מזכיר לי פרויקט מעניין של מסך בתוך ריהוט שיוצא עם מעלית וחוסם את מסך ההקרנה, כאשר מעבירים למוד הקרנה (בית חכם) הLCD יורד חזרה אל תוך הרהיט והמקרן מתחיל לעבוד.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
שי-כ כתב:אתה יכול לפרט מעט על איכות שידורי הSD של הLCD בהשוואה למסך CRT רגיל?
...
לא ריאלי לעשות השוואה כזאת.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
ברצוני לרכוש LCD בקרוב והפילפס 8404 הוא המועמד המוביל שלי כרגע.
אתה יכול לפרט מעט על איכות שידורי הSD של הLCD בהשוואה למסך CRT רגיל?
...
אהלן שי.. לפני כמה ימים עברתי מ CRT לפיליפס 8404 42. אני יושב 3.5 מטר מהטלויזיה ונהנה מכל רגע.. התמונה מצוינת (אני צופה בערוצים 2 10 ו1). אני לא יכול להשוות לcrt הישנה כי היא היתה ממש גרועה, אבל אני יכול להגיד שהתמונה מאוד יפה ואני מאוד שמח שהחלטתי (אחרי הרבה המלצות ודיונים פה בפורום) ללכת על הפיליפס. מעבר לזה שהאיכות מצוינת הAMBILIGHT פשוט מדהים.. אחרי שמתרגלים פשוט אי אפשר לצפות בלי זה.
אני ממליץ לך ללכת לחנות ולראות את הטלויזיה בעיניים ולשבת במרחק שתואם למרחק בבית שלך.
המסך עושה עבודה לא רעה בשידורי SD , קצת קשה לי להשוות למסך CRT , כי לפניו היה לי מסך 32 של שארפ .
אני ממליץ מאוד לדעתי בסכום שהיא עולה היא נותנת המון , האמבלייט פשוט מדהים חווית צפייה נהדרת .
לגבי עלות המסך , השגתי אותו במחיר מיוחד שלא אוכל לפרסם .
אני יודע שהמחיר הכי טוב שאפשר להגיע הוא 6490 בשקם אלקטריק ( אבל רק לאחר התמקחות קצרה - אולי תוכל להוציא גם מתקן תלייה / כבל והתקנה )
ממליץ בחום
ברצוני לרכוש LCD בקרוב והפילפס 8404 הוא המועמד המוביל שלי כרגע.
אתה יכול לפרט מעט על איכות שידורי הSD של הLCD בהשוואה למסך CRT רגיל?
...
אהלן שי.. לפני כמה ימים עברתי מ CRT לפיליפס 8404 42. אני יושב 3.5 מטר מהטלויזיה ונהנה מכל רגע.. התמונה מצוינת (אני צופה בערוצים 2 10 ו1). אני לא יכול להשוות לcrt הישנה כי היא היתה ממש גרועה, אבל אני יכול להגיד שהתמונה מאוד יפה ואני מאוד שמח שהחלטתי (אחרי הרבה המלצות ודיונים פה בפורום) ללכת על הפיליפס. מעבר לזה שהאיכות מצוינת הAMBILIGHT פשוט מדהים.. אחרי שמתרגלים פשוט אי אפשר לצפות בלי זה.
אני ממליץ לך ללכת לחנות ולראות את הטלויזיה בעיניים ולשבת במרחק שתואם למרחק בבית שלך.
בהצלחה
...
תודה אסף, אתה כבר מגרה לי את בלוטות הטעם...
אני באמת צריך לראות את הטלויזיה בעצמי. בנתיים ראיתי מסכים של שארפ וסמסונג ולא אהבתי את שידורי ה SD.
כשראיתי שידור עם תנועה מהירה, כמו משחק כדור רגל, היו מעין 'קוביות' מסביב לשחקנים והתמונה לא היתה 'חלקה' כמו שאומרים.
לכן אני מתלבט על אפשרות ללכת על פלאזמה.
אני ממליץ לך ללכת לראות את הפיליפס בחנות (שקם אלקטריק או אל"מ )
תבקש מהמוכר לשים ערוץ SD להפעיל את ה 100HZ על מצב מינימל .
כשתחזור תרשום בבקשה איך נראה לך ?
אם כבר אתה ממליץ לשי לבדוק מסך כלשהו לפחות אל תזכיר חנויות רשת כגון א.ל.מ ושות' - חנויות אלא הם ממש אבל ממש לא המקום המתאים לבדוק מסכים.
בשביל פעולה זו בדיוק יש את החנויות המתמחות כגון Future, לגאסי, ארמגדון ועוד.
שי,
אם רוב התכנים שלך מסתכמים בשידורים רגילים ומרחק הצפיה הוא יחסית קטן (פחות מ-3 מטרים) אז בהחלט יש מקום לבחור במסך פלאזמה ולא ב-LCD.