windows phone wow!!!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בדיוק סיימתי בצפייה בפרזנטצייה של סטיב באלמר ב MWC על מערכת ההפעלה החדשה שלהם
ה Windows Phone 7, וחייבים להגיד שהם שינו פאזה! הם סוף-סוף זרקו את כל מה שהיה להם בעולם המובייל (כל גירסאות ה WINMO) ובנו פתרון חדש לגמרי!
המכשירים הראשונים יצאו לשוק רק לקראת סוף השנה, דבר נחמד התרחש כשהם נשאלו האם למוצר תהיה תמיכה בפלאש והתשובה הייתה שבגירסה הראשונה לא תהיה להם תמיכה, אבל באלמר הוסיף ואמר: "We have no objection for adobe flash support" בעקיצה וקריצה גדולה לחבר'ה מאפל
ה Windows Phone 7, וחייבים להגיד שהם שינו פאזה! הם סוף-סוף זרקו את כל מה שהיה להם בעולם המובייל (כל גירסאות ה WINMO) ובנו פתרון חדש לגמרי!
המכשירים הראשונים יצאו לשוק רק לקראת סוף השנה, דבר נחמד התרחש כשהם נשאלו האם למוצר תהיה תמיכה בפלאש והתשובה הייתה שבגירסה הראשונה לא תהיה להם תמיכה, אבל באלמר הוסיף ואמר: "We have no objection for adobe flash support" בעקיצה וקריצה גדולה לחבר'ה מאפל
-
oferlaor
- מנהל

חד משמעית מלהיב. שיוסיפו עברית מובנית ואני בהחלט אשקול את זה בעתיד.
לא אהבתי. אבל זה היה צפוי. מיקרוסופט פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר (רשתות חברתיות/אייפון) עם הגרסה הזו וזונחת את המשתמשים העסקיים והמשתמשים שאוהבים להתעסק עם הקרביים של המערכת ולשפר/לייעל/להתאים אותה לצרכיהם. נותר לי לקוות שתצא גרסא מתקדת יותר. אחרת יש לי רק 2 אפשריות: להשאר עם 6.5 והשדרוגים העתידיים שלה או לעבור לאנדרואיד.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
מסכים בהחלט!!!gorelshv כתב:לא אהבתי. אבל זה היה צפוי. מיקרוסופט פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר (רשתות חברתיות/אייפון) עם הגרסה הזו וזונחת את המשתמשים העסקיים והמשתמשים שאוהבים להתעסק עם הקרביים של המערכת ולשפר/לייעל/להתאים אותה לצרכיהם. נותר לי לקוות שתצא גרסא מתקדת יותר. אחרת יש לי רק 2 אפשריות: להשאר עם 6.5 והשדרוגים העתידיים שלה או לעבור לאנדרואיד....
-
oferlaor
- מנהל

gorelshv,
אמורה להיות גירסא עסקית של המערכת הזו שהיא גמישה יותר. בתור משתמש עסקי, אני חושב שהגישה הזו של HUBS היא נכונה ותאפשר לכל העסק לעבוד כאשר אפליקציות מוסיפות או עוד HUBS או פשוט מתחברת ל-HUBS קיימים.
אמורה להיות גירסא עסקית של המערכת הזו שהיא גמישה יותר. בתור משתמש עסקי, אני חושב שהגישה הזו של HUBS היא נכונה ותאפשר לכל העסק לעבוד כאשר אפליקציות מוסיפות או עוד HUBS או פשוט מתחברת ל-HUBS קיימים.
-
oferlaor
- מנהל

gorelshv,
סביר להניח שגירסא זו או שאינה מוכנה, או שתהיה זמינה רק למספר מצומצם של שותפים של מיקרוסופט (מטורולה, HTC, LG וכו')
סביר להניח שגירסא זו או שאינה מוכנה, או שתהיה זמינה רק למספר מצומצם של שותפים של מיקרוסופט (מטורולה, HTC, LG וכו')
עדיין לא ניתן להבין מה מסתתר באמת מאחורי ה OS החדש שלהם וכמה הוא יהיה פתוח לשינוי. כמה טכנולוגיית ה hubs החדשה שלהם תהיה פתוחה ללקוסטומיזציה ואיך היא בכלל תעבוד ותתממשק מול אפליקציות צד ג'. הכל אמור להיחשף בחודש הבא בכנס ב-לאס וגאס (MIX10), שם מיקרוסופט יחשפו את כלי וספריות הפיתוח החדשות ל OS החדש הזה! (Windows Phone 7)