מבקש יעוץ בקניית טלויזיה "32.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mormaish פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
לאחר סיור באתר החלטתי לפתוח אשכול חדש,

המרחק צפיה היינו עד 2.5 מטר. (מיועדת לחדר שינה)
צפיה רגילה דרך ממיר או לחילופין סרטים בפורמט DVD, אם יהיה ניתן אז כנראה שגם צפיה ישירה מהמחשב בעתיד.

התקציב עדין לא נקבע ועומד כרגע על 2600 (חייל משוחרר..) מוכן להעלות אותו טיפה אם זה ממש קריטי.

בינתיים הדגם היחידי שנראה לי רלוונטי הוא ה: LG 32LH35FR על סמך נתונים יבשים.

מה דעתכם? כדאי לקנות אותו? או שאולי עדיף לחכות ולחסוך עוד טיפה וללכת על משהו אחר?

תודה מראש :)
נערך לאחרונה על ידי mormaish ב 15/02/2010 22:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

Re: מבקש יעוץ בקניית טלויזיה "37.

שליחה #2 

mormaish כתב:שלום לכולם,
לאחר סיור באתר החלטתי לפתוח אשכול חדש,

המרחק צפיה היינו עד 2.5 מטר. (מיועדת לחדר שינה)
צפיה רגילה דרך ממיר או לחילופין סרטים בפורמט DVD, אם יהיה ניתן אז כנראה שגם צפיה ישירה מהמחשב בעתיד.

התקציב עדין לא נקבע ועומד כרגע על 2600 (חייל משוחרר..) מוכן להעלות אותו טיפה אם זה ממש קריטי.

בינתיים הדגם היחידי שנראה לי רלוונטי הוא ה: LG 32LH35FR על סמך נתונים יבשים.

מה דעתכם? כדאי לקנות אותו? או שאולי עדיף לחכות ולחסוך עוד טיפה וללכת על משהו אחר?

תודה מראש :)
...
רשמת 37'' בכותרת, אבל הדגם שהסתכלת עליו הוא 32''... קודם כל עליך להגיע להחלטה מה אתה רוצה :מבולבל:

בכל אופן בתקציב שנתת לא תוכל למצוא 37'' באיכות טובה, אם 32'' מתאים לך (ובהחלט שלצרכים שלך הוא סביר) אזי יש מגוון רחב יותר של דגמים וממש לא בטוח שהייתי בוחר בדגם שציינת אם כי מדובר בטלוויזיה נחמדה בהחלט, כדאי לך בתקציב הזה לבדוק גם את טושיבה AV600, סוני 5500 וסמסונג 350/450 ולראות מה הכי ניראה לך מבחינת איכות צפייה (כמובן שבמידה וניתן להרחיב מעט את התקציב אזי גם פיליפס ופנסוניק בגדלים האלו שווים בדיקה) ונתונים נוספים - כניסות, תמיכה בשפות, USB וכיו"ב.

mormaish פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

זאת הייתה טעות כתיב שתוקנה :]

אין לי בעיה בכלל עם אנגלית ואני מעדיף אנגלית כשזה בתחום הטכני.. אז שפות זה לא ביג דיל.
מה השימוש של כניסת USB? עדכוני תכנה לטלויזיה?

לכמה עלי למתוח את התקציב בשביל הפיליפס? האם התמורה שווה באמת את הכסף? בהתחשב לדרישותי כמובן.

תודה רבה על התגובה המהירה! :P

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #4 

המחירים ירדו

ראיתי דגם A37 של שארפ ב-1790 ש"ח
טושיבה AV 600 - ב-1990 ש"ח
אפילו פנסוניק ב-2190 ש"ח - אתה לא תתאכזב מפנסוניק

לי יש את הסמסונג 450. קצת יותר יקרה ולא בטוח שיותר טובה, אני מרוצה בכל אופן. השארפ גם נחמדה לממיר רגיל, יש להורים שלי

mormaish פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

כל הדגמים שהצעתם לי עד עכשיו בעלי נתונים פחות טובים משל הLG אך גם זולים ממנה ב500 ש"ח. האם רואים בהן אותו דבר למרות שהתונים יותר חלשים?

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

mormaish כתב:כל הדגמים שהצעתם לי עד עכשיו בעלי נתונים פחות טובים משל הLG אך גם זולים ממנה ב500 ש"ח. האם רואים בהן אותו דבר למרות שהתונים יותר חלשים?
...
הנתונים ה"יבשים" לא אומרים כמעט דבר, נכתב כאן כבר פעמים רבות שמדובר בנתונים שיווקיים.
כאשר במסך אחד רשום ניגודיות 1:10000 ובשני 1:150,000 זה לא אומר שהשני הרבה יותר טוב מהראשון, לפעמיים הראשון עדיף על השני השימוש בהגדרות האלה ע"י היצרנים כבר מזמן משחק שנועד לבלבל את הלקוחות ולכן השוואה באמצעות הפרמטרים האלו כמעט ואינה רלוונטית למעט אולי זמן תגובה.

לך תצפה בכל המסכים שצויינו פה, תחפש אותם עם אחריות יבואן רשמי (המלצתי האישית בלבד) ותבחר מסך שאיתו אתה חש הכי בנוח בצפייה סובייקטיבית בתכנים שמעניינים אותך ועדיף בחנות מתמחה אם אפשר.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

mormaish כתב:זאת הייתה טעות כתיב שתוקנה :]

אין לי בעיה בכלל עם אנגלית ואני מעדיף אנגלית כשזה בתחום הטכני.. אז שפות זה לא ביג דיל.
מה השימוש של כניסת USB? עדכוני תכנה לטלויזיה?

לכמה עלי למתוח את התקציב בשביל הפיליפס? האם התמורה שווה באמת את הכסף? בהתחשב לדרישותי כמובן.

תודה רבה על התגובה המהירה! :P
...
ה- USB נועד בשביל להציג תמונות סרטים ולהשמיע שירים, לכל חברה יש יכולות תמיכה אחרות מסתם AVI ועד ל- DIVX וכתוביות.

mormaish פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אם ככה אני רואה את הUSB הזה כחסרון.. מדוע אני צריך מקור לתקלות במסך כשגם ככה יהיה DVD מחובר?

odtl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

יש מסך עם תמיכת usb שיכול להפעיל סרטי hd דרכו?
ז"א להעתיק קובץ mkv לדיסק און קי למשל ולחבר לטלוויזיה וזה יעבוד?

mormaish פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

טוב אחרי שראיתי חלק מהמסכים, הטושיבה בעלת תמונה סבירה אך נותנת 7 שנות אחריות, לסוני תמונה מעולה אך יקרה משמעותית ביחס לאחרות ואת הLG לא מצאתי באף חנות! איפה אפשר לראות אותה באיזור המרכז?

בנוסף מה דעתכם על הסמסונג LA32B530 ? עדיפה על הLG?

mormaish פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

סורי על ההקפצה אבל אלו שאלות אחרונות לפני קניה..
אדי דיי סגור על LG 32LH35FR ראיתי אותה אהבתי את התמונה אבל מפחד לרכוש אותה בגלל החוסר אהדה שיש לה בפורום.
ראיתי את התמונה של Toshiba AV600,605 בכמה מקומות ולא הכי התלהבתי..
בSony Bravia KDL32S5500 רואים מעולה אבל חבל שהיא מיושנת וזאתי הסיבה היחידה שאני לא חושב עליה.
הSamsung LA32B530 היא אופציה מעולה עם אחלה של תמונה אבל בכמה היא שונה מהLG? עולה 200 שקלים יותר.
הקניה תתבצע כנראה ביום ראשון.
תודה מראש =]

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”