צריך עזרה בבחירת טלויזיה 42 בין מספר דגמים
שלום,
אני צריך לקנות טלויזיה 42 אינטש להורים.
מרחק הצפייה שלהם כ3-3.5 מטר והם לא מוכנים יותר מ42 אינטש.
צפייה בעיקר שידורי הוט או יס, אבל הם לא מוכנים כלל פלזמה.
כלומר הם רוצים רק LCD 42 FULL HD.
הם גם לא מוכנים להשקיע ברמקולים, רסיבר ושאר ציוד אודיו,
כלומר הרמקולים של הטלויזיה ישמשו לשמע.
התקציב שלהם עד כ6000 ש"ח.
מבין הדגמים
42 8404 פיליפס
42 B530 סמסונג
42 50YR של LG
מה הכי מתאים להם מבחינת השימושים,
לאיזו טלויזיה יש רמקולים ושמיעה הכי טובה.
האם יש דגם אחר המומלץ על ידי החברים בפורום.
ירון
מבין הדגמים
42 8404 פיליפס
42 B530 סמסונג
42 50YR של LG
ירון
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yar9013 .yar9013 כתב:שלום,
מבין הדגמים
42 8404 פיליפס
42 B530 סמסונג
42 50YR של LG
ירון...
הכל עניין של טעם . דווקא להורים שלך הייתי ממליץ מסך פלזמה 42 HDR . כך הם יוכלו להנות מהשידורים הרגילים
של הוט . או יס .
אבל מיכוון שהם רוצים מסך FHD . הייתי ממליך לך לרכוש להם מסך שיהיה לו כניסות סקרט . תומכות RGB ומתיחה חכמה .
המלצתי היא מסך סוני דגם v-5500 גודל 40 אינצ' . המסך כולל כניסות סקרט . וכמובן שהוא FHD .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
להורים שלך מתאימה הפיליפס 8404 בגודל "42, א') היא בעלת חיבור סקארט - שהוא הכי טוב שיש לחיבור ממיר רגיל למסך, ב') מפני שמבין ה-3 היא בעלת מתיחת התמונה החכמה והטובה ביותר.
זו תיהיה בחירה מצויינת...הורייך יהנו מכל רגע !!
בהצלחה
בהצלחה
בהחלט מסכים עם dodi88 ,הפיליפס 8404 42 בהחלט בחירה מעולה והיא גם בתקציב.dodi88 כתב:להורים שלך מתאימה הפיליפס 8404 בגודל "42 מפני שמבין ה-3 היא בעלת מתיחת התמונה החכמה והטובה ביותר.
בהצלחה...
- תומר-TopAudio
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
קנה להם פלזמה.NK כתב:בהחלט מסכים עם dodi88 ,הפיליפס 8404 42 בהחלט בחירה מעולה והיא גם בתקציב.dodi88 כתב:להורים שלך מתאימה הפיליפס 8404 בגודל "42 מפני שמבין ה-3 היא בעלת מתיחת התמונה החכמה והטובה ביותר.
בהצלחה......
זאת תהיה ההחלטה הכי נכונה....
בהחלט HDR יספיק.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
yar9013,
מחזק את תומר ומוסיף שנחמד לרכוש מסך 42 אינץ' FHD למרחק 3-3.5 מטרים אבל לא יהיה כל שימוש ברזולוציה FHD וזאת בגלל שהמסך קטן מדי למרחק הצפיה.
תסביר להוריך שגם אם הם היו מכניסים מסך בגודל 50 אינץ' FHD לסלונם הם לא היו מבדילים בין תכני HDR ל-FHD. מה בדיוק הסיבה שהם רוצים מסך FHD הרי סוגי התכנים שהזכרת לא כוללים כלל תכני HD?
בנוסף ולמרות השלילה המוקדמת לקניית פלאזמה (מעניין אותי למה?) אני ממליץ רק על פלאזמה למקרה שלהם מפני שסוגי התכנים בהם הם צופים יוצגו על פלאזמה (ברוב המקרים) טוב יותר מאשר על המסכי ה-LCD שהועלו כאן.
ועכשיו להמלצה. לאור מרחק הצפיה שלהם הייתי ממליץ לרכוש מסך פלאזמה 50 אינץ' HDR כגון 50PQ300 של LG או את הסמסונג 50B450 כך לפחות תכני HD יוצגו בצורה טובה (תכני HDR נצפים במרומם במרחק 3 מטרים במסך בגודל 50 אינץ'). אבל אם הגודל הנ"ל לא בא בחשבון אז ניתן לרכוש את הדגמים LG 42PQ300 או סמסונג 42B450.
בכל מקרה בבחירת מסך בגודל 42 אינץ', קח בחשבון כי ההבדל באיכות הצפיה בין תוכן SD איכותי (DVD מקורי לדוגמא) לתוכן HD (שידורי YES HD) ממרחק 3.5 מטרים הוא די קטן עד בלתי נראה.
מחזק את תומר ומוסיף שנחמד לרכוש מסך 42 אינץ' FHD למרחק 3-3.5 מטרים אבל לא יהיה כל שימוש ברזולוציה FHD וזאת בגלל שהמסך קטן מדי למרחק הצפיה.
תסביר להוריך שגם אם הם היו מכניסים מסך בגודל 50 אינץ' FHD לסלונם הם לא היו מבדילים בין תכני HDR ל-FHD. מה בדיוק הסיבה שהם רוצים מסך FHD הרי סוגי התכנים שהזכרת לא כוללים כלל תכני HD?
בנוסף ולמרות השלילה המוקדמת לקניית פלאזמה (מעניין אותי למה?) אני ממליץ רק על פלאזמה למקרה שלהם מפני שסוגי התכנים בהם הם צופים יוצגו על פלאזמה (ברוב המקרים) טוב יותר מאשר על המסכי ה-LCD שהועלו כאן.
ועכשיו להמלצה. לאור מרחק הצפיה שלהם הייתי ממליץ לרכוש מסך פלאזמה 50 אינץ' HDR כגון 50PQ300 של LG או את הסמסונג 50B450 כך לפחות תכני HD יוצגו בצורה טובה (תכני HDR נצפים במרומם במרחק 3 מטרים במסך בגודל 50 אינץ'). אבל אם הגודל הנ"ל לא בא בחשבון אז ניתן לרכוש את הדגמים LG 42PQ300 או סמסונג 42B450.
בכל מקרה בבחירת מסך בגודל 42 אינץ', קח בחשבון כי ההבדל באיכות הצפיה בין תוכן SD איכותי (DVD מקורי לדוגמא) לתוכן HD (שידורי YES HD) ממרחק 3.5 מטרים הוא די קטן עד בלתי נראה.