האם הSonic Impact T-amp יחזיק את הרמקולים שלי?
שלום.
יש לי זוג WHARFEDALE Laser Range 85W
כרגע אני מגביר אותם עם Sony TA-343
אני מחפש מגבר כמו כל מגבי הPICO הקטנים.
אני לא מבין גדול בתחום, ואני אסתפק באיכות טובה לאוזן לא מקצועית, כניסת סטנדרתית (PL/RCA)
הסיבה שאני מחפש את המגברים האלו היא המחיר, אני רוצה להגביר את שני הרמקולים האלו בסלון ואין לי מקום/תקציב למגבר רציני.
מצאתי את זה, איך הוא?
תודה!
עדכון:
אז המליצו לי על הSonic Impact T-amp ובסקירות הוא באמת נראה מבטיח.
מחיפוש ברשת ראיתי שכבר אי אפשר לקנות אותו, אלא את הDayton Class T Digital Amplifie, השאלה אם הם בעצם אותו הדבר והאם הרמקולים שלי מתאימים בכלל:
Omega Audio OPL603
WHARFEDALE Laser Range 85W
יש לי זוג WHARFEDALE Laser Range 85W
כרגע אני מגביר אותם עם Sony TA-343
אני מחפש מגבר כמו כל מגבי הPICO הקטנים.
אני לא מבין גדול בתחום, ואני אסתפק באיכות טובה לאוזן לא מקצועית, כניסת סטנדרתית (PL/RCA)
הסיבה שאני מחפש את המגברים האלו היא המחיר, אני רוצה להגביר את שני הרמקולים האלו בסלון ואין לי מקום/תקציב למגבר רציני.
מצאתי את זה, איך הוא?
תודה!
עדכון:
אז המליצו לי על הSonic Impact T-amp ובסקירות הוא באמת נראה מבטיח.
מחיפוש ברשת ראיתי שכבר אי אפשר לקנות אותו, אלא את הDayton Class T Digital Amplifie, השאלה אם הם בעצם אותו הדבר והאם הרמקולים שלי מתאימים בכלל:
Omega Audio OPL603
WHARFEDALE Laser Range 85W
נערך לאחרונה על ידי DoronA ב 16/02/2010 1:13, נערך 4 פעמים בסך הכל.
חבר את הרמקולים שלך אליו לפני שאתה מסתכל מה רשום על הנייר.DoronA כתב:זה חלש מדי.. 15W
קופסא וספק זאת לא בעיה, אבל מה זה זיווד?yairf כתב:מה שמצאת זה רק לוח אם של מגבר, תצטרך לארוז אותו בקופסה, להוסיף ספק כח, זיווד וכו' - בקיצור כאב ראש. חפש מגבר טוב ביד שנייה.........
בשביל לחבר את הרמקולים שלך אליו תצטרך לנסוע ליורוטל בהרצליה פיתוח. יש שם שירות טוב ואנשים נחמדים שישמחו להדהים אותך באיכות של המגבר הזה. האם פיספסתה משהו? אם אתה שואל אז כנראה שכןDoronA כתב:בשביל לחבר את הרמקולים אני אצטרך לקנות את זה, ולא נראה לי חכם לקנות את זה אם כתוב שזה חלש מדי.
יש פה משהו שאני מפספס? על הרמקולים כתוב 85W, ועל המגבר 15W, ממתמטיקה פשוטה הסקתי ש 85>15...
אוקיי אז הוא נשמע טוב.
הבעיה שלא מצאתי אותו בebay/amazon וגם בparts-express.com הוא כבר אזל. (470 בארץ חורג מהתקציב)
הדגם היחיד שמצאתי הוא הDayton Class/Sonic Impact T Digital Amplifier.
השאלה אם גם הוא יעשה את העבודה, והאם הרמקולים שלי בכלל מתאימים:
Omega Audio OPL603 - 92db 8ohm
WHARFEDALE Laser Range - צריך מגבר של 15-85W | 6ohm[/b]
הבעיה שלא מצאתי אותו בebay/amazon וגם בparts-express.com הוא כבר אזל. (470 בארץ חורג מהתקציב)
הדגם היחיד שמצאתי הוא הDayton Class/Sonic Impact T Digital Amplifier.
השאלה אם גם הוא יעשה את העבודה, והאם הרמקולים שלי בכלל מתאימים:
Omega Audio OPL603 - 92db 8ohm
WHARFEDALE Laser Range - צריך מגבר של 15-85W | 6ohm[/b]
נערך לאחרונה על ידי DoronA ב 16/02/2010 1:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
יש לי שלושה מגברי T-Amp בשם Lepai שמגבירים אצלי מע' ק"ב בחדר השינה. נראים צ'יקמוק עלוב. מחיר בדיחה, אבל נשמעים נ ה ד ר (לאוזניים שליDoronA כתב:מה אתם אומרים על HLLY TP-20 Class T AMP AMPLIFIER Tripath TA2020 chip?
ולשכוח מהמגבר שהבאתי בהתחלה?...
ניתן למצוא בebay לדוגמא:
http://cgi.ebay.com/TA2020-20WX2-Class- ... 51907ee5e0
פחות מ90 ש"ח כולל משלוח, מכס (לא גובים) וכד'.
לא כולל ספק כח (12V, או עדיף 13.5V ליתר דיוק).
הנה סקירה של המגבר עם הרמקולים שיש לי (למען האמת בדיוק אותם רמקולים...)
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293812.0
הסקירה הורידה לי את ההתלהבות מTAMP.
יש מישהו באזור המרכז-בקעת אונו שאוכל להשאיל ממנו את המגבר כדי לבדוק על הרמקולים שלי?
יש מישהו באזור המרכז-בקעת אונו שאוכל להשאיל ממנו את המגבר כדי לבדוק על הרמקולים שלי?
DoronA כתב:הנה סקירה של המגבר עם הרמקולים שיש לי (למען האמת בדיוק אותם רמקולים...)
יש מישהו באזור המרכז-בקעת אונו שאוכל להשאיל ממנו את המגבר כדי לבדוק על הרמקולים שלי?...
על כל סקירה אחת לא טובה אני אמצא לך 1000 סקירות טובות. אני לא מבין מה הבעיה לנסוע להרצליה פיתוח ולשמוע אותו? אתה צריך שיביאו לך אותו עד הבית
מעבר לנצילות הרמקולים צריך לבדוק מה מינימום הגברה שדרושה לרמקולים. בביקורת הנ"ל ראיתי שהרמקולים שנבדקו נצילים אך בהחלט אפשרי שהם דורשים הגברה בסיסית גבוהה יותר. בדרך כלל על רמקולים מצויין תחום ההגברה המומלץ : 25-100 , 5-50 וכו'.
אתה יכול לחפש גם מגברים חזקים יותר שמבוססים על השבבים של טריפאת'. כמובן שאלה קצת יותר יקרים , אך עדיין זולים בהרבה מאחיהם הקונבנציונאליים.
אתה יכול לחפש גם מגברים חזקים יותר שמבוססים על השבבים של טריפאת'. כמובן שאלה קצת יותר יקרים , אך עדיין זולים בהרבה מאחיהם הקונבנציונאליים.