Toshiba 42wp56
במהלך סקר השוק שעשיתי לקראת רכישת טלויזית פלזמה, שמתי לב לתופעה מעניינת:
בעוד שחברי פורום לא מעטים שיבחו מאד את המכשיר הנ"ל, הרי שבעלי החנויות הפרטיות קטלו אותו לגמרי מבחינת איכות, ללא פירוט. הדבר לא בלט אצל הרשתות הגדולות כמו שקם אלקטריק, מחסני חשמל, אלמ ואחרים.
אז מה האמת? ואולי יש כאן עניין מסחרי כלשהו?
[[/b]
בעוד שחברי פורום לא מעטים שיבחו מאד את המכשיר הנ"ל, הרי שבעלי החנויות הפרטיות קטלו אותו לגמרי מבחינת איכות, ללא פירוט. הדבר לא בלט אצל הרשתות הגדולות כמו שקם אלקטריק, מחסני חשמל, אלמ ואחרים.
אז מה האמת? ואולי יש כאן עניין מסחרי כלשהו?
[[/b]
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אכן כן
עניין מסחרי נטו.
היום בעיני הסוחרים טושיבה היא המותג הכי "שוק" שיש, כי כולם "שוחטים" עליו מחיר ולניופאן לא מזיז. מה גם שיש על טושיבה יבוא פראללי מסיבי מה שגורם לסוחרים עוד יותר לשחוט מחיר. לא משתלם לסוחרים למכור לך טושיבה כי עקב כל זה אחוז הרווחיות מאוד נמוך והם יעדיפו להעביר אותך למסך אחר. אם תתעקש בלית ברירה כולם ישחטו, אבל זו הסיבה למה שראית. רשתות השיווק גם יעדיפו למכור מסך אחר (שקם/סנסור= פיליפס , אלמ=סמסונג, טרקלין= שארפ, מחסני חשמל= סוני/טושיבה{יבוא פראללי-רווחיות גבוהה}) אבל למוכרים עצמם באותם רשתות זה לא ממש משנה מה למכור לך כי עמלה זו עמלה- והם לא מתעסקים בענייני ריווחיות לכן שם תיתקל בכך פחות.
עניין מסחרי נטו.
היום בעיני הסוחרים טושיבה היא המותג הכי "שוק" שיש, כי כולם "שוחטים" עליו מחיר ולניופאן לא מזיז. מה גם שיש על טושיבה יבוא פראללי מסיבי מה שגורם לסוחרים עוד יותר לשחוט מחיר. לא משתלם לסוחרים למכור לך טושיבה כי עקב כל זה אחוז הרווחיות מאוד נמוך והם יעדיפו להעביר אותך למסך אחר. אם תתעקש בלית ברירה כולם ישחטו, אבל זו הסיבה למה שראית. רשתות השיווק גם יעדיפו למכור מסך אחר (שקם/סנסור= פיליפס , אלמ=סמסונג, טרקלין= שארפ, מחסני חשמל= סוני/טושיבה{יבוא פראללי-רווחיות גבוהה}) אבל למוכרים עצמם באותם רשתות זה לא ממש משנה מה למכור לך כי עמלה זו עמלה- והם לא מתעסקים בענייני ריווחיות לכן שם תיתקל בכך פחות.
אני מסכים עם keyser.
לפני כשנה קניתי מערכת קולנוע ביתי. במהלך הסקר המליצו לי באחת החנויות היותר נחשבות לקנות רסיבר של אונקיו עם רמקולים של B&W, כי "ידוע שהם הולכים טוב יחד". מאוחר יותר באותו יום הבנתי למה אונקיו ו-B&W אכן הולכים טוב יחד: שניהם מיובאים לארץ ע"י אותו יבואן, ואם בעל החנות ימכור לי את שניהם, הוא יקבל מחיר טוב יותר מהיבואן. וזה כאמור בחנות מושקעת, עם מוכרים שדווקא נראו די מבינים.
בכל החנויות שציינת, רמת המוכרים מחפירה ממש, ואין טעם לשאול אותם כלום פרט למחיר ולפרטי ההתקנה והאחריות. האופטימיזציה היחידה שלהם היא על הרווח מהמכירה הנוכחית. נכון שזוהי אסטרטגיה קצרת טווח, שלא בונה קהל לקוחות מרוצים, אך זה המצב.
לאחר השוואה בין הרבה דגמים, תוך שימת דגש במיוחד על שידורי טלויזיה, קניתי את הטושיבה 42wp56. יש לי אותה בבית כבר כחודשיים ואני מאוד מרוצה.
השחור מצוין, הלבן מצוין, הצבעים והחדות טובים מאוד, והיכולת להתמודד עם מקור לא איכותי (שידורי טלויזיה) טובה מאוד. גם איכות הקול מצוינת.
לפני כשנה קניתי מערכת קולנוע ביתי. במהלך הסקר המליצו לי באחת החנויות היותר נחשבות לקנות רסיבר של אונקיו עם רמקולים של B&W, כי "ידוע שהם הולכים טוב יחד". מאוחר יותר באותו יום הבנתי למה אונקיו ו-B&W אכן הולכים טוב יחד: שניהם מיובאים לארץ ע"י אותו יבואן, ואם בעל החנות ימכור לי את שניהם, הוא יקבל מחיר טוב יותר מהיבואן. וזה כאמור בחנות מושקעת, עם מוכרים שדווקא נראו די מבינים.
בכל החנויות שציינת, רמת המוכרים מחפירה ממש, ואין טעם לשאול אותם כלום פרט למחיר ולפרטי ההתקנה והאחריות. האופטימיזציה היחידה שלהם היא על הרווח מהמכירה הנוכחית. נכון שזוהי אסטרטגיה קצרת טווח, שלא בונה קהל לקוחות מרוצים, אך זה המצב.
לאחר השוואה בין הרבה דגמים, תוך שימת דגש במיוחד על שידורי טלויזיה, קניתי את הטושיבה 42wp56. יש לי אותה בבית כבר כחודשיים ואני מאוד מרוצה.
השחור מצוין, הלבן מצוין, הצבעים והחדות טובים מאוד, והיכולת להתמודד עם מקור לא איכותי (שידורי טלויזיה) טובה מאוד. גם איכות הקול מצוינת.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7404
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אין דבר כזה "הולך טוב ביחד" אתה יכול לקחת מגבר של דנון אם רמקול של פירלס .אתה יכול לקחת מגבר של קנווד אם רמקול של מורל. שטויות של מוכרים שלא מבינים בעשרה גרוש . ולעניינינו יש לי את הטושיבה מיום שני הרכיבו לי אותה על הקיר ככה שיש כמעט עוד מטר מהמזנון לקיר סאונד מעולה ביחס למה שאני שומע מאנשים אחרים אם פלזמות אחרות איכות תמונה מעולה לבן זה לבן שחור זה שחור זה העין שלנו . הלוואי שעופר היה עושה לה מבחן קטן בנושא ואני אפילו מזמין אותו אליי אם המכשיר העכביש לבחון את המסך ולסדר את הצבע שלה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הכל נכון,lihu כתב:אני מסכים עם keyser.
לפני כשנה קניתי מערכת קולנוע ביתי. במהלך הסקר המליצו לי באחת החנויות היותר נחשבות לקנות רסיבר של אונקיו עם רמקולים של B&W, כי "ידוע שהם הולכים טוב יחד". מאוחר יותר באותו יום הבנתי למה אונקיו ו-B&W אכן הולכים טוב יחד: שניהם מיובאים לארץ ע"י אותו יבואן, ....
אבל הם באמת הולכים יחד. B&W הוא רמקול אנגלי עם כל היתרונות והחסרונות.
( יש לו "בור" ענקי ב Mid Range)
Onkyo הוא מכשיר אכזרי ובניגוד ל denon למשל הוא הרבה יותר חריף
ולכן מפצה על אותו "בור" ברמקול.
בקיצור, מספיק לשמוע פעם אחת denon ו b&w או HK ו B&W ולהבין לבד
שהרמקולים האלה ואונקיו הם בהחלט צמד חמד.
מחירי טושיבה
המחירים של טושיבה יציבים בחנויות המוכרות סחורה של ניופאן והיתרון הנוסף הוא השירות המעולה של ניופאן.יבוא פראללי אינו איכותי ולעיתים אף מייבאים מכשירים משומשים או שנארזו מחדש במסווה של חדש. לכן מחירה של טושיבה 42WP56 הוא סביב ה16K מתחת לזה משמעותית אינו יבוא של ניופאן ויכול להיות אף מתצוגה או ארוז מחדש REF.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Re: מחירי טושיבה
אין ספק שהמוצרים של Toshiba כמעט בוודאות מלאה לא מאכזבים.moshebo כתב:...והיתרון הנוסף הוא השירות המעולה של ניופאן ....
לגבי השרות של ניופאן .. טוב זה כבר סיפור אחר. לי כנראה לא היה מזל איתם ולמדתי
בדרך הקשה ששרות טוב הוא שרות טוב עד לרגע שבו אתה נזקק לו.
הם פשוט הוציאו לי את הנשמה ואת הכיף מהמוצר שעלה לי בזמנו 11K.
החודש החלפתי את טלביזית ה Toshiba שלי ( 34N9 ) בפלזמה חדשה.
ואני יכול להגיד שאחת הסיבות ( אמנם לא העיקרית ) שלא רכשתי מוצר של Toshiba הוא הניסיון הרע שהיה לי עם שרות הלקוחות שלהם. בואו נגיד שבטבלה של יתרונות וחסרונות בין המוצרים שבדקתי, שרות הלקוחות של ניופאן קיבל אצלי ציון של 2 מתוך 10.
מצטער, אבל זאת הנקמה הקטנה והאישית שלי בניופאן.
ליאור
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
Lior_M קצת מוזר, מתי זה קרה? כי השירות שלהם לרוב הוא מצויין- מניסיון רב איתם... טוב אבל קורה, אין מה לעשות- הרי הרבה פעמים רמת השירות שנקבל די תלויה בצד שעליו קמה נציגת השירות בבוקר...
מחירים "מופלאים".
איני יודע באילו אתרי אינטרנט רכשתם את הטושיבה במחירים האלו, אך אני חיפשתי במשך כחודשיים אותה ולא מצאתי אותה בפחות ממחיר של 15500 ו 16000 בחנויות כאשר מדובר על מוצר של ניופאן.
הציגו את האתרים המופלאים האלו בבקשה כך שכולם יוכלו להנות מהם.
הציגו את האתרים המופלאים האלו בבקשה כך שכולם יוכלו להנות מהם.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
עד כמה שידועה לי המחיר של הטושיבה היום הוא כ 15500 (לא כולל אתרי אינטרנט) ולפי דעתי הטלוויזיה לא שווה את זה ניקח לדוגמה את LG PX3 אותו גודל אותו לוח רק מה הרמקולים בצד ויש רק כניסת HDMI אחת וכמובן ללא המג'יק סקוור (המעבד של טושיבה) המחיר כ 13000 אם אני זוכר נכון כולל התקנה והובלה ותמיד אפשר להוציא איזה מתנה נוספת מהסוחר אז למה להשקיע
עוד 2500 שקל בשם טושיבה אם אפשר להשקיע אותם בדיוידי טוב כמו דנון 1920 לדוגמה
מבחינת התמונה שתי הטלוויזיות זהות לפחות לעין שלי אולי אני לא רואה טוב כלכך
מבחינת התמונה שתי הטלוויזיות זהות לפחות לעין שלי אולי אני לא רואה טוב כלכך
אני לא יודע איפה ראית את ה LG מול הטושיבה ואיך כל אחת היתה מכוונת אבל ה WP56 טובה בהרבה מה PX3 ואם אלו הברירות אז אין ספק שהטושיבה עדיפה למרות ההפרש היחסי , מול ה PX4 ( אם אלו הברירות היחידות ) הבחירה יותר קשה.slavazh כתב:עד כמה שידועה לי המחיר של הטושיבה היום הוא כ 15500 (לא כולל אתרי אינטרנט) ולפי דעתי הטלוויזיה לא שווה את זה ניקח לדוגמה את LG PX3 אותו גודל אותו לוח רק מה הרמקולים בצד ויש רק כניסת HDMI אחת וכמובן ללא המג'יק סקוור (המעבד של טושיבה) המחיר כ 13000 אם אני זוכר נכון כולל התקנה והובלה ותמיד אפשר להוציא איזה מתנה נוספת מהסוחר אז למה להשקיע
מבחינת התמונה שתי הטלוויזיות זהות לפחות לעין שלי אולי אני לא רואה טוב כלכך...