פיענוח סיסמא לקבצי RAR
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
Advanced Archive Password Recovery
לקח לי שבועיים... אבל עובד!
עד 5 תווים בלבד
http://software.nana10.co.il/Software/? ... 198&pid=48
לקח לי שבועיים... אבל עובד!
עד 5 תווים בלבד
http://software.nana10.co.il/Software/? ... 198&pid=48
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מה היה לך שם? גיפים?staticx כתב:סרט מוגן בסיסמה?? איפה אתה מוריד בנאדם... כואב לי עליך![]()
הפעם היחידה שהשתמשתי בתוכנה כזו הייתה שמצאתי איזה קובץ שהצפנתי מגיל לפני 13 שנה ולא זכרתי את הסיסמה....
עדיף שלא תדע מה היה שם :S...
- staticx
- חבר מכור קשה

כי זה לא בשביל דברים כאלה...
לפרוץ סיסמאות לוקח כמה שבועות. זה לא כמו בסרטים שזה לוקח דקה...
זה מאוד תלוי במורכבות הסיסמה, מספיק שהסיסמה כוללת 5 תווים ומעלה, זה טונות של שעות.
חוצמזה ממה שידוע לי, הסיסמאות באתרים האלה בד"כ מורכבות משם של אתר כלשהו, לכן זה יכול להגיע ל 20 - 30 ומעלה אותיות
משמע... שנה שנתיים
לפרוץ סיסמאות לוקח כמה שבועות. זה לא כמו בסרטים שזה לוקח דקה...
זה מאוד תלוי במורכבות הסיסמה, מספיק שהסיסמה כוללת 5 תווים ומעלה, זה טונות של שעות.
חוצמזה ממה שידוע לי, הסיסמאות באתרים האלה בד"כ מורכבות משם של אתר כלשהו, לכן זה יכול להגיע ל 20 - 30 ומעלה אותיות
משמע... שנה שנתיים
- mrunderhill
- חבר ותיק

staticx תפסיק לדבר שטויות.
לפרוץ סיסמא לוקח דקה.
כשיש תמונה מטושטשת כל מה שצריך זה חנון שאומרים לו enhance והוא יפענח אותה
וכשמוחקים קבצים רואים את התוכן שלהם רץ על המסך.
לפרוץ סיסמא לוקח דקה.
וכשמוחקים קבצים רואים את התוכן שלהם רץ על המסך.
כשמוחקים אדם ממאגר נתונים, רואים את השם שלו מהבהב 3 פעמים ואז עושה fade-out....mrunderhill כתב:staticx תפסיק לדבר שטויות.
לפרוץ סיסמא לוקח דקה.
וכשמוחקים קבצים רואים את התוכן שלהם רץ על המסך....
פעם קיבלתי עדכון תוכנה מוגן בסיסמה, אם הוראה להתקשר לשירות לקוחות לקבל את הסיסמה. עד שהשירות לקוחות חזרו מהפסקת צהריים, Passware מצא את הסיסמה בעצמו. משהו כמן 8 תוים, אבל מילה מהמילון
- staticx
- חבר מכור קשה

כרטיס צהובmrunderhill כתב:staticx תפסיק לדבר שטויות.
לפרוץ סיסמא לוקח דקה.
אז כנראה שלא הבנת מה מדובר...
לא התכוונתי לקאפצ'קה שיש באתרים.
לפני שאתה מתלהם, תנסה בעצמך לקבוע סיסמה ל RAR, שמורכבת 6 - 7 תווים (מספרים ואותיות) ותראה כמה זמן לוקח לפצח את זה.
קח בחשבון שקודם כל מפצחי הסיסמאות מחפשים מילים ודפוסים מוכרים, לכן תחשוב שאתה מצפין את הדבר הכי חשוב לך ותכין סיסמה בהתאם.
נראה לי שלא הבנת שהוא צחק, הוא לא התכוון שאתה באמת מדבר שטויות, למעשה הוא חיזק את הדעה שלך.staticx כתב:כרטיס צהובmrunderhill כתב:staticx תפסיק לדבר שטויות.
לפרוץ סיסמא לוקח דקה.
לפני שאתה מתלהם, תנסה בעצמך לקבוע סיסמה ל RAR, שמורכבת 6 - 7 תווים (מספרים ואותיות) ותראה כמה זמן לוקח לפצח את זה.
קח בחשבון שקודם כל מפצחי הסיסמאות מחפשים מילים ודפוסים מוכרים, לכן תחשוב שאתה מצפין את הדבר הכי חשוב לך ותכין סיסמה בהתאם....
הוא צחק על זה שבסרטים תמיד יש איזה איש מחשבים ש"מתמקד" ומגדיל איזה חלק מתמונה ופתאום משום מקום ההגדלה שלפני שנייה הייתה מטושטשת, הופכת לרזולוציה גבוהה, בגלל שהוא עשה "enhance"...
- mrunderhill
- חבר ותיק

'צטערת. לא שמתי סמיילי בסוףstaticx כתב:כרטיס צהובmrunderhill כתב:staticx תפסיק לדבר שטויות.
לפרוץ סיסמא לוקח דקה.
קח בחשבון שקודם כל מפצחי הסיסמאות מחפשים מילים ודפוסים מוכרים, לכן תחשוב שאתה מצפין את הדבר הכי חשוב לך ותכין סיסמה בהתאם....
וד"א..לגבי הקמצ'טקה הזה, עושים אותם כ"כ קשים שאפילו בני אדם טועים בהם
- staticx
- חבר מכור קשה

טוב כנראה שהעייפות משפיעה עלי בכיוונים שלא חשבתי..
אם כבר הזכרתם סרטים, אתם חושבים שבכל סרט הם בונים סתם ממשק מולטימדיה כזה כאילו לקחו אותו מהאנטרפרייז, או שמשתמשים במערכות הפעלה מוכרות?
דוגמאות - ממשקי ההודעות בפלאפונים (שתמיד כל כך גדולים וברורים) , אימיילים שמגיעים למחשב (כמו באינקרדימייל, אבל בלי אינקרדימייל)
אגב, אם למישהו פעם יצא להפעיל GPARTED (דיסק פרמוט ויצירת מחיצות) , ההפעלה שלו מזכירה את מה שיש בסרטים (מלא קבצים רצים על המסך) וזה נראה מאוד מרשים לייד מישהו שבכלל לא מתמצא במחשבים
אם כבר הזכרתם סרטים, אתם חושבים שבכל סרט הם בונים סתם ממשק מולטימדיה כזה כאילו לקחו אותו מהאנטרפרייז, או שמשתמשים במערכות הפעלה מוכרות?
דוגמאות - ממשקי ההודעות בפלאפונים (שתמיד כל כך גדולים וברורים) , אימיילים שמגיעים למחשב (כמו באינקרדימייל, אבל בלי אינקרדימייל)
אגב, אם למישהו פעם יצא להפעיל GPARTED (דיסק פרמוט ויצירת מחיצות) , ההפעלה שלו מזכירה את מה שיש בסרטים (מלא קבצים רצים על המסך) וזה נראה מאוד מרשים לייד מישהו שבכלל לא מתמצא במחשבים
- mrunderhill
- חבר ותיק

תישן תישן אתה הולמת 
אני פעם הצלחתי להרשים מישהי בלימודים עם הידע שלי במחשבים גם. היתי צריך לפתוח command prompt בשביל משהו, והיא אמרה לי "איזה יופי! אתה מבין בשחור!"
אני פעם הצלחתי להרשים מישהי בלימודים עם הידע שלי במחשבים גם. היתי צריך לפתוח command prompt בשביל משהו, והיא אמרה לי "איזה יופי! אתה מבין בשחור!"
- mrunderhill
- חבר ותיק

היא מהנדסת איפשהוstaticx כתב:חחח מבין בשחור
חזק
מעניין איפה היא היום...