חיבור PS2 ל FHILIPS 8404 שאלה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אני מחבר את הPS2 לטלויזיה בחיבור הרגיל שהגיע עם הסוני 3 RCA לבן אדום וצהוב, עד היום הייתה לי טלויזיה SHARP GA8 HDR ולא הייתה בעיה ועד היום חיברתי את הPS2 לכמה טלויזיות אחרות ולא הייתה בעיה אבל מאז שהחלפתי לPHILIPS 8404 התחילה בעיה של דיליי במשחק Pro Evolution Soccer 2010,2009 אם למשל אתה נותן מסירה או בעיטה או עושה חילופים או כל דבר שאתה לוחץ עליו אז זה מגיב לאט ויש מין דיליי כזה, מה אפשר לעשות? אני חושב שזה בגלל שהטלויזיה היא FHD האם יש דרך לסדר את זה? האם עוד מישהו נתקל בבעיה?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מתכוון למריחה של התמונה אז אולי זה יתכן (למרות שלא נראה לי )
אם אתה מתכוון שהמשחק זז לאט יותר נראה לי שאתה טועה , לא נראה לי שהסוני יודע לאיזה מקור מחברים אותו ולפי זה משנה מהירות :wink:
בקיצור אולי זה רק מרגיש לך ככה כי המסך יותר גדול מהמסך הקודם שהיה לך

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #3 

מסכי LCD ידועים בזה שהם יוצרים דיליי מסויים, אבל לרוב זה לא מפריע. יש משחקים שמוסיפים אופציה של סינכרון בשביל מסכים כאלה, אבל מדובר לרוב במשחקי קצב, אני לא יודע אם במשחקים כמו פס יש אופציה כזאת.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

א. שווה לעבור לכבל COMPONENT לPS2 - יש כאלה בכמה דולרים בEBAY או בטח בכמה עשרות שקלים בארץ. תקבל איכות טובה יותר.
ב. שווה לבדוק במסך אם אין מצב GAMING בו הLAG מתכווץ כמה שיותר.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

אני דווקא לא ממליץ על כבל קומפוננט עם PS2 וטלויזיות LCD. רוב המשחקים לא יודעים מה לעשות איתו בכל מקרה (למרות שהיו משחקי HD בודדים ל PS2, וגם כמה משחקים שידעו להוציא תמונה פרוגרסיבית במקום סרוקה, אבל זה מיעוט), אבל בכל המשחקים הוא יגרום לתוספת של מסגרת שחורה מסביב לתמונה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

??????
מסגרת שחורה?
על זה עוד לא שמעתי - אבל כנראה שאני לא מכיר מספיק...

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

Malcontent כתב:אני דווקא לא ממליץ על כבל קומפוננט עם PS2 וטלויזיות LCD. רוב המשחקים לא יודעים מה לעשות איתו בכל מקרה (למרות שהיו משחקי HD בודדים ל PS2, וגם כמה משחקים שידעו להוציא תמונה פרוגרסיבית במקום סרוקה, אבל זה מיעוט), אבל בכל המשחקים הוא יגרום לתוספת של מסגרת שחורה מסביב לתמונה.
...
יש מצב שאתה מתבלבל עם PSP ? לי יש (יותר נכון היה) כבל קומפוננט לPS2 ולא היתה לי אף פעם מסגרת שחורה...אבל אני יודע שחיבור של PSP לטלויזיה עם כבל כזה אכן גורם למסגרת

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

מעולם לא חיברתי PSP לטלויזיה שלי, אז אני בספק.

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

יש מסגרת שחורה מסביב למשחק באמת ואני מתכוון לPS2, ואין דיליי של LCD והמשחק זז כמו שצריך פשוט בתפריטים למשל שאתה רוצה לרדת ולעלות בין שחקנים יש כמו דיליי כזה בין הלחיצה שלך למה שאתה רואה זתומרת אם לחצת לעלות למעלה שחקן אחד יקח לו ממש חצי שניה לעלות או שאם בתוך המשחק מסרת כדור יקח לו חצי שניה למסור את הכדור ומרגישים את זה במיוחד מישהו שמשחק בזה המון, ולגבי זה שהסוני לא יודע לאיזה מקור הוא שודר אני חושב שזה לא נכון כי בטלויזית CRT המשחק זז יותר לאט מטלויזית LCD או פלאזמה אבל עדיין אין את הדיליי הזה.

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

מישהו יכול לעזור לי? לאף אחד זה לא קרה?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

בחיי שלא , אבל כנראה שלא היה לי כבל כמו שלך , כי לא היתה לי מסגרת שחורה...אולי הבעיה בכבל?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

אוריאל - אתה הראשון שאני שומע עליו שלא הייתה לו מסגרת שחורה כזאת. גם בפורומים בחו"ל אנשים דיברו עליה. היא נגרמת פשוט בגלל שהPS2 נוצר לטלויזיות CRT ולא LCD, ולכן היה צורך ב overscan.

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

הצלחתי לסדר את הבעיה של הדיליי הכנסתי את הטלויזיה למצב PC

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

Malcontent כתב:אוריאל - אתה הראשון שאני שומע עליו שלא הייתה לו מסגרת שחורה כזאת. גם בפורומים בחו"ל אנשים דיברו עליה. היא נגרמת פשוט בגלל שהPS2 נוצר לטלויזיות CRT ולא LCD, ולכן היה צורך ב overscan.
...
אני כבר מתחיל לחשוב שהזכרון שלי פגום , חבל שאין לי יותר את הPS2 לבדוק

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”