לאלו מאיתנו שגדלו על סדרת Command and Conquer או סתם לחובבי הנוסטלגיה, EA ממשיכים את המסורת של הורדות החינם של הסדרה.
לפני כשלוש שנים שוחררו להורדה חופשית Command and Conquer המקורי ואחריו C&C: Red Alert, ועכשיו מוסיפים לרשימה גם את C&C: Tiberian Sun ואת חבילת ההרחבה - Firestorm
מומלץ בחום למרות הגרפיקה והיכולות ה"פרימיטיביות" - מדובר במשחק שיכול להעניק לא מעט שעות הנאה.
BarBa,
את Red Alert הם שחררו לפני כמעט שלוש שנים...
עכשיו שחררו את Tiberian sun.
אגב, דווקא המשחקים הישנים לדעתי הרבה יותר מהנים מהחדשים - משחק האסטרטגיה הטוב ביותר לדעתי בכל הזמנים היה Starcraft (למרות שעדיין יש לי מקום חם מאוד בלב ל Dune 2 שפתח את הז'אנר... לילות שלמים של משחקים בלי הפסקה ).
בדומה לזה, גם בז'אנר ה RPG לדעתי דיאבלו 2 (כולל ההרחבה שלו) הוא מהמשחקים הטובים בהיסטוריה.
אתה יודע ב dune 2 משחקים כל הלילה - אין בחירה של מספר יחידות.
רוצה להזיז עשרה טנקים לבסיס האויב? תבחר אותם אחד אחד ותסמן לכל אחד בתורו לעבור לבסיס השני.
אני זוכר איזו פריצת דרך זו הייתה כשאפשר היה לגרור ולסמן מספר יחידות, וכשאפשר היה גם לשמור בחירות כאלה ולהקצות אותן למספרים במקלדת - זה בכלל שינה לחלוטין את הצורה שבה משחקים.
uriler כתב:BarBa,
אגב, דווקא המשחקים הישנים לדעתי הרבה יותר מהנים מהחדשים - משחק האסטרטגיה הטוב ביותר לדעתי בכל הזמנים היה Starcraft (למרות שעדיין יש לי מקום חם מאוד בלב ל Dune 2 שפתח את הז'אנר... לילות שלמים של משחקים בלי הפסקה ).
בדומה לזה, גם בז'אנר ה RPG לדעתי דיאבלו 2 (כולל ההרחבה שלו) הוא מהמשחקים הטובים בהיסטוריה.
...
אתה בטוח?לפי מה שאני זוכר RED ALERT הראשון ראה אור בשנת 1996(לפי מיטב זכורני)
...
...
אני לא מבין מה ניסית להגיד (אכן, המשחק שוחרר לראשונה ב 96).
אני מנסה לדמיין האם הילדים של היום ישבו בעוד 15 שנה ויגידו "אח, אתה זוכר את GOW 3/GT5/HEAVY RAID - זה היה משחק טוב אבל גראפיקה עלובה...." או "אין כמו המשחקים של פעם!" - משום מה, קשה לי להאמין. מפני שאנחנו (הבוגרים שבינינו) גדלו עם פריצת הדרך של המשחקים לדורותיהם ואילו הילדים של היום פשוט גודלים לתוך העולם הזה.
מה גורם לך לחשוב שלא יהיו עוד פריצות דרך בתחום המשחקים? כמו שהמשחקים של היום לא דומים למשחקים של לפני 20 שנה, המשחקים של עוד 20 שנה לא יהיו דומים בכלל למשחקים של היום. לדעתי ההבדל יהיה אפילו יותר גדול ומהותי בעתיד.
...
...
אני לא מבין מה ניסית להגיד (אכן, המשחק שוחרר לראשונה ב 96).
...
אז יכול להיות שהתבלבלתי וחשבתי שאת RED ALERT שיצא ב96 שמו להורדה,לפחות כך הבנתי את זה.
טועת שלי לא ראיתי שמדובר על C&C: Tiberian Sun,ראיתי שניתן להוריד את RED ALERT בחינם וזה תפס את צומת הלב שלי .