חיבור HDD חיצוני ל PS3 לצורך צפייה בסרטים
היום אני עושה סטרימינג לקבצי HD כאשר ה- PS3 יושב בסלון ומחובר באמצעות כבל רשת לראוטר בתקן N למחשב שנמצא בחדר בעל כרטיס רשת שגם תומך בתקן N, זאת באמצעות התוכנה PS Media Server.
הבעיה שמטרידה אותי היא שהסרטים רצים חלק לגמרי רק כאשר אני מוריד את איכות הצפייה ב- PS Media Server ל- Good quality for HD Wifi Transcoding וזה איבוד איכות!
זאת למרות חיבור ה PS3 ישירות לנתב ברשת בתקן N ומחשב חדש וחזק מאוד עם מעבד אינטל 4 ליבות ו 4GB זכרון.
לכן חשבתי לעצמי האם אפשרי לחבר את ה HDD החיצוני שלי ישירות ל PS3 בכדי לראות את הסרטים שנמצאים בו ללא תלות ברשת האלחוטית ובכך לצפות בסרטים באופן חלק ללא תקיעות למינהם וללא איבוד איכות כלל.
אפשרי?
הבעיה שמטרידה אותי היא שהסרטים רצים חלק לגמרי רק כאשר אני מוריד את איכות הצפייה ב- PS Media Server ל- Good quality for HD Wifi Transcoding וזה איבוד איכות!
זאת למרות חיבור ה PS3 ישירות לנתב ברשת בתקן N ומחשב חדש וחזק מאוד עם מעבד אינטל 4 ליבות ו 4GB זכרון.
לכן חשבתי לעצמי האם אפשרי לחבר את ה HDD החיצוני שלי ישירות ל PS3 בכדי לראות את הסרטים שנמצאים בו ללא תלות ברשת האלחוטית ובכך לצפות בסרטים באופן חלק ללא תקיעות למינהם וללא איבוד איכות כלל.
אפשרי?
אני מצטער להודיע לך שהאפשרות הזו היא מאוד מוגבלת..
קודם כל :
1. הכונן החיצוני חייב להיות מפורמט בפורמט של FAT32 כדי שהסוני יזהה אותו. מה שאומר שתוכל להעביר אליו רק קבצים של עד 4 ג'יגה. (מה שהופך את זה ללא יעיל לחלוטין כיוון שרוב הסרטים ב HD מתחילים ב 5 ג'יגה ומעלה).
2. כדי לעקוף את כל אפשרות הסטרימינג ולהציג ישר סרטים מהכונן אתה תצטרך לההמיר (ללא שום פגיעה של איכות) את הקבצי MKV לקבצי M2TS או VOB. רק את קבצים אלו הסוני מסוגל לקרוא.
3. אם יש לך אפשרות להעביר כבל רשת ישיר בין הראוטר לסוני זו האופציה הכי איכותית בשבילך !! זה יציג לך את הסרטים וגם 1080P בצורה נפלאה ללא שום תקלות, במיוחד לאור המחשב שלך שציינת.
4. האפשרות האחרונה שלי בשבילך היא להשתמש בתוכנה MK2VOB ולהמיר (שוב ללא פגיעה של איכות) מקבצי MKV שאני מניח שיש לך לקבצי VOB ולעשות להם חלוקה של עד 4 ג'יגה לקובץ, אמנם זה יחלק לך את הסרט לחלקים אך תוכל לצפות בהם ישירות מהכונן שלך .
מקווה שעזרתי . במידה ויש לך עוד שאלות תרגיש חופשי .
קודם כל :
1. הכונן החיצוני חייב להיות מפורמט בפורמט של FAT32 כדי שהסוני יזהה אותו. מה שאומר שתוכל להעביר אליו רק קבצים של עד 4 ג'יגה. (מה שהופך את זה ללא יעיל לחלוטין כיוון שרוב הסרטים ב HD מתחילים ב 5 ג'יגה ומעלה).
2. כדי לעקוף את כל אפשרות הסטרימינג ולהציג ישר סרטים מהכונן אתה תצטרך לההמיר (ללא שום פגיעה של איכות) את הקבצי MKV לקבצי M2TS או VOB. רק את קבצים אלו הסוני מסוגל לקרוא.
3. אם יש לך אפשרות להעביר כבל רשת ישיר בין הראוטר לסוני זו האופציה הכי איכותית בשבילך !! זה יציג לך את הסרטים וגם 1080P בצורה נפלאה ללא שום תקלות, במיוחד לאור המחשב שלך שציינת.
4. האפשרות האחרונה שלי בשבילך היא להשתמש בתוכנה MK2VOB ולהמיר (שוב ללא פגיעה של איכות) מקבצי MKV שאני מניח שיש לך לקבצי VOB ולעשות להם חלוקה של עד 4 ג'יגה לקובץ, אמנם זה יחלק לך את הסרט לחלקים אך תוכל לצפות בהם ישירות מהכונן שלך .
מקווה שעזרתי . במידה ויש לך עוד שאלות תרגיש חופשי .
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
כפי שציינתי ה PS3 כבר מחובר בכבל רשת ישירות לראוטר, המחשב שלי נמצא בחדש עם כרטיס רשת שתומך בתקן N ועדיין הסרטים לא עובדים חלק כאשר איכות הצפייה בתוכנה: PS Media Server מוגדרת על איכות טובה.UdiAm כתב:3. אם יש לך אפשרות להעביר כבל רשת ישיר בין הראוטר לסוני זו האופציה הכי איכותית בשבילך !! זה יציג לך את הסרטים וגם 1080P בצורה נפלאה ללא שום תקלות, במיוחד לאור המחשב שלך שציינת....
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
נסה את המדריך שליkfirkb כתב:היום אני עושה סטרימינג לקבצי HD כאשר ה- PS3 יושב בסלון ומחובר באמצעות כבל רשת לראוטר בתקן N למחשב שנמצא בחדר בעל כרטיס רשת שגם תומך בתקן N, זאת באמצעות התוכנה PS Media Server.
אפשרי?...
www.ogelive.net
כל ההגדרות שעשיתי היו בדיוק לפי המדריך שלך.9xcalibur9 כתב:נסה את המדריך שליkfirkb כתב:היום אני עושה סטרימינג לקבצי HD כאשר ה- PS3 יושב בסלון ומחובר באמצעות כבל רשת לראוטר בתקן N למחשב שנמצא בחדר בעל כרטיס רשת שגם תומך בתקן N, זאת באמצעות התוכנה PS Media Server.
אפשרי?...
www.ogelive.net...
האם יכול להיות שיש צורך להגדיר או לוודא משהו גם בהגדרות של הראוטר עצמו על מנת שהזרימה תיהיה מהירה יותר?
הראוטר שלי:
http://www.edimax.com/en/produce_detail ... &pd_id=264