עזרה בחיבור רמקולים למחשב.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
zivgennel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הדגש עבורי לרמקולים הוא בעיקר מוסיקה, וקצת סרטים - מה עדיף מערכת 2.1 ייעודית למחשב (דוגמת הATP3 Altec Lansing או דגם יותר מתקדם שלהם) או רסיבר + מערכת קולנוע ביתית לוונית 5.1 (דוגמת Yamaha NSP100)?

כרגע יש לי כרטיס קול C-Media CMI8738/C3DX Audio Device שמחובר בכבל אופטי לרסיבר Denon avr-1602 שמחובר לזוג רמקולים קדמיים Tannoy mercury mx3. אבל אני עובר לחדר קטן , כך שאין לי מקום לרמקולים גדולים.

הבנתי שלרמקולים למחשב יש מגבר פנימי ולכן אין מה לחבר אותם לרסיבר, אבל בכל זאת הATP3 מעולים - השאלה עד כמה? כי אם כבר יש לי חיבור אופטי ורסיבר, זה לא יהיה ביזבוז לא להשתמש בהם? מצד שני אני חושש שהYamaha NSP100 מיועדים בעיקר לקולנוע ביתי ומעוותים מוסיקה.... אז מה עדיף בסופו של דבר ATP3 או מערכת לוונים? יש מערכות לווניות בסביבות ה1000 ש"ח יותר טובות מהYamaha? שמעתי על דגמים כמו Infinity TSS450, JAMO A310PDD.1, Morel BEAT85.1, JBL SCS146, Morel BEAT85.1... אבל אין מושג.

תודה רבה, זיו.

נ.ב.
יש טעם לקנות כרטיס קול מסדרת הקריאטיב לייב לעומת הכרטיס שיש לי עכשיו?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ברגע שהחיבור הוא דיגיטלי, אין משמעות רבה לכרטיס הקול.
רסיבר + רמקולים כמו הימאהה ישמעו הרבה יותר טוב מה-ATP3, אבל זו לא חוכמה להשוות, כי הם לא באותה סקאלת מחירים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”