הייתי מעונין לדעת אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מעמדים אלומיניום,
בקשר למעמד האחורי, אפילו הייתי שם שם מעמד כמו הזוג הקידמיים, אני לא מחפש העתק מדויק...
אמרו לי כמה זגגים שאני לא חייב בישביל זה זכוכית מחוסמת, ושעדיף לי לקחת נניח 10 מילימטר זכוכית רגילה עם פיניש מושחז,ולא מחוסמת
כי זה סתם יותר יקר ומיותר, ואם מחוסמת נשברת היא מתנפצת לרסיסים ורגילה פשוט נסדקת או נשברת חתיכה וזה
בקיצור אני כבר מבולבל
וגם אלפייה - קצת כבד עליי עכשיו אני כולה סטודנט זוטר חחחח
אפשר גם זכוכית רגילה , בשביל לבנות דבר כזה בעצמך אתה צריך תכנון מדוייק מבחינת מידות מאחר ונושא החומרים לא בעייתי, עמודי אלומניום יכולים להכין לך במסגריות , מדפי זכוכית וחיתוכים לא בעייתי, אבל נראה לי שעם כל המאמץ ועלות החומרים עדיף לקנות.
מה זה עדיף לקנות חחחח בחנות זה עולה 2400 שקל!!! ומישהו שבונה הגיע איתי להצעת מחיר של 1000 כולל הרכבה חיתוכים הכל עמודים .. הכל במדוייק גימור ברמה גבוהה
lironk
האמת שלא כלכך מצא חן בעיניי המעמד שנתת את הלינק שלו....
התכוונתי שעדיף לקחת את ההצעה של ה 1000 שח כי כמו שאמרתי אם תקח את עלות החומרים והזמן אז 1000 זה משתלם, לגבי הלינק שנתתי לך אז לדעתי זה נראה כמעט אותו דבר.
כן ברור שעדיפה ההצעה של ה1000 אבל זה איזשהו בחור שמתעסק עם מלונות ועבודות יוקרה וזה.. בטח תקע לי מחיר משום מקום, אני אברר אצל עוד כמה חבר'ה כאילה..
נראה מה אפשר להשיג ...