שאלה: גיטרה ל X360

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ashk פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

אני רוצה לקנות מתנה - גיטרה, למישהו שיש לו XBOX360. בגלל שהBOX שלו פרוץ ו, עד כמה שאני יודע, רוב המשחקים הוא מוריד, הייתי רוצה להבין :
האם סוג גיטרה כזו או אחרת תגביל אותו מבחינת משחקים שאפשר להפעיל עם אותה גיטרה? או שכל משחק יעבוד עם כל גיטרה?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

עדיף לקנות גיטרה של גיטר הירו.
רוק בנד משתדלים להתחשב בכולם, ולכן משחקי רוק בנד עובדים עם גיטרות של גיטר הירו (יש בעיה עם רוק בנד 1, שבעיקרון נפתרת על ידי עידכון המשחק דרך האינטרנט, אבל אני לא יודע אם הוא יוכל לעשות את זה עם קונסולה פרוצה), בזמן שגיטר הירו פחות מתחשבים, ויש יותר משחקי גיטר הירו שלא יעבדו עם גיטרה של רוק בנד.

ashk פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

תודה. יש גרסות שונות לcontroller של "גיטר הירו" או רק גיטרה אחת? אם יותר מגרסה אחת - מה מומלץ?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

יש כמה גרסאות.
לגיטר הירו 2 יצאה גיטרה די מכוערת וחוטית.
לגיטר הירו 3 יצאה גיטרה יותר יפה, אלחוטית.
לגיטר הירו 4 יצאה גיטרה אלחוטית עם משטח מגע על הצוואר, שנועד לקטעים ספציפיים שהוסיפו החל מגיטר הירו 4 ויש אותם גם בגיטר הירו 5, וגם חייבים אותה בשביל האופצייה של הלחנת קטעים מגיטר הירו 4, אבל זאת אופציה מעפנה.
הגיטרה של גיטר הירו 5 היא כמו של 4, רק בעיצוב טיפה שונה, ואולי קצת יותר גדולה.

מומלץ לקנות את הגיטרה של 4 או של 5 (או של באנד הירו, שזה לא רוק בנד, והיא בדיוק כמו הגיטרה של 5).

ashk פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

Malcontent

תודה רבה על תשובות מפורטות (Y)

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

אני הכי אוהב את הגיטרה של 3 - gibson les paul - אם אתה רוצה אפשר לקנות פאנל קדמי שונה עם צבעים ודוגמאות שונות ב2$ מEBAY

הSLIDER - משטח המגע על הצוואר של הגיטרה של WORLD TOUR זה גימיק נחמד אבל לא הכי נוח - צריך להתרגל למעבר החד בין הכפתורים לסליידר
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”