שאלה לגבי קודקים (לגורויים כאן...).
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
שלום,
רכשתי מחשב חדש לסלון ...ראו שרשור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 57#1039457
אני מתקין עליו win7 ואשתמש במדיה סנטר של מיקרוסופט.
בספריית הוידאו שלי קיימים סרטים רבים
divx
mkv
סרטים שצולמו בסלולרי
במצלמות וידאו שונות / מצלמות כיס
וכו' ...
עד עכשיו תמיד התקנתי klight וזה "סגר" את כל ענין הקודקים.
אני יודע שהמומחים כאן ממליצים שלא להתקין חבילת קודקים.
אם אלך לפי המדריך ואתקין רק את הקודקים שהומלצו, האם גם במקרה זה אצליח לנגן את כל הפורמטים ? מאחר ונוכחתי בעבר לדעת שתמיד היה איזה סרט שלא נוגן...
תודה.
רכשתי מחשב חדש לסלון ...ראו שרשור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 57#1039457
אני מתקין עליו win7 ואשתמש במדיה סנטר של מיקרוסופט.
בספריית הוידאו שלי קיימים סרטים רבים
divx
mkv
סרטים שצולמו בסלולרי
במצלמות וידאו שונות / מצלמות כיס
וכו' ...
עד עכשיו תמיד התקנתי klight וזה "סגר" את כל ענין הקודקים.
אני יודע שהמומחים כאן ממליצים שלא להתקין חבילת קודקים.
אם אלך לפי המדריך ואתקין רק את הקודקים שהומלצו, האם גם במקרה זה אצליח לנגן את כל הפורמטים ? מאחר ונוכחתי בעבר לדעת שתמיד היה איזה סרט שלא נוגן...
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מחזק את אבי. השארק נחשב יחסית מינימליסטי ובטוח לשימוש. וכמובן תתקין גירסת 32 ביט ולא 64 ביט של מערכת ההפעלה. תוריד את החבילה עבור ווינדוס 7.
הסרה לצורך עדכון גירסה של שארק יש לבצע *רק* מתוך תוכנת ההגדרות שלו (ולא מהקונטרול פאנל), כאשר אתה מריץ אותה כמנהל.
ונוסיף, למרות שיהיו כאלה שישר יכתבו "שנים השתמשתי ולא היו לי בעיות", אכתוב: בשום פנים ואופן לא להתקין K-Lite! זוהי אזהרה חמורה!
אה, והכי חשוב - תיהנה!
הסרה לצורך עדכון גירסה של שארק יש לבצע *רק* מתוך תוכנת ההגדרות שלו (ולא מהקונטרול פאנל), כאשר אתה מריץ אותה כמנהל.
ונוסיף, למרות שיהיו כאלה שישר יכתבו "שנים השתמשתי ולא היו לי בעיות", אכתוב: בשום פנים ואופן לא להתקין K-Lite! זוהי אזהרה חמורה!
אה, והכי חשוב - תיהנה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה שטוב בשארק זה שתוכנת ההסרה שלו עושה עבודה נקייה ולא משאירה "לכלוך" במערכת ההפעלה (בניגוד ל-K-Lite).
במקרה הכי גרוע אתה יכול להסיר את השארק, או פשוט להוסיף קודק ספציפי לקובץ עם סוג קודק שלא יתנגן לך (אם בכלל).
במקרה הכי גרוע אתה יכול להסיר את השארק, או פשוט להוסיף קודק ספציפי לקובץ עם סוג קודק שלא יתנגן לך (אם בכלל).
וואלה אני באותה דילמה בדיוק, אני הולך לעשות התקנה נקיה של WIN 7 32 ביט וכמו URIS עד עכשיו השתמשתי ב K-LITE והכל עבד מעולה, אפילו כשניסיתי להסיר אותה בהמלצת המומחים כאן ולהתקין את שארק במקום היו לי מלא בעיות שלקודאקים, עכשיו אני אנסה את SHARK גם על התקנה נקיה ונראה...
URIS ,דווח על תוצאות, יום טוב
URIS ,דווח על תוצאות, יום טוב
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
יש לי 4 ג'יגה זיכרון...theAman כתב:מני, גם אני עם 64bit, אין לי בעיות מיוחדות איתו...
אבל אני מניח שאם אין לך 4 GB זיכרון וצורך מיוחד ב-64bit (לא כל התוכנות נתמכות), אז עדיף להשאר עם 32bit....
איזה תוכנות למשל לא נתמכות?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
האמת, לא יודע להגיד לך בשליפה,
בינתיים כל מה שרציתי, השגתי.
אני יודע שיש קצת משחקים שלא תומכים ב-64bit ובגלל שהם עובדים ב-32bit הם מאבדים קצת מהביצועים שלהם.
אני מניח שזה נכון גם לגבי כמה תוכנות, אבל שוב, אין לי שמות של תוכנות/משחקים ספציפיים.
מני, אתה יכול לקרוא פה קצת:
http://www.hometheater.co.il/vt103169.% ... 0%D7%95-64
בינתיים כל מה שרציתי, השגתי.
אני יודע שיש קצת משחקים שלא תומכים ב-64bit ובגלל שהם עובדים ב-32bit הם מאבדים קצת מהביצועים שלהם.
אני מניח שזה נכון גם לגבי כמה תוכנות, אבל שוב, אין לי שמות של תוכנות/משחקים ספציפיים.
מני, אתה יכול לקרוא פה קצת:
http://www.hometheater.co.il/vt103169.% ... 0%D7%95-64
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בעייה אין, זה פשוט יותר קשה להגדיר קודקים.
בגלל שיש תוכנות ונגנים שונים שחלקם 32 ביט וחלקם 64, במערכת הפעלה של 64 ביט צריך להתקין מכל מקודד את 2 הגירסאות שלו, גם 32 ביט וגם 64 ביט, או, אם תרצו, את ה-Shark007 ל-Windows 7 ואז את חבילת ההשלמה של Shark007 ל-x64 Components.
כדאי לזכור שאם רוצים להסיר ולעדכן צריך לעשות הפוך - קודם להסיר רכיבים של 64 ביט, ואחרי זה 32 ביט. את ה-Shark007 יש להסיר מתוך תוכנת ההגדרות שלו, כאשר היא מופעלת כמנהל (Administrator).
אבל זה לא נגמר כאן. כל הגדרה או שינוי שתרצו לעשות תצטרכו לעשות פעמיים, גם ב-Shark007 וה-FFDShow של 32 ביט וגם את המקבילים להם של 64 ביט.
בעייה? לא.
מעצבן? כן. מאוד.
בגלל שיש תוכנות ונגנים שונים שחלקם 32 ביט וחלקם 64, במערכת הפעלה של 64 ביט צריך להתקין מכל מקודד את 2 הגירסאות שלו, גם 32 ביט וגם 64 ביט, או, אם תרצו, את ה-Shark007 ל-Windows 7 ואז את חבילת ההשלמה של Shark007 ל-x64 Components.
כדאי לזכור שאם רוצים להסיר ולעדכן צריך לעשות הפוך - קודם להסיר רכיבים של 64 ביט, ואחרי זה 32 ביט. את ה-Shark007 יש להסיר מתוך תוכנת ההגדרות שלו, כאשר היא מופעלת כמנהל (Administrator).
אבל זה לא נגמר כאן. כל הגדרה או שינוי שתרצו לעשות תצטרכו לעשות פעמיים, גם ב-Shark007 וה-FFDShow של 32 ביט וגם את המקבילים להם של 64 ביט.
בעייה? לא.
מעצבן? כן. מאוד.