המלצה למשחק The Saboteur

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73319
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/saboteur

אני אישית לא ממש נוטה להמליץ על משחקים באופן קבע אלא אם כן יש סיבה מיוחדת. הסיבה במקרה הזה היא העובדה שממוצע הביקורות של המשחק די פושר ולמרות זאת אני אישית מאוד נהנה מהמשחק. מאז שהתחלתי לשחק בו בסופ"ש לא הפסקתי לשחק בו גם במהלך ימי השבוע כשאני חוזר מהעבודה, דבר די נדיר אצלי (ברב המכריע של המיקרים אין לי זמן לזה ורק בסופ"ש יוצא לי לשחק) ולכן העובדה שאני מצפה בקוצר רוח לסיים את יום העבודה בשביל להגיע הביתה ולהמשיך לשחק בו אולי תסביר לכם למה החלטתי להמליץ עליו.

הנה קצת פרטים על המשחק:

משחק שפותח ע"י Pandemic Studios (הסטודיו שחאראי על שר הטבעות האחרון ו Mercenaries 2). ההפצה היא של EA.
זהו משחק פעולה/יריות/התגנבות מגוף שלישי שייקח אותנו לפריז 1940 תקופת מלחמת העולם השניה בעולם פתוח שבו תשחקו את ג'ון דוולין, נהג מירוצים שהיה לו הכל עד שהגיעו הנאצים לפריז. סיגנון המשחק מזכיר את GTA האחרון פחות או יותר.

שלא תבינו לא נכון, המשחק ממש לא מושלם ואם הייתי צריך הייתי יכול למצוא לפחות 10 דברים או יותר שאני אישית הייתי משנה במשחק, ולמרות זאת ההנאה הסופית מהמשחק פשוט גדולה מידיי לדעתי בשביל להתייחס לדברים הללו.

ד"א - גילוי נאות, משחקים שנראים לי מעניינים אבל מקבלים ממוצע ציונים "חשוד" ויוצאים ללא דמו - מה שאני עושה זה להוריד את המשחק פרוץ, להתנסות בו זמן מה ולהגיע להחלטה האם למחוק את המשחק או לרכוש אותו. במשחק הזה הספיק לי 10 דקות להבין שארצה להמשיך לשחק בו ובאותו היום הזמנתי עותק של המשחק.

פה יש סירטון על המשחק:

http://www.gametrailers.com/video/lead- ... teur/49081

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

huber הבנתי ... אתה משאיל - לא גונב...
אני בטוח שעוד יצצטטו אותך הרבה על מה שאמרת!

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

טכנית כן, אני גונב, אבל אני לא משחק במשחק יותר מ 10 דקות לפני שאני או אמחק אותו או אמחק ואזמין אותו בתשלום. אני לא אשחק במשחק מלא ללא תשלום. אז כן, מעשית זה עדיין לא חוקי אבל המצפון שלי נקי, אני רואה את זה כדמו שהחברה לא טרחה לשחרר :wink:

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

אני גם משתייך לזן של אלו עם המצפון-
אני קונה משחקים בעיקר דרך סטים או משחקים שיוצאים במהדורות של extreme במחירים מוזלים. מכיוון שלא יוצא לי לשחק הרבה זה מספק אותי.
אני בעלים של PS3 ואת רוב המשחקים עתירי הגרפיקה בכל מקרה אין טעם לנסות להפעיל על המחשב שלי.

אני יכול להגיד שאני משתמש בטקטיקה דומה בדיסקים שאני קונה של אלבומים בעברית. אני תמיד מוריד את האלבום ומקשיב לו פעם פעמיים. במידה והוא מוצא חן בעיני אני מוחק וקונה. במידה ולא אני ישר מוחק.

אם לחצי מאנשים היה חלק קטן מהמצפון שיש לי ולך לגבי זכויות יוצרים - העולם היה מקום טוב הרבה יותר.

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #5 

לגבי המשחק . חמוד ,אבל הגרפיקה שלו די מיושנת . כאשר הגיבור מצליח כמעט לבדו לחסל דיויזיה שלמה של חיילים נאצים אז אתה מתחיל לתהות לגבי האמינות של המשחק.... הוא גם די חוזר על עצמו .

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

eyk77 כתב:לגבי המשחק . חמוד ,אבל הגרפיקה שלו די מיושנת
...
מסכים, הגרפיקה לא מהטובות שיש כיום, אבל לי אישית זה לא ממש מפריע, המישחקיות באה אצלי במקום הראשון ונהניתי הרבה פעמים ממשחקים בעלי גרפיקה סבירה ומשחקיות טובה מאשר ממשחקים עם גרפיקה מעולה ומישחקיות סבירה. לשם הבהרה, זה לא שהגרפיקה במשחק הזה כזו גרועה, היא פשוט סבירה (הייתי נותן לה ציון של 80 לשם המחשה). לעומת זאת אני מאוד אהבתי את השימוש בשחור לבן להפרדה בין האיזורים הכבושים ע"י הנאצים לבין השימוש בצבע באיזורים שבהם המחתרת חזקה יותר. בהחלט אספקט גרפי ייחודי ומעניין.
eyk77 כתב:כאשר הגיבור מצליח כמעט לבדו לחסל דיויזיה שלמה של חיילים נאצים אז אתה מתחיל לתהות לגבי האמינות של המשחק
...
הפתרון לזה די פשוט, תעלה רמת קושי.

eyk77 כתב:הוא גם די חוזר על עצמו .
...
אני משחק במשחק כבר כמה ימים ועוד לא הרגשתי את זה. יש כ"כ הרבה דברים לגלות במשחק (ידעת שיש מקום שבו אתה יכול לצוד ברווזים? מעין מיני משחק בתוך המשחק?) שמי שמרגיש שהמשחק חוזר על עצמו כנראה לא חקר היטב את המשחק. מה גם שברב המשימות אתה יכול לבחור או להסתער פרונטאלית או להתגנב ולשמור על חשאיות מה שמוסיף לעיניין. ד"א - באופן כללי משחקי עולם פתוח "קצת חוזרים על עצמם". אם תסתכל על GTA, INFAMOUS וכו תגלה שגם שם המקרה דומה. זה לא מנע ממני להינות מאף אחד מהם.

שוב, המשחק רחוק מלהיות מושלם כפי שציינתי אבל לדעתי האישית הוא מהנה מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”