שאלה לגבי מכס
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני אתן לך תשובה אחת שתספק אותך במקום הרבה ספקולציות.
ניתן להתקשר ישירות למכס ולשאול לעלות של מכס עבור דגם ספציפי של מוצר.
ההורים שלי עשו את זה בעבר וכשהגיע המוצר הם שילמו בדיוק את המס שנאמר להם בטלפון. אני ממליץ אפילו לפנות בכתב אם אתה רציני לגבי מוצר מסוים עם העלות שלך של המוצר - ואז הם מחויבים להחזיר לך גם תשובה בכתב שתישאר איתך.
ניתן להתקשר ישירות למכס ולשאול לעלות של מכס עבור דגם ספציפי של מוצר.
ההורים שלי עשו את זה בעבר וכשהגיע המוצר הם שילמו בדיוק את המס שנאמר להם בטלפון. אני ממליץ אפילו לפנות בכתב אם אתה רציני לגבי מוצר מסוים עם העלות שלך של המוצר - ואז הם מחויבים להחזיר לך גם תשובה בכתב שתישאר איתך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
(עלות+משלוח)*1.35 + 250-300ש"ח מתנה לשליח של UPS\FEDEX\EMS
פחות או יותר.
פחות או יותר.
35%
מכס+מע"ם
מכס+מע"ם
http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx
http://62.219.95.10/misimmeruk/MisimRules.aspx
לפי מה שהבנתי - המספרים בטבלה כוללים את מכס ומע"ם.
אם תשלח דרך דואר רגיל, אז לא תשלם עבור מתנות לילדים של שליחים, העלות משלוח יהיה נמוך יותר וגם יש מצב שתישוב מיסים יהיה שגוי לטובתך. החיסרון - סיכון - יכולים לזרוק את החבילה על הרצפה, וגם לוקח יותר זמן עד שהיה מגיע עד הבית. (2-3 שבועות)
http://62.219.95.10/misimmeruk/MisimRules.aspx
לפי מה שהבנתי - המספרים בטבלה כוללים את מכס ומע"ם.
אם תשלח דרך דואר רגיל, אז לא תשלם עבור מתנות לילדים של שליחים, העלות משלוח יהיה נמוך יותר וגם יש מצב שתישוב מיסים יהיה שגוי לטובתך. החיסרון - סיכון - יכולים לזרוק את החבילה על הרצפה, וגם לוקח יותר זמן עד שהיה מגיע עד הבית. (2-3 שבועות)
נערך לאחרונה על ידי s3t ב 16/02/2010 20:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא ידעתי שעל חתול לוקחים 16 אחוז מכסs3t כתב:http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx
לפי מה שהבנתי - המספרים בטבלה כוללים את מכס ומע"ם....
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
מה החישוב אם ככה?
אם שילמתי לסידי פלייר משומש עלות+משלוח 220$ ?
יצא בערך 850 שח האם זה אומר שאשלם 35% מזה --מקסימום-?? משהו כמו300 שח ?
אם עצרו ואם תפסו ומבקשים קבלות וכל השיט הזה לשחרר את המוצר? אז גג נפלתי ב-350-300 שח?
זה מה שרשום בסינית בטבלה שלך : )
קומפקט-דיסק -8181090 %33.4 %33.4 85193000 %33.4 אל"י מ- %16.0 + 530.12 ש"ח לכ"א %33.4 אל"י מ- %16.0 + 530.12
לא יודעת...ציפיתי לנזק יותר גרוע.. ואם המכשיר בכלל יד 2 אז מה זה אומר?
יש למישהו להלוות לי מאתיים שח לסופר? לאוכל?
אם שילמתי לסידי פלייר משומש עלות+משלוח 220$ ?
יצא בערך 850 שח האם זה אומר שאשלם 35% מזה --מקסימום-?? משהו כמו300 שח ?
אם עצרו ואם תפסו ומבקשים קבלות וכל השיט הזה לשחרר את המוצר? אז גג נפלתי ב-350-300 שח?
זה מה שרשום בסינית בטבלה שלך : )
קומפקט-דיסק -8181090 %33.4 %33.4 85193000 %33.4 אל"י מ- %16.0 + 530.12 ש"ח לכ"א %33.4 אל"י מ- %16.0 + 530.12
לא יודעת...ציפיתי לנזק יותר גרוע.. ואם המכשיר בכלל יד 2 אז מה זה אומר?
יש למישהו להלוות לי מאתיים שח לסופר? לאוכל?
לא משנה האם יד2 או לא - צריך להציג קבלה במכס על סכום ששולם הכולל משלוח.
על סכום הזה הם מוסיפים כ35% מס וגם לוקחים כ83 שקל על שחרור מהמכס (אגרה דפוקה, אם משחררים בבית דואר ראשי שבתל אביב, פריטים של EMS)
EMS יכול להציע לך לשחרר את החבילה בעצמם ולשלוח אותה עד הבית שלך, אך זה יעלה לך עוד כ100ש"ח נוספים.
עם המשלוח הוא דרך UPS, אז הם בדרך כלל לא שואלים אותך ולוקחים על דעת עצמם כ280ש"ח על שירות שחרור ממכס.
USPS (משלוח אוויר רגיל, לא EXPRESS) - תקבל פתקית הביתה עם סכום הדרוש לתשלום, שאף פעם לה הצלחתי להבין איך הוא מחושב, אך לרוב היה נמוך יותר ממה שהתכוונתי לשלם, או ללא צורך בתשלום בכלל. לפעמים הם לא יודעים את עלות המוצר ובגלל כך צריך לשלוח עליהם את הקבלה בפקס (או להגיע אישית לתל אביב). עד היום לא יצא לי לשלם שום אגרה תמורת שחרור פריטי USPS.
USPS is the way to go!
על סכום הזה הם מוסיפים כ35% מס וגם לוקחים כ83 שקל על שחרור מהמכס (אגרה דפוקה, אם משחררים בבית דואר ראשי שבתל אביב, פריטים של EMS)
EMS יכול להציע לך לשחרר את החבילה בעצמם ולשלוח אותה עד הבית שלך, אך זה יעלה לך עוד כ100ש"ח נוספים.
עם המשלוח הוא דרך UPS, אז הם בדרך כלל לא שואלים אותך ולוקחים על דעת עצמם כ280ש"ח על שירות שחרור ממכס.
USPS (משלוח אוויר רגיל, לא EXPRESS) - תקבל פתקית הביתה עם סכום הדרוש לתשלום, שאף פעם לה הצלחתי להבין איך הוא מחושב, אך לרוב היה נמוך יותר ממה שהתכוונתי לשלם, או ללא צורך בתשלום בכלל. לפעמים הם לא יודעים את עלות המוצר ובגלל כך צריך לשלוח עליהם את הקבלה בפקס (או להגיע אישית לתל אביב). עד היום לא יצא לי לשלם שום אגרה תמורת שחרור פריטי USPS.
USPS is the way to go!