מגבר-טיונר-ספק בני 25 של CYRUS שבקו חיים....
- 0z23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
למי שעדיין לא מכיר
www.shoutcast.com
לחפש בבלוז או באחר מומלץ עפי מס המאזינים אזי ההתחברות מהירה
www.jazzfm.com
אשמח לתגובות ולהמלצות
www.shoutcast.com
לחפש בבלוז או באחר מומלץ עפי מס המאזינים אזי ההתחברות מהירה
www.jazzfm.com
אשמח לתגובות ולהמלצות
הלואי והיה ניתן להשיג חלקי זיווד מקוריים לדגם זה...אין לחברה הבריטית אפילו...בורג מהליין הזה. היות והקופסה בנויה פלסטיק לא ממש איכותי, אותות הזמן ותלאות המנקה המטומטמת השאירוני עם גרוטאה שעדיין עובדת איכשהו, אבל מפורקת לחלוטין. אם אשים פה צילום, אתם תיבכו יחד עמי.... 
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לדעתי ניתן לרכוש "שאסי" חדש ואולי גם חלקי חילוף ,mr_dish כתב:![]()
אם היית ידוע באמת עד כמה הגיטרה והמגבר טובים...
באשר לסיירוס, אני בספק האם ניתן לשקם את השאסי והקונטרולים......
מציע כי תכתוב להם , קבל תשובה , אולי תופתע לטובה ?
[email protected]
בהצלחה.
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
כן תנסה לתקן אם זה היה כל כך טוב.
רונן, תודה על העצה.
פניתי אליהם כבר לפני יותר משנה, שאלתי אותם האם יש אפשרות שהם ישפצו לי את הסט אצלם, היות ובתי עובדת על הקו של לונדון תל אביב. ענו שבכל הקשור לאלקטרוניקה, אין שום בעיה - השיפוץ הכללי יעלה משהו סביב ה-250 פאונדס, נתנו פירוט שלם של היקף העבודה והחלקים שעתידים להיות מוחלפים, אבל את הזיווד אי אפשר לשפץ. אין להם יותר חלקים מהדגם הזה במלאי....
גם העצה לגשת לאפי יופה נתקבלה בברכה...אבל כאשר אני משווה מחירים....אני נתקף סחרחורת.
פניתי אליהם כבר לפני יותר משנה, שאלתי אותם האם יש אפשרות שהם ישפצו לי את הסט אצלם, היות ובתי עובדת על הקו של לונדון תל אביב. ענו שבכל הקשור לאלקטרוניקה, אין שום בעיה - השיפוץ הכללי יעלה משהו סביב ה-250 פאונדס, נתנו פירוט שלם של היקף העבודה והחלקים שעתידים להיות מוחלפים, אבל את הזיווד אי אפשר לשפץ. אין להם יותר חלקים מהדגם הזה במלאי....
גם העצה לגשת לאפי יופה נתקבלה בברכה...אבל כאשר אני משווה מחירים....אני נתקף סחרחורת.