שלום!
אני כרגע מחובר ליס והלהבתי מהיכולות של היס מקס HD אבל הוא והיס מקס הרגיל ממש יקרים
השאלה שלי היא כזאת הם יש איזה ממיר או איזה שהוא מכשיר שאפשר לחבר אותו לממיר של יס ואז הוא יעבוד כמו המקס
כאילו שיכול להקליט שתי תוכניות בו זמנית
שיקליט תוכניות אהובות מראש בלי לעדן כל פעם (סתם דוגמא האח הגדול ואז כל פעם שיש האח הגדול לא משנה באיזו שעה זה מקליט)
ייתן לדלג אחורה קדימה לעצור שידור חי וכ'ו
שיהיה EPG של יס כמו שיש במדיה סנטר שמורידים לתוכנה ואז יש מדריך שידורים כמו בממיר
דרך אגב אני לא רוצה מדיה סנטר כי הזמן תגובה שלו הוא איטי מאוד מי שלדוגמא לא הבין שאני לוחץ בשלט 22 לוקח לו קרוב לשלוש שניות להעביר לערוץ 2
תודה רבה לכל העוזרים!
ממיר מקליט שלא קשור ליס
בטעות עשיתי דאבל
רציתי גם להעביר לפורום מדיה סנטר גם זה אפשרי אם אפשר להגיד לי איך?
נערך לאחרונה על ידי nati086 ב 15/02/2010 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
יש לך את הפתרון הזה.
זה לא ממיר, זו הקלטה דיגיטלית באמצעות קורא כרטיסים, אבל הוא נותן את אותן יכולות של המקס (ואף יותר).
הפתרון הזה נחשב מורכב מאוד.
זה לא ממיר, זו הקלטה דיגיטלית באמצעות קורא כרטיסים, אבל הוא נותן את אותן יכולות של המקס (ואף יותר).
הפתרון הזה נחשב מורכב מאוד.
smallville4r כתב:יש לך את הפתרון הזה.
הפתרון הזה נחשב מורכב מאוד....
יש לי כמה שאלות דבר ראשון איך אני מעביר ערוצים ומריץ אחורה קדימה מקליט וכ'ו (אם איזה שלט)?
עכשיו ה-STAGETV זה כמו מדיה סנטר?
אם אין לי כרטיס לבן איך אני יכול להשיג?
ואפשר בשיטה הזאת לקבוע תוכניות להקלטה מראש כמו ביס מקס כאילו שנגיד אני שם על הקלטה מראש האח הגדול וכל פעם שיש האח הגדול לא משנה באיזו שעה זה מקליט?