עליו פשוט זוועה. מפוקסלים ולא ברורים בכלל..
אז כן, עדיף לקחת מסך HD READY נורמאלי ולא מסך FHD של שקל..
הנה, אני מאלה שמכורים לזה מאז שאני ילד וכל מה שהרווחתי מזה זה חור בכיס ושרפה של זמן בלי תועלת..
לגבי המסך,
אני די מסכים שעדיף מסך HD READY טוב מאשר מסך FHD זול ובררה. זה ברור כשמש.
סתם דוגמא, חבר שלי קנה מסך SANSUI המתיימר להיות FHD..
כל נסיון לשדר למסך הזה אות 1080P הסתיים באכזבה.
המחשב לא מכיר במסך הזה כ FHD, המקסימום שהוא מאפשר לבחור זה 720P או 1080i..
גם ה PS3 לא זיהה אותו כ FHD אלא עד 1080i וכשבחרנו ידני ב 1080P קבלנו תמונה מגוחכת ומעוותת לגמרי.
גם השידורים ב HOT HD נראים עליו פשוט זוועה. מפוקסלים ולא ברורים בכלל..
אז כן, עדיף לקחת מסך HD READY נורמאלי ולא מסך FHD של שקל..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לגבי חיווט - אפשר למצוא פתרונות (אצלי למשל הפכתי הכל - המערכת והמקרן ישבו מאחוריי ומלפנים רק רמקולים ומסך, לגבי חלון - רכשתי וילון שאפשר לי להגיע לחושך כמעט מוחלט גם ביום) - בתכלס - רוב הזמן רואים בלילה.
אם זה לא בא בחשבון - שווה לבדוק כמה עולה X10 בגודל 50" - אני יודע שאצל אחותי ה-42" נותנת תמונה מעולה ביס (רגיל לא HD).
רק צריך להזהר כי יש המון השתקפויות.
שווה אולי גם לשקול "להמתין" עם רכישה גדולה - כי התלת מימד בפתח וצפוי להיות מעניין.
אם זה לא בא בחשבון - שווה לבדוק כמה עולה X10 בגודל 50" - אני יודע שאצל אחותי ה-42" נותנת תמונה מעולה ביס (רגיל לא HD).
רק צריך להזהר כי יש המון השתקפויות.
שווה אולי גם לשקול "להמתין" עם רכישה גדולה - כי התלת מימד בפתח וצפוי להיות מעניין.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

בעייתי לחכות ל 3D מעכשיו..
גם כאשר יתחילו למכור כאלו מסכים, הם בטח יתומכרו בהגזמה טוטאלית כמו כל דבר בארץ בכלל וכמו ב LED בפרט.
ייקח להם קצת זמן לרדת למחיר עממי יותר.. ומי יודע כרגע איזה מחלות ילדות יהיה להם בכלל..
גם כאשר יתחילו למכור כאלו מסכים, הם בטח יתומכרו בהגזמה טוטאלית כמו כל דבר בארץ בכלל וכמו ב LED בפרט.
ייקח להם קצת זמן לרדת למחיר עממי יותר.. ומי יודע כרגע איזה מחלות ילדות יהיה להם בכלל..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

נכון - אבל כמו שאני מבין - המסך כרגע - זה עד ש..... הוא יוכל להרשות לעצמו להשתדרג.
אפשר גם לחשוב על שילוב - עכשיו מסך רגיל - אחר מקרן מטורף
אפשר גם לחשוב על שילוב - עכשיו מסך רגיל - אחר מקרן מטורף
-
tvholic
-
- חבר ותיק

את האמת תכננתי לחכות ל3D כדי לראות מה יקרה למחירי המסכים "הרגילים" ולא בשביל לקנות, אני מעדיף לתת לשוק לעשות את שלו וכשהמסך "בשל" ובלי מחלות ילדות כמו שאמר שחר ללכת על זה.
אבל עכשיו בלי טלויזיה לא נראה לי שאני אחזיק מעמד - אני מזכיר לכם את מה הכינוי שלי
שבוע בלי אבודים ו 24 (וכן עם למידה עמוסה למבחן) ואני עוד שנייה מתפרק!!!
איתי, ברמות השכר שלי בשנים הקרובות - אני עומד מול שנתיים סטאז', גם מסך וגם מקרן מטורף נראים לי כמו חלום רטוב
הגבלתי את התקציב כי אני מתבאס להוציא 15K-20K על המסך כשעוד ארבע שנים המציאות תאלץ אותי לשדרג, זה מבטא פחת של 5000 שקל בשנה.
עקב תלונות רבות בשרשורים בפורום מסחר ושיווק חשבתי להביא 50-54 איכותי מאוד מחו"ל וזה יכול לחרוג לי ממש קצת מהתקציב ולחסוך המון לעומת המחיר בארץ. אני רק חושש בגלל התאמה לחשמל ולשידורים בארץ, האחריות לא מעניינת (ב50% ויותר חסכון אני יכול לקנות ביטוח מלא למסך).
אבל עכשיו בלי טלויזיה לא נראה לי שאני אחזיק מעמד - אני מזכיר לכם את מה הכינוי שלי
שבוע בלי אבודים ו 24 (וכן עם למידה עמוסה למבחן) ואני עוד שנייה מתפרק!!!
איתי, ברמות השכר שלי בשנים הקרובות - אני עומד מול שנתיים סטאז', גם מסך וגם מקרן מטורף נראים לי כמו חלום רטוב
הגבלתי את התקציב כי אני מתבאס להוציא 15K-20K על המסך כשעוד ארבע שנים המציאות תאלץ אותי לשדרג, זה מבטא פחת של 5000 שקל בשנה.
עקב תלונות רבות בשרשורים בפורום מסחר ושיווק חשבתי להביא 50-54 איכותי מאוד מחו"ל וזה יכול לחרוג לי ממש קצת מהתקציב ולחסוך המון לעומת המחיר בארץ. אני רק חושש בגלל התאמה לחשמל ולשידורים בארץ, האחריות לא מעניינת (ב50% ויותר חסכון אני יכול לקנות ביטוח מלא למסך).
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

נראה לי שאם אתה מחליט כן להשקיע - הLED B7000 בגודל 55 היא השקעה מעולה לעתיד הקרוב.
מקשה להאמין שתבכה עליה מתישהו
התמונה שלה מדהימה
מקשה להאמין שתבכה עליה מתישהו
התמונה שלה מדהימה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

איך בדיוק אדם שלחוץ כרגע מבחינה כספית ומנסה לחסוך מגיע למסקנה שאחריות לא מעניינת ?
תאמין לי שזה לא שווה פשוט את הסיכון. יש לא מעט חברים כאן בפורום שקנו מסך מהארץ עם אחריות מהיבואן הרשמי,
וקרה להם שפתאום אחרי חודש או אפילו פחות התגלתה תקלה באיזה מודול או הלך למסך הספק -
אז בלי אחריות זה סיפור לא זול בכלל וחתיכת סרט לא פשוט..
שלא לדבר על הוצאות משלוח ומסים במכס שכרוחות בייבוא מסך..
חוץ מזה, אם מדובר על מסך של סביב ה 5000 ש"ח, כמה כבר אפשר לחסוך פה ? אלפייה ?
תאמין לי שזה לא שווה פשוט את הסיכון. יש לא מעט חברים כאן בפורום שקנו מסך מהארץ עם אחריות מהיבואן הרשמי,
וקרה להם שפתאום אחרי חודש או אפילו פחות התגלתה תקלה באיזה מודול או הלך למסך הספק -
אז בלי אחריות זה סיפור לא זול בכלל וחתיכת סרט לא פשוט..
שלא לדבר על הוצאות משלוח ומסים במכס שכרוחות בייבוא מסך..
חוץ מזה, אם מדובר על מסך של סביב ה 5000 ש"ח, כמה כבר אפשר לחסוך פה ? אלפייה ?
-
tvholic
-
- חבר ותיק

שחר, זה לא שהאחריות לא מעניינת אבל יש לא מעט שרשורים שאנשים כתבו על היחס והטרטור שהם קיבלו מהיבואן.
זה כמובן דורש בדיקה אבל יש לא מעט חברות שמוכנות לבטח תכולת בית כולל תיקונים תמורת פרמיה שתהיה יותר נמוכה מסך התוספת שאנחנו משלמים ליבואן עבור אחריות משלוח והוצאות נוספות.
ראיתי ב B&H פנסוניק 54 ב1400$ ויש לי אנשים בחול שיכולים לקבל אותה ובמשלוחים יש לי הנחות מאוד גבוהות דרך חברה מסוימת (הבאתי שני לפטופים ועוד כמה תוספות ב-500 שקל).
בגלל זה אמרתי שזה מהווה שיקול.
אם אני אראה בארץ מסך שיספק אותי בעלות -תועלת אני אלך עליו בלי כל הבלאגן הזה, אבל אם לא כמו שאמרתי התקציב יכול להשתנות ואני אלך על משהו הרבה יותר רציני ולא משהו באמצע.
באמת לא שווה להתעסק עם ייבוא בשביל אלפייה וגם לא שתיים.
איתי, מה המחיר שוק של הבובה הזו?
מרטין קנה אותה ולפי מה שקראתי הוא מאוד מרוצה
זה כמובן דורש בדיקה אבל יש לא מעט חברות שמוכנות לבטח תכולת בית כולל תיקונים תמורת פרמיה שתהיה יותר נמוכה מסך התוספת שאנחנו משלמים ליבואן עבור אחריות משלוח והוצאות נוספות.
ראיתי ב B&H פנסוניק 54 ב1400$ ויש לי אנשים בחול שיכולים לקבל אותה ובמשלוחים יש לי הנחות מאוד גבוהות דרך חברה מסוימת (הבאתי שני לפטופים ועוד כמה תוספות ב-500 שקל).
בגלל זה אמרתי שזה מהווה שיקול.
אם אני אראה בארץ מסך שיספק אותי בעלות -תועלת אני אלך עליו בלי כל הבלאגן הזה, אבל אם לא כמו שאמרתי התקציב יכול להשתנות ואני אלך על משהו הרבה יותר רציני ולא משהו באמצע.
באמת לא שווה להתעסק עם ייבוא בשביל אלפייה וגם לא שתיים.
איתי, מה המחיר שוק של הבובה הזו?
מרטין קנה אותה ולפי מה שקראתי הוא מאוד מרוצה
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

13.5K לפי מה שאני רואה בפורומים.
ד"א - מישהו סיפר לי שהוא עזר לאדם אחר להביא ככה מחו"ל - כשהגיע המסך - הוא היה מפוצץ....לא נעים...
ד"א - מישהו סיפר לי שהוא עזר לאדם אחר להביא ככה מחו"ל - כשהגיע המסך - הוא היה מפוצץ....לא נעים...