האם יש טלפון עם מקלט GPS עצמאי?
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
ממה שהבנתי מאתר מוטורלה לDROID אין מקלט GPS עצמאי, אלא הוא מסתמך על הרשת הסלולרית.
כרגע יש לי E71, ואני מאוד מרוצה מהעובדה שיש לי תכנת ניווט שעובדת עצמאית, בלי קשר לרשת הסלולרית.
יש חיה כזו? יש בכלל תכנת ניווט מתאימה לאנדרואיד?
כרגע יש לי E71, ואני מאוד מרוצה מהעובדה שיש לי תכנת ניווט שעובדת עצמאית, בלי קשר לרשת הסלולרית.
יש חיה כזו? יש בכלל תכנת ניווט מתאימה לאנדרואיד?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
סליחה על הבורות,
אבל איזו תוכנה עצמאית אתה מריץ על ה E71 ?
כל התוכנות שאני מכיר ( שוב, יכול להיות בעיה שלי ), דורשות חיבור לאינטרנט בזמן הניווט.
ליאור
אבל איזו תוכנה עצמאית אתה מריץ על ה E71 ?
כל התוכנות שאני מכיר ( שוב, יכול להיות בעיה שלי ), דורשות חיבור לאינטרנט בזמן הניווט.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
mrunderhill
- חבר ותיק

Sygic. לא דורשת כלום, רצה יופי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78775
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5376 פעמים
יש לו, כך הבנתי AGPS.
זה GPS מתוחכם יותר, שיודע להוריד את הנתונים לא רק מהלווין אלא משתמש גם בנתונים מהסלולר גם בשביל לזהות את המיקום הראשוני שלו וגם בשביל לדעת איפה הלווינים נמצאים ואיזה לויינים ניתנים לקליטה. AGPS בעיקרון לא אמור להיות חיסרון אלא יתרון בולט בכך שהוא ננעל על המיקום שלך מהר יותר.
זה GPS מתוחכם יותר, שיודע להוריד את הנתונים לא רק מהלווין אלא משתמש גם בנתונים מהסלולר גם בשביל לזהות את המיקום הראשוני שלו וגם בשביל לדעת איפה הלווינים נמצאים ואיזה לויינים ניתנים לקליטה. AGPS בעיקרון לא אמור להיות חיסרון אלא יתרון בולט בכך שהוא ננעל על המיקום שלך מהר יותר.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לי זה נשמע כמו הפלצה של חברות הסללולר בשביל לגבות מאיתנו עוד כסף על גלישת נתונים.oferlaor כתב:יש לו, כך הבנתי AGPS.
זה GPS מתוחכם יותר, שיודע להוריד את הנתונים לא רק מהלווין אלא משתמש גם בנתונים מהסלולר גם בשביל לזהות את המיקום הראשוני שלו וגם בשביל לדעת איפה הלווינים נמצאים ואיזה לויינים ניתנים לקליטה. AGPS בעיקרון לא אמור להיות חיסרון אלא יתרון בולט בכך שהוא ננעל על המיקום שלך מהר יותר....
עופר, אני עוד זוכר אותך מפורום פוקטפיסי בתקופה שכולנו השתמשו ב Destinator
לא AGPS ולא בטיח. אז חיכינו 3 דקות לפיקס. מה היה כל כך רע ?
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78775
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5376 פעמים
Lior_M,
לא יודע לגביך, אבל אני כיום שם את האייפון על הדש ומחכה כמה שניות לקבל FIX מושלם לפני שאני יוצא לדרך.
לפני כמה שנים הייתי יודע להוציא את ה-GPS שלי (הראשון היה GARMIN עם 6 ערוצים) מהחלון בשביל לקבל פיקס לפני שהייתי יוצא לדרך.
אנשים כיום מצפים להדליק את התוכנה ולהתחיל לנסוע.
AGPS לא חייב חיבור סלולרי. באייפון למשל לא הצלחתי לנווט בגרמניה כי לא היה לי חיבור ל-DATA. התעצבנתי נורא ורק כשחזרתי ארצה גיליתי שפשוט יש ל-GOGLE MAPS ולמרבית תוכנות הניווט האחרות פשוט TIMEOUT מתוך הנחה שיש לך AGPS. פשוט התקנתי תוכנה ללא TIMEOUT כזה ואני פשוט שם את המכשיר עם הפנים לשמיים. לוקח בין 3 ל-5 דקות ויש פיקס. זה עובד (בדוק) ויעבוד כך גם במכשירים אחרים שיש להם AGPS.
כלומר, AGPS בגדול רק יכול לעזור (חוץ ממקרים שבהם יש TIMEOUT).
כמובן שה-GPS של האייפון לוקה מאוד בחסר לעומת מה שאנחנו מכירים מ-PPC ומכשירים ניידים גם בגלל אנטנה פצפונת, בגלל המיקום שלה (בחלק העליון אבל על פני המכשיר) וגם בגלל שלדעתי יש לו מקלט עם יחסית מעט ערוצים (להערכתי רק 6 ערוצים בכדי לצמצם צריכת חשמל, בעוד שמרבית המכשירים בעולם כבר משתמשים ב-12 ערוצים).
לא יודע לגביך, אבל אני כיום שם את האייפון על הדש ומחכה כמה שניות לקבל FIX מושלם לפני שאני יוצא לדרך.
לפני כמה שנים הייתי יודע להוציא את ה-GPS שלי (הראשון היה GARMIN עם 6 ערוצים) מהחלון בשביל לקבל פיקס לפני שהייתי יוצא לדרך.
אנשים כיום מצפים להדליק את התוכנה ולהתחיל לנסוע.
AGPS לא חייב חיבור סלולרי. באייפון למשל לא הצלחתי לנווט בגרמניה כי לא היה לי חיבור ל-DATA. התעצבנתי נורא ורק כשחזרתי ארצה גיליתי שפשוט יש ל-GOGLE MAPS ולמרבית תוכנות הניווט האחרות פשוט TIMEOUT מתוך הנחה שיש לך AGPS. פשוט התקנתי תוכנה ללא TIMEOUT כזה ואני פשוט שם את המכשיר עם הפנים לשמיים. לוקח בין 3 ל-5 דקות ויש פיקס. זה עובד (בדוק) ויעבוד כך גם במכשירים אחרים שיש להם AGPS.
כלומר, AGPS בגדול רק יכול לעזור (חוץ ממקרים שבהם יש TIMEOUT).
כמובן שה-GPS של האייפון לוקה מאוד בחסר לעומת מה שאנחנו מכירים מ-PPC ומכשירים ניידים גם בגלל אנטנה פצפונת, בגלל המיקום שלה (בחלק העליון אבל על פני המכשיר) וגם בגלל שלדעתי יש לו מקלט עם יחסית מעט ערוצים (להערכתי רק 6 ערוצים בכדי לצמצם צריכת חשמל, בעוד שמרבית המכשירים בעולם כבר משתמשים ב-12 ערוצים).
-
mrunderhill
- חבר ותיק

אז הAGPS אמור לעבוד לי גם בלי חיבור לרשת DATA?
אני לא מתכוון להביא אנדרואיד לארץ. אני נוסע לארה"ב ואני מתכוון להשתמש בו שם. בפעם האחרונה שהייתי שם, היה לי את הIGO על הPOCKET PC הישן שלי. אמנם אחרי הנחיתה בלוס אנג'לס לקח לו איזה 25 שנה למצוא את עצמו, אבל עבד יופי
הסוללה שלו כבר מאעפנה, ואני מניח שאני אשתמש בו שם כמכשיר שתמיד איתי ברכב, אבל עדיין נחמד שיש את היכולת להשתמש בטלפון נייד. אני עם הסלולרי שלי + מקלט פנימי כבר עבדתי בחו"ל
אני לא מתכוון להביא אנדרואיד לארץ. אני נוסע לארה"ב ואני מתכוון להשתמש בו שם. בפעם האחרונה שהייתי שם, היה לי את הIGO על הPOCKET PC הישן שלי. אמנם אחרי הנחיתה בלוס אנג'לס לקח לו איזה 25 שנה למצוא את עצמו, אבל עבד יופי
-
mrunderhill
- חבר ותיק

יש IGO לאנדרואיד? מעולהzviwr כתב:mtunderhill שואליש ל WAZE לישראל ול- IGO בעולםיש בכלל תכנת ניווט מתאימה לאנדרואיד?......