תלבושת אחידה
ראיתי שהוא עושה סט למאצר מיני. שלחתי לו מייל שיתן לי הצעת מחיר. יכל להיות מאד שאזמין ממנו סט.כפיר_ש כתב:האמת גם לי יש פטיש כזה להבריק את האניטה בסיום ... אוהב איך שהנירוסטה מבריקה.
לגבי הקיסטום של המטחנה, תנסה להשיג מכסה להופר מאותו עץ ואולי גם למחלק המנות....
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
נראה משהו משהו!
כמה עולה סט עץ כזה?
ואגב, כמה אתה מרוצה מהמאצר? האם יש גושים?
מה דעתך עליה מול המתחרות (למשל, MACAP)?
כפי שראית בוודאי אנחנו כאן בפרץ שדרוגיטיס בכל הקשור למטחנה. כרגע מסתמנת ה-COMPAK K6 כפייבוריטית, עקב מחיר אטרקטיבי במיוחד.
אני שוקל אלטרנטיבות...
כמה עולה סט עץ כזה?
כפי שראית בוודאי אנחנו כאן בפרץ שדרוגיטיס בכל הקשור למטחנה. כרגע מסתמנת ה-COMPAK K6 כפייבוריטית, עקב מחיר אטרקטיבי במיוחד.
אני שוקל אלטרנטיבות...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
55 דולר לסט ו45 דולר לידית. מאה ביחד.moti_r כתב:נראה משהו משהו!
כמה עולה סט עץ כזה?
אני שוקל אלטרנטיבות......
אני מאד אוהב את המאצר, אבל לא היתה לי מכונה אחרת באותה ליגה קודם כך שאני לא יכל להשוות. אני לא נתקל בגושים מאחר ואני טוחן ובאותו זמן מזיז את ידית הדוזר כך שגם אם יש גושים בכניסה לדוזר, הם נשברים מפעולת הדוזר לפני היציאה, בערך 12 הזזות ידית מהירות למנה כפולה.
את המקאפ לא בדקתי, אבל לא הייתי מהסס לקנות אותה, לפי ביקורות שקראתי.
הסיבה שהלכתי על המאצר היא מחיר. קיבלתי אותה במחיר שלא יכולתי לסרב לו (550 דולר).
מילת הקסמים במקרה הזה היא "שידרוגיטיס"...Chura כתב:מני, כמודוני לפני המאזר הייתה לך רוקי,
האם אתה חש בהבדל בתוצר הסופי בין הרוקי לבין המאזר ? (בסופו של יום, האם היית מחליף את הרוקי אמלא נהרסה)...
לא העליתי בדעתי אף פעם להחליף את הרוקי והיא שירתה אותי נאמנה למעלה מ6 שנים. אבל היא התקלקלה ולא היה שווה לי לתקן אותה. לא נראה לי שמישהו משדרג את הרוקי מאחר והיא לא מספיק טובה. אני מאמין שמי שמשדרג למכונה טובה יותר, פשוט חוטף את חיידק ה"שידרוגיטיס". ואין שום בעיה עם זה. זה בדיוק מה שקרה לי עם הפאסקוויני. היא לא התקלקה ועבדה מצויין ,אבל החלפת המטחנה גרם ל"טריגר" שהדליק רצון לשדרוג המכונה.
נשאלתי כבר אם הקפה יותר טעים לי מאז שהחלפתי את המטחנה ואני לא יכל לענות על זה מאחר וכל התנאים השתנו. החלפתי מכונת אספרסו והתחלתי לקלות פולים לבד. זה שינה את כל התמונה ואכן היום אני נהנה מקפה פי כמה וכמה יותר טעים ממה ששתיתי קודם.
שדרוג מטחנה זה לא רק עניין הטעם של הקפה. מכונה יותר טובה תהיה בדרך כלל יותר שקטה והמנוע שלה יפיק צליל יותר נעים. מכונה יותר טובה טוחנת יותר מהר ותפיק פחות גושים בטחינה. יש גם את עניין מראה המכונה ושדרוג למכונה שנראית יותר טוב גם מרחיב את הלב.
השדרוג האחרון שלי , שהוא החלפת ידיות הבקליט לעץ הוא הדוגמא קלאסית לשדרוג שלא משפר את הקפה אבל משדרג את החוויה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אכן ,כל יום לומדים משהוא חדש
אהבתי .
אהבתי .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איזו עבודת עץ יפה!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)