מה יותר טוב
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זה אמור להיות סאב מדהים עם יחוד בזה שהוא אמור להיות ממוקם צמוד לפינה של החדר.
מעולם לא שמעתי אותו אך הוא נחשב לסאב מאוד איכותי.
מעולם לא שמעתי אותו אך הוא נחשב לסאב מאוד איכותי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
reuveney כתב:הוא מדבר פה על סאב שמחירו יותר מ12Kzeev78 כתב:לא הצלחתי להבין מהו הדגם של הקליפש אבל שאני ערכתי השוואה בין סאבים (קליפש, פולק אודיו, B&W וכדומה) בקטגוריית מחיר של 4000-4500 ש"ח הHRS של SUNFIRE לקחו בגדול.......
שמתי לב
- lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
http://www.lasercity.co.il/sg_product~TSWEQS2~4~217.htmlexicon2008 כתב:sunfire
![]()
SUNFIRE
![]()
S U N F I R E
...
http://uk.cinenow.com/videos/1189-sunfi ... s-ces-2008
ארז
שומעים הרבה יותר טוב עכשיו כי החלפתי כבל..היה לי קודם כבל rca ממש פשוט וישן
עכשיו החלפתי כבל של מונסטר ושומעים את האיכות האמיתית סאב ברמה גבוהה ..כל הבעיה הייתה בכבל..מה שאומר שכבלים חשובים מאוד ואין להתפשר גם בזה צריך השקעה
עכשיו החלפתי כבל של מונסטר ושומעים את האיכות האמיתית סאב ברמה גבוהה ..כל הבעיה הייתה בכבל..מה שאומר שכבלים חשובים מאוד ואין להתפשר גם בזה צריך השקעה
זה נכון עד גבול מסויים. הסאונד שלך תלויי גם במקור ובהגברה.sareli כתב:ארז
עכשיו החלפתי כבל של מונסטר ושומעים את האיכות האמיתית סאב ברמה גבוהה ..כל הבעיה הייתה בכבל..מה שאומר שכבלים חשובים מאוד ואין להתפשר גם בזה צריך השקעה...
אז מדוע אתה מתעניין בסאבים אחרים?sareli כתב:ארז
עכשיו החלפתי כבל של מונסטר ושומעים את האיכות האמיתית סאב ברמה גבוהה ..כל הבעיה הייתה בכבל..מה שאומר שכבלים חשובים מאוד ואין להתפשר גם בזה צריך השקעה...
זהו האמת שלא יודע אם שווה את הכסף אני יסתפק במה שיש לי...ככה זה שמתרגלים למשו תמיד מחפשים משו חזק יותר
לא יודע אם שווה את הכסף להשקיע במשו חזק יותר..למרות שראיתי שסאן פייר שההגברה שלו 2700 וואט עולה פחות ממש שיש לי
זה מוזר כי מה שיש לי זה 800 והסאן פייר זה 2700 ועולה יותר זול..
לא יודע אם שווה את הכסף להשקיע במשו חזק יותר..למרות שראיתי שסאן פייר שההגברה שלו 2700 וואט עולה פחות ממש שיש לי
זה מוזר כי מה שיש לי זה 800 והסאן פייר זה 2700 ועולה יותר זול..
סאב זה לא רק עצמת מגבר . לפעמים עצמת מגבר זה על מנת לפצות על תיבה קטנה יותר או תכנון שונה.sareli כתב:זהו האמת שלא יודע אם שווה את הכסף אני יסתפק במה שיש לי...ככה זה שמתרגלים למשו תמיד מחפשים משו חזק יותר
זה מוזר כי מה שיש לי זה 800 והסאן פייר זה 2700 ועולה יותר זול.....
יש מאמרים מצוינים של HazooM שפורסמו באתר.
ממליץ לך בחום לקרוא אותם.
חוץ מזה, אתה בטוח שאתה רוצה להפעיל תחנת כוח בבית ? נכון שלא תגיע למיצוי עצמת ההגברה אבל אין ספק שתראה הבדל בצריכת החשמל.
ארז
ועוד שאלה
מה הכוונה של הפאזה בסאב 0-180...מה ההגדרה הכי טובה?
הבנתי שזה קשור למיקום של הסאב אם הוא מאחורי הרמקולים או לפני על איזה מספר הוא יפיק את הבאס טוב יותר
וחיתוד התדרים HZ על איזה מספר לשים אותו?...המוכר אמר לי אם אני מגיע איתו ל 120HZ כאילו אני הופך אותו לטויטר צריך להוריד ל 80 בערך
ויש לי גם הגדרה של low pass slope יש שם לבחור 18.24.32.48 DB אחד מאחלה ...octave..מה המשמעות שלזה
תודה
הבנתי שזה קשור למיקום של הסאב אם הוא מאחורי הרמקולים או לפני על איזה מספר הוא יפיק את הבאס טוב יותר
וחיתוד התדרים HZ על איזה מספר לשים אותו?...המוכר אמר לי אם אני מגיע איתו ל 120HZ כאילו אני הופך אותו לטויטר צריך להוריד ל 80 בערך
ויש לי גם הגדרה של low pass slope יש שם לבחור 18.24.32.48 DB אחד מאחלה ...octave..מה המשמעות שלזה
תודה
נדמה לי שיש לך סטליטים שיורדים הכי נמוך ל 100HZ , נכון?sareli כתב:ועוד שאלה
תודה...
אז אתה חייב שהסאב יהיה לפחות עד 100HZ ואולי טיפה יותר.
אם תגדיר את תדר החיתוך פחות מ 100 HZ אז יהיה לך "חור" שלא תקבל אותו לא מהסאב ולא מהסטליטים.
בקשר לפאזה - אין בזה חוקים. תנסה את שניהם ותשאיר אותו על מה שישמע לך עדיף.
low pass slope - לא מכיר. מציע לך לקרוא בחוברת הדרכה של היצרן.