(עדכון עמ' 3 ) shopto.net לא שולחת יותר לישראל.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בדקתי הרגע - העיפו אותנו מרשימת המדינות...
תודה רבה למי שקילקל.
זו לא פעם ראשונה שאתר מחו"ל מפסיק לשלוח לישראל בגלל הקטעים האלו - זה כבר קרה עם אתר אוסטרלי לפני כמה שנים. היו שולחים DVD במשלוח חינם, מחירים מאוד נמוכים.
תודה רבה למי שקילקל.
זו לא פעם ראשונה שאתר מחו"ל מפסיק לשלוח לישראל בגלל הקטעים האלו - זה כבר קרה עם אתר אוסטרלי לפני כמה שנים. היו שולחים DVD במשלוח חינם, מחירים מאוד נמוכים.
Vocare Ad Regnum
יום אבל פורומי לפי דעתי. אפשר לצבוע את דף הבית בשחור.
פשוט לא יאומן איך כמה פושעים הורסים לכל האחרים. מה נעשה עכשיו, מה?
מחירים זולים, אפשרות מעקב אחרי המשלוח, מבצעים משוגעים.
אני לא מבין מה הבעייה להפסיק לשלוח לאנשים הרמאים, או לחלופין, לפחות לבינתיים להמשיך לשלוח למי שרשום באתר ,ולא ביצע רמאויות.
איזה עונש...
פשוט לא יאומן איך כמה פושעים הורסים לכל האחרים. מה נעשה עכשיו, מה?
מחירים זולים, אפשרות מעקב אחרי המשלוח, מבצעים משוגעים.
אני לא מבין מה הבעייה להפסיק לשלוח לאנשים הרמאים, או לחלופין, לפחות לבינתיים להמשיך לשלוח למי שרשום באתר ,ולא ביצע רמאויות.
איזה עונש...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני את GOW3 מתכוון לקנות בארץ.
ב VGP זה 60 דולר, ועוד 7.5 דולר משלוח, זה יוצא 242 ש"ח.
במדיה גיים ימכרו אותו בטיפה פחות מ260 ש"ח, ולא צריך לחכות למשלוח. לפעמים אפילו יש להם את הדברים כמה ימים לפני ההשקה בחו"ל.
http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=3397
במדיה גיים ימכרו אותו בטיפה פחות מ260 ש"ח, ולא צריך לחכות למשלוח. לפעמים אפילו יש להם את הדברים כמה ימים לפני ההשקה בחו"ל.
http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=3397
זה לא כל כך פשוט , יש להם מעקב , הם יכולים לוודא שהמוצר שלהם מגיע לדואר ישראל אם הם רוצים , ומבחינת החוק ברגע שזה בדואר בישראל , זה אצלך , הגיע או לא הגיע זה כבר אתה תשבור את הראש עם הדואר.אני אומר לך את זה מידיעה (מה שאני לא יודע זה האם הם בוחרים לברר באמת איפה החבילות שלהם במידה ומישהו טוען שהן לא הגיעו , או שאין להם כוח והם מוותרים על זה) , בכל מקרה - יש הרבה אפשרויות לטפל באנשים רמאים מלבד להפסיק לשלוח למדינה שלמה, אפשר למשל לחייב אנשים מישראל לשלם על משלוח UPS עם מעקב לכל אורך הדרך כדי לוודא שזה מגיע.
ההחלטה הזאת מסריחה מסירחון של פוליטיקה , ושאף אחד לא יספר סיפורים , לא משנה כמה רמאים יש פה , וכמה גאונים הם אני לא מאמין שאם דבר כזה היה קורה במדינה כמו צרפת או ספרד או כל מדינה נורמטיבית אחרת היו פשוט מפסיקים לשלוח להם מוצרים , זה שטויות במיץ.
ההחלטה הזאת מסריחה מסירחון של פוליטיקה , ושאף אחד לא יספר סיפורים , לא משנה כמה רמאים יש פה , וכמה גאונים הם אני לא מאמין שאם דבר כזה היה קורה במדינה כמו צרפת או ספרד או כל מדינה נורמטיבית אחרת היו פשוט מפסיקים לשלוח להם מוצרים , זה שטויות במיץ.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הם שולחים עם מספר מעקב כל משלוח? אני מתקשה להאמין.
בטח כל מיני אנשים מתחמנים אותם - ברוך השם - ארץ הקודש.
גם הדואר אולי מאבד (למרות שדווקא בזה אני מתקשה להאמין).
יש להם את הסיבות שלהם אני מעריך
יש להם את הסיבות שלהם אני מעריך
באמת אחלה מחיר, ושווה להזמין דרכם ולוותר על כמה שקלים.Malcontent כתב:אני את GOW3 מתכוון לקנות בארץ.
http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=3397...
לצערי זה מקרה יוצא דופן, רוב החנויות בארץ חושבות שהן צריכות לעשות 100 אחוזי רווח (לפחות!).
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני מסכים איתך ב100%, וזאת הסיבה שעכשיו שיש חנות שמוכרת במחיר הוגן לחלוטין, אני מיד מזמין מהם. אם הם יראו שזה הולך, אולי הם יביאו עוד מוצרים במחירים הגיוניים, ואולי אפילו יהיו חנויות נוספות שילכו בעקבותיהם.ztamackao כתב:
באמת אחלה מחיר, ושווה להזמין דרכם ולוותר על כמה שקלים.
לצערי זה מקרה יוצא דופן, רוב החנויות בארץ חושבות שהן צריכות לעשות 100 אחוזי רווח (לפחות!)....
הם לא שולחים לך מספר מעקב עם כל חבילה , את זה הם עושים אם אתה מוכן לשלם , אבל להם יש מספר מעקב כדי שבמקרה והחבילה באמת לא מגיעה/מתעכבת ואתה מתלונן הם בודקים איפה היא (הם רק יודעים אם היא הגעיה לישראל או לא) , ולא משנה כמה אנשים מתחמנים אותם (וד"א אני לא מאמין שזה קורה כל כך הרבה) זה עדיין לא יהיה כל כך הרבה אנשים שיש צורך בצעד כל כך חריף , את פלי אסיה אף אחד לא מתחמן?Itay_Pollak כתב:הם שולחים עם מספר מעקב כל משלוח? אני מתקשה להאמין.
יש להם את הסיבות שלהם אני מעריך...
זה נטו פוליטיקה.זה אופנתי עכשיו בבריטניה להחרים ישראלים.
אתה באמת חושב שהישראלים הם הכי תחמנים בעולם ? בטורקיה אף אחד לא מתחמן אותם ? במצרים אף אחד לא מתחמן אותם ? אם הם יפסיקו לשלוח למקומות שבהם מתחמנים אותם הם יפשטו רגל.
כמה אנשים כבר מזמינים משחקים מישראל (פר יום) שזה הפסד כל כך כבד שהם נאלצים להפסיק לשלוח לפה ?
בין להפסיד כסף בגלל אנשים רמאים לבין להפסיק לשלוח לישראל יש דרך ארוכה , תאמין לי שיש הרבה דרכים לדאוג לקבל את הכסף שמגיע לך אם אתה סוחר , הם לא שולחים מוצרים בתקווה שאנשים ישלמו להם מרצונם הטוב.
זה פשוט נראה טוב היום להחרים את ישראל
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני מסכים עם אוריאל - הסיבה שלהם נשמעת תלושה מהמציאות. נשמע כמו עניין פוליטי לחלוטין.
לי זה לא משנה הרבה כי אני מחרים אותם מאז שדרכם גנבו לי את כרטיס האשראי (מישהו עוד זוכר את הפריצה שהייתה להם לפני כמה חודשים?), אבל אני מקווה שהאתרים הבריטים האחרים (zavvi, the hut) לא ילכו בעקבותיהם.
לי זה לא משנה הרבה כי אני מחרים אותם מאז שדרכם גנבו לי את כרטיס האשראי (מישהו עוד זוכר את הפריצה שהייתה להם לפני כמה חודשים?), אבל אני מקווה שהאתרים הבריטים האחרים (zavvi, the hut) לא ילכו בעקבותיהם.
גם החנות המדוברת , למעט המבצע על GOW3, מוכרת משחקים במחירים מופקעים. כדוגמה אני יכול להביא את FIFA 2010 שנמכר בכמעט 300 שקל , כשקניתי איך שזה יצא ,יצא לי בסביבות ה-200 ש"ח.Malcontent כתב:אני מסכים איתך ב100%, וזאת הסיבה שעכשיו שיש חנות שמוכרת במחיר הוגן לחלוטין, אני מיד מזמין מהם. אם הם יראו שזה הולך, אולי הם יביאו עוד מוצרים במחירים הגיוניים, ואולי אפילו יהיו חנויות נוספות שילכו בעקבותיהם.ztamackao כתב:
באמת אחלה מחיר, ושווה להזמין דרכם ולוותר על כמה שקלים.
לצערי זה מקרה יוצא דופן, רוב החנויות בארץ חושבות שהן צריכות לעשות 100 אחוזי רווח (לפחות!).......
דוגמא נוספת היא INFAMOUS שרכשתי תמורת 100 ש"ח ובחנות הזו עולה 170 ש"ח.
עדיין לא הגענו לארץ המובטחת, כשהמחירים יהיו 10-20 ש"ח יותר גבוהים אני אעבור לקנות בארץ, בכיף.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אין ספק שהארץ המובטחת עוד רחוקה. גם אני לא מתכוון לקנות במחירים מופקעים, אבל הפעם ההבדל הוא באמת 10-20 ש"ח (וזה משחק שמעניין אותי, כמובן), אז אני קונה. אני לא אחכה שהמחירים של כך המשחקים יהיו הגיוניים לפני שאקנה את המשחק הראשון.ztamackao כתב:
עדיין לא הגענו לארץ המובטחת, כשהמחירים יהיו 10-20 ש"ח יותר גבוהים אני אעבור לקנות בארץ, בכיף....
ברור.Malcontent כתב:אין ספק שהארץ המובטחת עוד רחוקה. גם אני לא מתכוון לקנות במחירים מופקעים, אבל הפעם ההבדל הוא באמת 10-20 ש"ח (וזה משחק שמעניין אותי, כמובן), אז אני קונה. אני לא אחכה שהמחירים של כך המשחקים יהיו הגיוניים לפני שאקנה את המשחק הראשון.ztamackao כתב:
עדיין לא הגענו לארץ המובטחת, כשהמחירים יהיו 10-20 ש"ח יותר גבוהים אני אעבור לקנות בארץ, בכיף.......
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זה דואר בארץ, זה לוקח כמה ימים.
והם גם מקבלים הרבה פעמים את המשחקים לפני תאריך ההשקה, אז יש סיכוי לשחק בו עוד לפני ה16 למרץ.
והם גם מקבלים הרבה פעמים את המשחקים לפני תאריך ההשקה, אז יש סיכוי לשחק בו עוד לפני ה16 למרץ.