לא יכול לשלוט על ה VOLUME ב MPCHC בזמן SPDIF
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אהלן חברה, צריך את עזרתכם.
קצת חומר רקע:
1. מערכת הפעלה WIN7
2. הדרייברים האחרונים של כרטיס המסך וסאונד
3. גרסאת CODECS אחרונה של SHARK
4. גרסאת SVN אחרונה של MPCHC
הבעיה היא כזו, כאשר אני רואה סרטים בטלביזיה בעזרת MPCHC ואני מנסה להנמיך את הסאונד דרך MPCHC אין שום תגובה, גם אם אני עושה MUTE ב MPCHC תמיד יש ווליום, ז"א שאני צריך לשלוט עליו דרך המגבר. בקיצור שינויים בסאונד דרך MPCHC לא רלוונטים, הסאונד תמיד על FULL, השליטה על הסאונד היא רק דרך המגבר.
הבעיה הזו לא הייתה לפניף התקנתי כבר דרייברים, MPC וקודקים מחדש, הבעיה עדיין לא נפתרה.
תודה מראש....
קצת חומר רקע:
1. מערכת הפעלה WIN7
2. הדרייברים האחרונים של כרטיס המסך וסאונד
3. גרסאת CODECS אחרונה של SHARK
4. גרסאת SVN אחרונה של MPCHC
הבעיה היא כזו, כאשר אני רואה סרטים בטלביזיה בעזרת MPCHC ואני מנסה להנמיך את הסאונד דרך MPCHC אין שום תגובה, גם אם אני עושה MUTE ב MPCHC תמיד יש ווליום, ז"א שאני צריך לשלוט עליו דרך המגבר. בקיצור שינויים בסאונד דרך MPCHC לא רלוונטים, הסאונד תמיד על FULL, השליטה על הסאונד היא רק דרך המגבר.
הבעיה הזו לא הייתה לפניף התקנתי כבר דרייברים, MPC וקודקים מחדש, הבעיה עדיין לא נפתרה.
תודה מראש....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מדובר בפעולה תקינה לחלוטין. כשעושים bit stream של DTS ו-DD אל הרסיבר, אין שום אפשרות לשנות ווליום על הדרך, אלא רק ברסיבר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
גם לי הייתה בעיה כזו
יש פתרון, כנס ללינק וחפש Volume tracker
http://www.chrisnet.net/code.htm
מדובר בתוכנה קטנה שגורמת ל-Wave (אפשר לשנות גם) ול-Master volume לעלות/לרדת במקביל ואז יש לך שליטה על SPDIF.
שמתי אותה בתיקיית ה-startup ושכחתי ממנה.
יש פתרון, כנס ללינק וחפש Volume tracker
http://www.chrisnet.net/code.htm
מדובר בתוכנה קטנה שגורמת ל-Wave (אפשר לשנות גם) ול-Master volume לעלות/לרדת במקביל ואז יש לך שליטה על SPDIF.
שמתי אותה בתיקיית ה-startup ושכחתי ממנה.
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
תודה דימקה,
הקטע הוא שעד עכשיו לא הייתה לי את הבעיה הזו וביום בהיר אחד זה השתנה. בכל מקרה, זה לא קריטי לי, אני אשלוט על הווליום דרך הרסיבר, פשוט סתם עניין אותי למה זה קרה פתאום, לא זכור לי פשוט שעשיתי שינוי במערכת שהיה יכול לגרום ל ISSUE הזה.
בכל מקרה, תודה רבה...
הקטע הוא שעד עכשיו לא הייתה לי את הבעיה הזו וביום בהיר אחד זה השתנה. בכל מקרה, זה לא קריטי לי, אני אשלוט על הווליום דרך הרסיבר, פשוט סתם עניין אותי למה זה קרה פתאום, לא זכור לי פשוט שעשיתי שינוי במערכת שהיה יכול לגרום ל ISSUE הזה.
בכל מקרה, תודה רבה...