איזה תכונות הייתם רוצים בתוכנת כתוביות?
אהלן,
בעקבות התוכנה (המעולה) של alon24, בשם subs4me, החלטתי גם לצאת לדרך בבניית תוכנת הורדת תרגומים אוטומטית.
התוכנה בנויה בשפת VB.NET, (קיימת כבר תוכנה עובדת) והיא בעלת ממשק משתמש (GUI) להבדיל מהתוכנה של אלון שהיא עובדת על פקודות CMD.
הייתי רוצה שתגידו לי מה אתם הייתם רוצים שיהיו העיצוב והתכונות של התוכנה.
תודה!
בעקבות התוכנה (המעולה) של alon24, בשם subs4me, החלטתי גם לצאת לדרך בבניית תוכנת הורדת תרגומים אוטומטית.
התוכנה בנויה בשפת VB.NET, (קיימת כבר תוכנה עובדת) והיא בעלת ממשק משתמש (GUI) להבדיל מהתוכנה של אלון שהיא עובדת על פקודות CMD.
הייתי רוצה שתגידו לי מה אתם הייתם רוצים שיהיו העיצוב והתכונות של התוכנה.
תודה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קודם כל תודה רבה!
למרות שמדובר ב-GUI ולא ב-Console Application, עדיין היה נחמד אם תהיה תמיכה ב-Command Line, כולל פקודה של Quiet Mode (כך שה-GUI לא יופיע).
זה יאפשר לשים הפעלה של התוכנה שלך גם ככפתור ימני על קובץ הסרט, בדומה למה ש-alon24 ו-oferlaor כתבו.
למרות שמדובר ב-GUI ולא ב-Console Application, עדיין היה נחמד אם תהיה תמיכה ב-Command Line, כולל פקודה של Quiet Mode (כך שה-GUI לא יופיע).
זה יאפשר לשים הפעלה של התוכנה שלך גם ככפתור ימני על קובץ הסרט, בדומה למה ש-alon24 ו-oferlaor כתבו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אם כבר מתאמצים אז לכתוב פלגין ל-Media Browser או XBMC.
משהו בערך כמו זה http://www.mediabrowser.tv/forum/viewto ... f=2&t=4932.
משהו בערך כמו זה http://www.mediabrowser.tv/forum/viewto ... f=2&t=4932.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
חשבתי על זה,
בגדול אני אשמח אם יהיו כמה אופציות:
1. סריקה של ספריות אוטומטית והורדות כתוביות לפי אותם ספריות רקורסיבית לדוגמה : c:\Media\TV\24.S08\24.S08E08....
2. לוג במקרה של אי הצלחה של סידרה/סרט
3. אופציה להריץ את התוכנה ברקע ובדיקה כל כמה זמן האם ישנה ספריה חדשה
4. לשנות את השם לפי שם הקובץ
5. אופציה למחוק את קובץ Sample,Sfv,Nfo אוטומטית אם צריכים (אני אישית לא אוהב אותם בספריות המדיה)
יכול להיות שהאופציות כבר קיימות אם לא זה יהיה מאוד נחמד
ושוב הרשה לי להגיד כול הכבוד על היוזמה.
בגדול אני אשמח אם יהיו כמה אופציות:
1. סריקה של ספריות אוטומטית והורדות כתוביות לפי אותם ספריות רקורסיבית לדוגמה : c:\Media\TV\24.S08\24.S08E08....
2. לוג במקרה של אי הצלחה של סידרה/סרט
3. אופציה להריץ את התוכנה ברקע ובדיקה כל כמה זמן האם ישנה ספריה חדשה
4. לשנות את השם לפי שם הקובץ
5. אופציה למחוק את קובץ Sample,Sfv,Nfo אוטומטית אם צריכים (אני אישית לא אוהב אותם בספריות המדיה)
יכול להיות שהאופציות כבר קיימות אם לא זה יהיה מאוד נחמד
ושוב הרשה לי להגיד כול הכבוד על היוזמה.
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
Light,
התוכנה לא מורידה בכלל תמונות NFO וכאלה בעצמה. רק כתוביות.
אם אתה מתכוון למחיקה של קבצי NFO וSFV שבאים את ההורדה של הסרט אז כן אני יכול להוסיף את זה.
השינוי של שם הכתובית יהיה לפי בחירה (או שם תיקיה מכילה, או שם סרט(לא שם קובץ), או שם קובץ(במידה וקיים, avi או mkv))
יש לוג רץ (שמתעדכן בזמן אמת שהתוכנה עובדת) ואפשר בסיום ההרצה לחזור אחורה ולראות את כל הפעולות שהוא עשה.
אני אוסיף אפשרות לעשות Export ללוג יותר מאוחר.
סריקה רקורסיבית קיימת כבר. (תקיות שהתוכנה מחפשת הן רק תקיות שמכילות קבצי avi או mkv)
*עכשיו שאתה מזכיר את הקטע של ה-Sample, אני צריך לבחון מצב שהתקיה מכילה תיקית Sample שהיא בעצם לא הסרט. אולי אני אוסיף בדיקה לגודל הקובץ... למשל מעל 500 מגה
כל הקטע של חיפוש על פי זמנים יתווסף רק בשלב מאוחר יותר אחרי שאני אהיה בטוח שכל שאר הדברים עובדים פיקס.
(יש מקרים מסויימים, למשל כשיש סרט שהוא רימייק אז יש אותו שם לשני סרטים)
בזמן חיפוש סרט יהיה אפשר לבחור אם לדלג על הסרט במידה ולא נמצא תיאום מושלם או לתת למשתמש אפשרות לבחור את הסרט מרשימה של תוצאות.
אם אתה מתכוון למחיקה של קבצי NFO וSFV שבאים את ההורדה של הסרט אז כן אני יכול להוסיף את זה.
השינוי של שם הכתובית יהיה לפי בחירה (או שם תיקיה מכילה, או שם סרט(לא שם קובץ), או שם קובץ(במידה וקיים, avi או mkv))
יש לוג רץ (שמתעדכן בזמן אמת שהתוכנה עובדת) ואפשר בסיום ההרצה לחזור אחורה ולראות את כל הפעולות שהוא עשה.
סריקה רקורסיבית קיימת כבר. (תקיות שהתוכנה מחפשת הן רק תקיות שמכילות קבצי avi או mkv)
*עכשיו שאתה מזכיר את הקטע של ה-Sample, אני צריך לבחון מצב שהתקיה מכילה תיקית Sample שהיא בעצם לא הסרט. אולי אני אוסיף בדיקה לגודל הקובץ... למשל מעל 500 מגה
כל הקטע של חיפוש על פי זמנים יתווסף רק בשלב מאוחר יותר אחרי שאני אהיה בטוח שכל שאר הדברים עובדים פיקס.
בזמן חיפוש סרט יהיה אפשר לבחור אם לדלג על הסרט במידה ולא נמצא תיאום מושלם או לתת למשתמש אפשרות לבחור את הסרט מרשימה של תוצאות.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אני בדיוק עובד על תוכנה ב NET למשהו קצת שונה, אני מעוניין בתוכן התאורי של הסרט בעברית
לMEDIA CENTER שיעדכן לאחר עדכונים של METABROSER מ IMDB.
ככה כל מה שיש בעברית ידרוס את מה שקיים באנגלית ומה שאין בעברית יהיה באנגלית.
לגבי התוכנה, כמה הערות.
א) אין צורך לעשות סריקה כל שעה, יש מחלקה שנקראת FileSystemWatcher והיא עושה את כל העבודה בשבילך ומעלה EVENT כשיש שינוי (אתה יכול למשל להגדיר שיעלה אבנט בספריה X וכל תת הספריות שלה רק כאשר קובץ AVI או MKV מתווסף ... מאוד יעיל) זה נמצא בשם מתחם System.IO
ב) התוכנה יכולה לפעול ב SERVICE או שיכול להיות SERVICE שבודק כל תקופה שהתוכנה רצה.
ג) סריקת כל הספריות תתבצע רק בתחילת כל הפעלה של התוכנה, כפי שאמרתי יש את האובייקט בסעיף א לעליל אבל מה קורה שהתוכנה לא פועלת שבוע ? אז תמיד חייבים סריקה בהפעלת תוכנה.
יש עוד דברים.. אבל זה מה שעולה לי כרגע
לMEDIA CENTER שיעדכן לאחר עדכונים של METABROSER מ IMDB.
ככה כל מה שיש בעברית ידרוס את מה שקיים באנגלית ומה שאין בעברית יהיה באנגלית.
לגבי התוכנה, כמה הערות.
א) אין צורך לעשות סריקה כל שעה, יש מחלקה שנקראת FileSystemWatcher והיא עושה את כל העבודה בשבילך ומעלה EVENT כשיש שינוי (אתה יכול למשל להגדיר שיעלה אבנט בספריה X וכל תת הספריות שלה רק כאשר קובץ AVI או MKV מתווסף ... מאוד יעיל) זה נמצא בשם מתחם System.IO
ב) התוכנה יכולה לפעול ב SERVICE או שיכול להיות SERVICE שבודק כל תקופה שהתוכנה רצה.
ג) סריקת כל הספריות תתבצע רק בתחילת כל הפעלה של התוכנה, כפי שאמרתי יש את האובייקט בסעיף א לעליל אבל מה קורה שהתוכנה לא פועלת שבוע ? אז תמיד חייבים סריקה בהפעלת תוכנה.
יש עוד דברים.. אבל זה מה שעולה לי כרגע
- Light
- חבר פעיל במיוחד

נשמע מעולה!DeaglinG כתב:Light,
בזמן חיפוש סרט יהיה אפשר לבחור אם לדלג על הסרט במידה ולא נמצא תיאום מושלם או לתת למשתמש אפשרות לבחור את הסרט מרשימה של תוצאות....
עוד שאלה קטנה, האם תהליך ההורדה הוא אוטומטי ללא התערבות שלי ?
אפשר לקבל גירסה לבדיקה ?
Let there be LIGHT!
- Light
- חבר פעיל במיוחד

אוקי תודה.DeaglinG כתב:ברור, כל הקטע זה האוטומטיות
אני אעלה יותר מאוחר קצת תמונות מהתוכנה רצה אבל אני עוד לא יכול לספק תוכנה פועלת כי כל פעם שאני משנה משהו אני הופך את כל התוכנה ויש כמה שגיאות שצריך לסדר...
Let there be LIGHT!
- Light
- חבר פעיל במיוחד

נשלח מאייל.DeaglinG כתב:טוב אני צריך איזה 2 - 3 מתנדבים שמעוניינים לבדוק את התוכנה...
נא לשלוח לי מייל ל
evilshm (shtrudel) gmail .com...
Light
Let there be LIGHT!
זה כבר הופך אותנו לשלושה שעובדים על תוכנה שעושה את אותו הדבר.
לפחות אם היינו עובדים בשפה אחידה, באמת שהיינו יכולים לשלב כוחות.
הפיצ'רים הקיימים בתוכנה שלי:
1. רצה ב-TRAY עם NOTIFICATIONS (אופציונלי)
2. ניתן לסמן מס' קבצים להורדת כתוביות (התוכנה תוריד את הכתוביות בצורה טורית תוך שימור בQUEUE)
3. בהמשך ל-2, תמיכה ב-DDE_SERVER, ניתן להוסיף לה סרטים/תיקיות לחיפוש תוך כדי ריצה
4. מדרגת את הכתוביות שהיא מוצאת, ומורידה את הכתובית המתאימה ביותר. כאשר ניתן להגדיר ציון מינימלי שמתחתיו היא לא תוריד את הכתובית.
5. משנה את שם הסרט והכתוביות לשם נורמלי Up In The Air (2009) לדוגמא.
6. ניתן להריץ אותה מה-COMMAND LINE
7. סריקה ריקורסיבית כמובן
בתכנון:
1. ריצה ברקע כל זמן מוגדר מראש
2. כרגע היא שומרת בצד מידע לגבי סרטים שלהם היא לא הורידה כתוביות, בתכנון GUI לטיפול מהיר בקבצים שכאלה
3. טיפול בסרטים עם מספר חלקים
לפחות אם היינו עובדים בשפה אחידה, באמת שהיינו יכולים לשלב כוחות.
הפיצ'רים הקיימים בתוכנה שלי:
1. רצה ב-TRAY עם NOTIFICATIONS (אופציונלי)
2. ניתן לסמן מס' קבצים להורדת כתוביות (התוכנה תוריד את הכתוביות בצורה טורית תוך שימור בQUEUE)
3. בהמשך ל-2, תמיכה ב-DDE_SERVER, ניתן להוסיף לה סרטים/תיקיות לחיפוש תוך כדי ריצה
4. מדרגת את הכתוביות שהיא מוצאת, ומורידה את הכתובית המתאימה ביותר. כאשר ניתן להגדיר ציון מינימלי שמתחתיו היא לא תוריד את הכתובית.
5. משנה את שם הסרט והכתוביות לשם נורמלי Up In The Air (2009) לדוגמא.
6. ניתן להריץ אותה מה-COMMAND LINE
7. סריקה ריקורסיבית כמובן
בתכנון:
1. ריצה ברקע כל זמן מוגדר מראש
2. כרגע היא שומרת בצד מידע לגבי סרטים שלהם היא לא הורידה כתוביות, בתכנון GUI לטיפול מהיר בקבצים שכאלה
3. טיפול בסרטים עם מספר חלקים