זקוק לכרטיס שיחובר לממיר HOT HD
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הפתרון היחיד שיש כיום עבור הקלטה מהוט HD זה ה-Hauppauge HD PVR 01212. מחירו בארץ הוא כ-1600 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ההקלטה בHD זניחה. הצפייה היא מה שאני מחפש - ואם אפשר לצפות, אפשר גם להקליט. אני לא רואה מדוע יש רק מוצר אחד בעל היכולת להעביר וידאו באיכות פשוטה של HD READY, אלא אם כן יש משהו מאוד מיוחד אצל HOT, ואז אני פשוט יחליף לYES.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

גם להקלטה מממיר HD של יס צריך להשתמש בהתקן היקר הזה.
ישנה אפשרות ביס לקליטה ישירה של השידורים, כפי שמוסבר כאן:
http://www.hometheater.co.il/article01458
http://www.hometheater.co.il/article01458
אז אתה אומר שבשביל משהו כה בסיסי - יש רק מוצר אחד של חברה אחת ואין שום תחרות בכלל.pixies כתב:גם להקלטה מממיר HD של יס צריך להשתמש בהתקן היקר הזה.
http://www.hometheater.co.il/article01458...
זה ממש לא נראה לי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא נראה לך, אבל זה המצב כיום...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה המצב בכל העולם אם אתה מנוי של הוט.
תן דוגמא למוצר כזה.
תן דוגמא למוצר כזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כי אין הרבה מכשירים שיודעים להקליט HD ממקורות כמו COMPONENT
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ואיך זה יעזור לך בדיוק? אתה יודע מה רוחב הפס של HDMI?
רוב המכשירים המקליטים קולטים את השידורים מהלווין או מתחנות טלוויזיה שמשדרות HD בצורה דיגיטאלית.
בארץ אין לך שידורי HD דיגיטאליים קרקעיים. ובשביל שידורי לווין אתה צריך להתקין צלחת לווין.
רוב המכשירים המקליטים קולטים את השידורים מהלווין או מתחנות טלוויזיה שמשדרות HD בצורה דיגיטאלית.
בארץ אין לך שידורי HD דיגיטאליים קרקעיים. ובשביל שידורי לווין אתה צריך להתקין צלחת לווין.
מה זה משנה מה רוחב הפס? אני בסך הכל רוצה לחבר ממיר לכרטיס, לא למצוא שידורים שינצלו את המקסימום שHDMI יכול לתת.TheCoolest כתב:ואיך זה יעזור לך בדיוק? אתה יודע מה רוחב הפס של HDMI?
בארץ אין לך שידורי HD דיגיטאליים קרקעיים. ובשביל שידורי לווין אתה צריך להתקין צלחת לווין....
אתה רוצה לומר לי ששידורי הHD של HOT אינם דיגיטלים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש כרטיסים שמקליטים מ-HDMI וגם מבצעים דחיסה בחומרה (שזה חשוב מאוד אחרת תצטרך ג'יגות להקלטה של כמה דקות), דוגמת ה-Black Magic, אבל הם יקרים בערך כמו המוצר של Hauppauge והם לא יעבדו עם הוט או יס כי הם מצפינים בממיר את מוצא הסיגנל ב-HDMI בהצפנת HDCP.
לכן, הדרך היחידה הידועה כרגע זה הקלטה מיציאת קומפוננט, שהיא לא מוצפנת, ועדיין נותנת איכויות HD (כלומר 720P ו-1080I בדיוק כמו ב-HDMI).
כמובן, אם תמצא ב-NewEgg מוצר שלדעתך יעבוד בארץ, נשמח לקבל לינק ולבחון את הנתונים שלו.
לכן, הדרך היחידה הידועה כרגע זה הקלטה מיציאת קומפוננט, שהיא לא מוצפנת, ועדיין נותנת איכויות HD (כלומר 720P ו-1080I בדיוק כמו ב-HDMI).
כמובן, אם תמצא ב-NewEgg מוצר שלדעתך יעבוד בארץ, נשמח לקבל לינק ולבחון את הנתונים שלו.
המעבד שלי יכול בקלות לבצע את הדחיסה. אני באמת לא יודע מה כן יעבוד בארץ.. עד כה זה היה זניח מספיק כדי שאני לא ארצה לנסות. בארצות הברית יש לי ממיר עם יציאת HDMI, לכן אני מתפלא. אני מאמין שאוכל להחזיר לארץ מוצר שיעבוד עם HOT מNewegg, אם משהו ממש ירצה.pixies כתב:יש כרטיסים שמקליטים מ-HDMI וגם מבצעים דחיסה בחומרה (שזה חשוב מאוד אחרת תצטרך ג'יגות להקלטה של כמה דקות), דוגמת ה-Black Magic, אבל הם יקרים בערך כמו המוצר של Hauppauge והם לא יעבדו עם הוט או יס כי הם מצפינים בממיר את מוצא הסיגנל ב-HDMI בהצפנת HDCP.
כמובן, אם תמצא ב-NewEgg מוצר שלדעתך יעבוד בארץ, נשמח לקבל לינק ולבחון את הנתונים שלו....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תנסה להבין שאי אפשר להקליט ישירות מHDMI של הממירים, התוכן מוצפן. ולא, המעבד שלך לא יכול לבצע את הדחיסה כי זה כמויות עצומות של מידע הזורם מידי שניה למחשב שלך. שוב כמו שנאמר יש כרטיסים שמבצעים את הדחיסה בעצמם וזה הפתרון האופטימלי, אבל מאחר והתוכן עדיין מוצפן (ובכרטיס אין מפענח HDCP) אז לא יעזור לך כלום.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממש לא בטוח. דחיסה ל-H.264 זה סיפור אחר לגמרי מאשר פריסה של H.264.Track כתב:המעבד שלי יכול בקלות לבצע את הדחיסה....
שוב, אם אתה כל כך משוכנע שיש משהו בארה"ב שיעבוד כאן, תביא לינק ונבחן את המוצר. אנחנו תמיד שמחים לדעת על מוצרים שיעזרו לקהילת משתמשי ה-HTPC להתקדם בחיים.