דעתכם על סדר עדיפויות בבניית מערכת קולנוע ביתית.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
LiorShap פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #1 

היי,

לאחר תקופה די ארוכה של הזנחה בתחום האודיו וקולנוע ביתי מבחינת שדרוגים ( הרחבת משפחה קודמת לכל :) )
אני שוב נתקף במגיפת השדרוגים. ( כנראה שזה לא עובר אף פעם..)
לפני כמה שנים נטשתי את הקולנוע ביתי וקניתי זוג קדמיים איכותיים של קבאס בעיקר לשמיעת מוזיקה ומכרתי את
הסאב , אחוריים וסנטר שהיו לי. היום לאחר קניה של מחשב HTPC החשק למערכת רב ערוצית חוזר לי.
אז ככה , שאלתי בעצם , לדעתכם מהי רמת החשיבות או סדר עדיפויות בהשקעה של מערכת כזו ?
נניח יש לי תקציב מסוים ואני רוצה לרכוש בו רסיבר חדש , סנטר , אחוריים וסאב , אבל התקציב מאפשר לי לקנות
בשלבים כדי לא לרדת למוצרי מדבקה כמובן. האם הייתם משקיעים קודם כל ברסיבר טוב וסנטר ? או קודם ברסיבר
וסאב .. בקיצור השאלה מובנת אני חושב.
בכל מקרה , רסיבר חייב לבוא ראשון כי יש לי משהו באמת ישן של DENON שזועק לשדרוג.
תודה.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

תן תקציב מוגדר, השמיים הם הגבול.....

LiorShap פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #3 

התקציב אני מניח יגיע לכיוון 15K.
אין באפשרותי להוציא את הסכום הזה כרגע בקניה אחת. לכן אחלק את התקציב לכמה רכישות.
אני רוצה להשקיע כרגע בערך 8K לקנית רסיבר ועוד אחד מהרמקולים. סנטר או סאב. אחוריים כנראה בסוף.
כמובן שלקחתי בחשבון 1-2K שח לכבלים והתקנות.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

אני בניתי את המערכת שלי בשלבים (הסיפור עדין לא גמור) ואני בהחלט ממליץ להיות סבלני ולקנות דברים איכותיים לאט לאט ולא למהר ולהתפשר רק תעשה לעצמך תוכנית מסודרת של כל הדברים שאתה צריך . בתקציב שלך ההמלצה שלי לרסיבר טוב היא: http://www.lasercity.co.il/sg_product~onk707~2~2.htm

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #5 

אישית הדבר הראשון שהייתי רוכש זה רסיבר וסאב, אבל הבעיה היא שב 8K לשניהם תצטרך ללכת על רסיבר
פחות רציני אחרת לא ישאר כלום לסאב. על סנטר אפשר בכיף לוותר כרגע, ואחוריים זה ממילא הוצאה זניחה
יחסית שאולי אפילו תוכל לדחוף כבר עכשיו.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #6 

HazooM כתב:אישית הדבר הראשון שהייתי רוכש זה רסיבר וסאב, אבל הבעיה היא שב 8K לשניהם תצטרך ללכת על רסיבר
פחות רציני אחרת לא ישאר כלום לסאב. על סנטר אפשר בכיף לוותר כרגע, ואחוריים זה ממילא הוצאה זניחה
יחסית שאולי אפילו תוכל לדחוף כבר עכשיו.
...
(Y)
יש את הרסיברים בדרג כניסה+ כמו אונקיו 607 , ימהה 765 , דנון 1910 שעולים כ 4000-4500 ש"ח ורמה אחת מעל אלה כבר רסיברים שעלותם באזור 6500-7000 ש"ח כמו האונקיו 707 שזאב הציע.

ארז

lexicon2008
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

רסיבר וסאב כי סנטר אפשר לדמות ע"י מצב PHANTOM כך שסאב הרבה יותר חשוב
ממליץ בחום לבדוק SUNFIRE יופי של סאבים יחסית למחירם

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

lexicon2008 כתב:רסיבר וסאב כי סנטר אפשר לדמות ע"י מצב PHANTOM כך שסאב הרבה יותר חשוב
ממליץ בחום לבדוק SUNFIRE יופי של סאבים יחסית למחירם
...
אני מניח שאתה מתכוון לסידרת הHRS והיא בהחלט עדיפה על שאר הסאבים המתחרים במחירים שלה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”