אינטרנט זהב- הסיפור שלא נגמר

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78935
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #21 

Nissim,

מבין לחלוטין את התסכול שלך, אבל לא הבנתי מדוע אתה מוציא את הכעס על עובד החברה...

הרי ברור שהוא רק עוקב אחרי ה-POLICY של החברה ושכך הם עושים כאשר הם מחזירים כסף.

יתכן שיש לא מעט סיבות לכך שהן מעבר ל "סתם". לדוגמא, כאשר אתה מקבל זיכוי או תיקון בכרטיס האשראי בסופרמרקט, צריכה הקופאית להמתין לאחראי משמרת שיעביר כרטיס או יסובב מפתח. המטרה היא למנוע מצב שבו קופאיות (קרי: נציגי לקוחות במקרה הזה) מלהיות מסוגלים להוציא החוצה כסף מהחברה.

כך שאפשר להבין מדוע הפרוצדורה של החזרת כסף סבוכה יותר מאשר קבלת כסף לתוך חברה שבה מועסקים רבים שיש להם קשר אישי חלש או ארעי מול החברה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #22 

עופר - הדוגמא שלך לא מתאימה - מצידי ש012 גם צריכים אישור מבחינתם של יו"ר 012 בשביל להחזיר לי את הכסף. למה צריך להיות בקשר עם הבן אדם אישית בשביל להחזיר לו את הכסף?

הסיבה היחידה שעולה לי בראש - בשביל לוודא שזה באמת מגיע אליו ולא אל מישהו אחר - ובמקרה כזה - זה הגיוני.
הרי יש סיכוי כלשהו שהאדם סגר כבר את הכרטיס או מעוניין שזה יגיע למקום אחר.

Golan012Smile
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

היי איתי,

שליחה #23 

האפשרות השנייה היא הנכונה וזאת מאחר וצויין בהודעה המקורית על המעבר לחו"ל.
אני שוב פעם אציין- מטרת השהות שלי כאן היא עזרה ללקוחותינו ומתן תשובות מקצועיות בנוגע לעולם האינטרנט והגלישה.
גולן טופמן
שירות לקוחות
012Smile

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #24 

oferlaor כתב:Nissim,

הרי ברור שהוא רק עוקב אחרי ה-POLICY של החברה ושכך הם עושים כאשר הם מחזירים כסף.

יתכן שיש לא מעט סיבות לכך שהן מעבר ל "סתם". לדוגמא, כאשר אתה מקבל זיכוי או תיקון בכרטיס האשראי בסופרמרקט, צריכה הקופאית להמתין לאחראי משמרת שיעביר כרטיס או יסובב מפתח. המטרה היא למנוע מצב שבו קופאיות (קרי: נציגי לקוחות במקרה הזה) מלהיות מסוגלים להוציא החוצה כסף מהחברה.

כך שאפשר להבין מדוע הפרוצדורה של החזרת כסף סבוכה יותר מאשר קבלת כסף לתוך חברה שבה מועסקים רבים שיש להם קשר אישי חלש או ארעי מול החברה.
...
על עניין הPolicy בדיוק כתבתי, כאשר ה Policy של החברה שאתה עובד בה, הופכת להיות ה Policy של העובד מחוץ לחברה.
לעיתים זה משפיע לטובה, ובמקרים של חברות התקשורת זה משפיע לרעה.
הקטע של הפרוצדורה, מזכיר לי את התירוצים של פעם "אי אפשר להוציא כסף מהקופה", ברור שזה מופרך לגמרי.

mrgadgets
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 868
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #25 

קראתי את כל מה שכתבת ולא התפלאתי.
הסיפור שלי עם 012 גם כן ארוך ומייגע.
יותר נכון אצל קרובה שלי, אבל את כל העבודה בשבילה אני ביצעתי.

הסיפור (בקיצור) הוא
היא הייתה מנויה על 1.5MB ואז על 2.5MB ובמהלך השירות כל הזמן היו ניתוקים, בעיות גלישה.
כל פעם למוקד היה תירוץ אחר, יש עומס בגלישה, בעיה במחשב של הגולש ועוד.
היו גם כמה פעמים שהמוקד הפנה אותה להוט, והרי היא לא מבינה המון בתחום ונוצר מצב שהגיע טכנאי כבלים מהוט פעמיים לשווא.
לקראת סוף ההתחייבות (חודש שעבר) התחילו להגיע אליה טלפונים מנציגי שירות 012 ומציעים לה לחדש,
היא כמובן סירבה והסבירה כי יש לה המון תקלות גלישה, אך הם התעקשו והציעו לה לפי דבריהם:
"מסלול אינטרנט המתחבר ישירות להוט, אבל זה כרוך בכך שאין לזה תמיכה טכנית".
כאשר דיברתי איתם, מתברר היה שהנציג דיבר על חיבור ללא חייגן MPLS.
הסכמתי לחיבור ללא חייגן כדי לראות האם זה משפר משהו, אבל לא התחייבתי ולא שיניתי כלום בחבילה.
כשהגיע רגע הניתוק, הם הציעו לי שלושה חודשים חינם ללא התחייבות ולאחר מכן אחליט אם אני ממשיך איתם או לא.
הסכמתי, ובאותו הזמן הצטרפתי ל018, תענוג גדול.

yshalfin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 206
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #26 

הסיפור שלי הוא שלאחר סיום התקופה, ביקשתי לצערי הרב להמשיך את התוכנית ל4 חודשים בלבד.
הנציג נתן לי הצעה חודשית ללא התחייבות, ואמר לי להתקשר מתי שאני רוצה ולהתנתק.
בגלל שזה נשמע לי טוב מכדי להיות אמיתי, רשמתי על דף את כל פרטי העסקה כפי שהוא הכתיב לי כולל פרטיו המלאים כולל שמו ומספר העובד.

לאחר כ4 חודשים התקשרתי כפי שסיכמנו לבטל את המנוי, אולם הופתעתי לגלות שרשום שיש לי עוד 8 חודשים התחייבות :@ :@ :@

הסברתי לשהם שמדובר בטעות, והקראתי להם את הכל הפרטים שרשמתי בקפידה על אותו דף ששמרתי עליו מכל משמר.
תשובת הנציגה הייתה, שנכון באותו התאריך אותו הפקיד נתן לי "מבצע" עם התחייבות לשנה. כמובן שאותו הנציג כבר לא עובד ב012 ואין להם זכר לשיחה שהתנהלה ביננו. זה מה שהוא הכניס למחשב, וזה מה שאני מחוייב אליו! :evil:

בכלל, אין זה יכול להיות שפרטי עסקה שסגרת בין נציג 012 למחשב של 012 מחייבת אותי לכל גחמה של אותו הנציג.

בגלל שלא היו בידי די ראיות, נכנעתי והמשכתי את החשבון למשל 8 החודשים הנוספים.
בסיום "תקופת ההתחיבות" השקרית, שלחתי להם דרישה לתנתק במייל, תוך כדי ציין כל פרט זיהוי אפשרי לגבי ולגבי העסקה (טלפון, כתובת, ת"ז, שם משתמש, תאריך העסקה, ...) תוך כדי שציינתי את כל מה שהתרחש 8 חודשים קודם ושאנני מעוניין לקבל שום שיחה או הצעה משימור לקוחות. ופתחתי חשבון בחברה אחררת.

קיבלתי מייל בתגובה שבו נכתב שצר להם שככה אני מרגיש, מחויבות, לקוחות, שירות, ידה ידה ידה....

כמובן שבסיום אותו חודש קיבלתי חיוב כאילו כלום לא קרה (אם בסיום תקופה ההתחיבות, העסקה נמשכת אוטומאטית ללא התחייבות, למה שאחתום שנה נוספת כשכל מה שאני צריך זה 4 חודשים   :@ ).
כשהתקשרתי, נאמר לי שניסו ליצור איתי קשר לאימות הפרטים ללא הצלחה :@ :@ :@ .
במשפט הזה היו כלכך הרבה בעיות מובנות
1. דרשתי שלא יצרו איתי קשר
2. סיפקתי את כל הפרטי האפשריים במייל
3. לא היו לי שיחות שלא נענו (חסויות לא חסויות), מיילים מ012 בדואר או במייל. כלום! שום דבר פרט למייל הקידום העצמי שלהם, שהצליח להגיע אלי ללא שום בעייה.

כמובן שמכאן נכנסתי לסגה הקבועה של העברה מנציג אחד, המתנה על הקו, נציג יחזור אליך, ולא חוזרים, למה אתה רוצה להתנתק, אנחנו רואים שאתה עדיין משתמש (שקר וכזב, אני מחובר דרך חברה אחרת), רק מחלקת שימור לקוחות יכולה לעזור לך, מחלקת שימור לקוחות הלכו הביתה !?! וכו...

לאחר שבועיים של 0 התקדמות, פניתי למשרד התקשורת בבקשה לעזרה בהתנתקות מ012, וצרפתי את כל המילים והנתונים הרלוונטיים.
בסופו של דבר, הצלחתי להתנתק, וזאת ללא שהצלחתי לחסוך מעצמי טיפת תיזוזים, זמן או עצבים.

אחרי כמה חודשים קיבלתי מכתב ממשרד התקשורת, שכלל התכתבות ביינם ל012 במשך כל אותם החודשים. עיקר הדברים היו, שמשרד בתקשורת, טען שהחבר התייחסה אלי בצורה לא נאותה, ו012 ענו בצורה בנאלית, ענתה שצר להם שאני מרגיש ככה, חויבות, לקוחות, שירות, ידה ידה ידה....
ולסיכום משרד התקשורת פנה אלי, ואמר, שאני צודק, צורת העבודה של 012 לא מקובלת, אבל פשוט אין עם מי לדבר ב012 8O 8O ושהם רואים את העניין כסגור 8O 8O .

כל מה שנותר לי להגיד זה, שאני לעולם לא מתכוון לחזור לחברה הנוראית הזאת, ולומר בגאווה, שהצלחתי לשנות את דעתם של כל מי שאני מכיר מלחתום על עסקה איתם (ברצינות אחרי למעלה משנה, אני לא מכיר אף בן אדם שחתם איתם אחרי שיחה איתי   :twisted: )

עצוב לי מאוד לראות שלא מדובר בתקלה נקודתית, אלא במדיניות קבועה של חברה ככך גדולה.

keyser פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #27 

אם זה מעניין מישהו,
התכתבתי עם הנציג חבר האתר ולפני כחודש וקצת הובטח לי שתוך 3-5 ימי עסקים אראה את הזיכוי.

שוב, זה כבר לא כ"כ משנה לי, די נמאס לי מהם, אבל אתמול נכנסתי לחשבון כדי לבדוק משהו אחר, וראיתי שעדיין לא קיבלתי את הזיכוי.

:lol:

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

keyser,
זה בהחלט מעניין אותנו, אנחנו רוצים לדעת ממי להתרחק.
אתה מחזק את מה שטענתי, אין מקום בפורום לנציגים ש"כביכול" נמצאים לעזור אך בפועל הם עובדי משרדי יחסי ציבור.

keyser פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #29 

<נערך- הודעה כפולה>
נערך לאחרונה על ידי keyser ב 01/04/2010 4:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

keyser פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #30 

Nissim כתב:keyser,
זה בהחלט מעניין אותנו, אנחנו רוצים לדעת ממי להתרחק.
אתה מחזק את מה שטענתי, אין מקום בפורום לנציגים ש"כביכול" נמצאים לעזור אך בפועל הם עובדי משרדי יחסי ציבור.
...
אגב, אין לי שום טענה לנציג. אני משוכנע שהוא בהחלט ניסה לבצע את עבודתו כראוי.
הטענה היא כלפי אינטרנט זהב אשר דוגלת ב"שיטת מצליח" האלמותית.

בכל מקרה, כתבתי לו למייל בעניין זה, ואעדכן בהמשך.

עוד התפתחויות שהיו עוד לפני שיחתי עם הנציג... חסמתי את אינטרנט זהב מאפשרות לחייב אותי בצורה אוטומטית.
זאת כיוון שהייתי אמור לשלם להם כ-150-160 שקלים בעבור שיחות לחו"ל, ואז גיליתי שהם חייבים לי 174, אז אמרתי להם שמבחינתי יקזזו הכל, יחזירו לי 14-20 שקל או את ההפרש, אפילו הצעתי שלא יחזירו לי כלום, רק שימחקו אותי מהמערכת שלהם, אבל הנציגה אמרה שזה לא עובד ככה, ו"אם מגיע לך אתה תקבל". היא אמרה שהיא צריכה לחייב אותי קודם על השיחות ואז היא תוכל לזכות אותי במערכת.
החלטתי גם אני להתנהג כמוהם, כמו עבריין. הם הרי לוקחים מהר ומחזירים לאט. אז בשיחתי האחרונה עם אחת הנציגות אמרתי לה חד משמעית שעד שאני לא רואה זיכוי, הם גם לא יקבלו את מה שמגיע להם. הרי למה שאני אאפשר להם לקחת קודם? כי הם לא סומכים עלי שאשלם? סבבה, גם אני לא סומך עליהם שישלמו.

למה אני מספר את כל זה? כי אני משער שתשובת הנציג אלי תהיה: "לא קיבלת זיכוי כיוון שיש לך חוב על שיחות לחו"ל, ולא ניתן לגבות אותו".
מישהו חושב אחרת? :lol:

בכל מקרה, אם יש כאן עוד נציגי אינטרנט זהב, אני מציע לכם כאן מעל דפי האתר, ונותן לכם את מילתי שלא אתבע אתכם: אני חייב לכם בערך 150? אתם חייבים לי 174? (וכמה אגורות) קחו את ה-20 שקל האלה, תשאירו אותם אצלכם- על העיניים שלי- ואל תתקשרו אלי יותר. אני במיאמי וטוב לי במיאמי, לכן הטלפון שאתם מכירים, זה שמסתיים 976, אתם לא תצליחו להשיג אותי בו אלא רק להשאיר לי הודעות (כמו שנציגה שלכם עשתה לאחרונה מספר פעמים- ואל תתבלבלו- היא דאגה לציין שזה אך ורק בקשר למה שאני כביכול "חייב"), אז תחסכו מעצמכם את הטירחה.
תמחקו אותי מהמערכת שלכם, לא רוצה להופיע אצלכם- לא כחייב לכם, ולא אתם חייבים לי. עזבו אותי לנפשי.
רק בבקשה תשלחו לי מכתב חתום שהכל בינינו סגור ומסוגר. שלא יהיו הפתעות.

בתודה מראש,
מני.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

keyser,
קרה לי אותו דבר בבזק בינלאומי, לא משנה עם מי דיברתי, הם לא רצו לקבל את מה שמגיע להם,אלא גם את מה שלא מגיע להם.

keyser פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #32 

ועל זה נאמר: "זה נבלה, וזה טרפה"

tiptip
סמל אישי של משתמש