מיליוני משתמשים מנסים להוריד פלאש לאייפון מדי חודש מאתר Adobe
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
על פי דיווח של עיתון סן פרנסיסקו קרוניקל, חברת Adobe פרסמה בחודש דצמבר האחרון כי יותר משבעה מיליון גולשים ניסו להוריד את הפלאג של פלאש למכשיר ה- iPhone וה- iPod שלהם. זהו גידול משמעותי לעומת שלושה מיליון גולשים בחודש יוני.
הרבה מהגולשים פונים לחברת Adobe עם הבקשה לשחרר פלאג זה עבור מכשיריהם וזאת לאחר שהאתרים בהם הם גולשים מבקשים התקנה של פלאג הפלאש על מנת לראות את תוכן האתר.
.
על פי דרישת הצרכנים, על אפל להציע פתרון אלטרנטיבי לפלאג הפלאש וזאת לאור העובדה שבקרוב היא תתחיל לשווק את ה- iPad.
מצד שני חברת אפל לא סובלת מכך שהיא לא מציעה פלאש וזאת מכיוון שמספר קטן של מכשירים מתחרים נתמכים בו, אך כנראה שלא לאורך זמן ן שכן חברת Adobe עובדת על גרסת פלאש 10.1 עבור מכשירים סלולאריים. גרסת פלאש זו אמורה להשתחרר לקראת סוף הרבעון השני של שנה זו.
הגרסה מיועדת עבור המכשירים הבאים: , Palm Pre, Motorola Droid .Nexus One
בינתיים צריך להמתין לאן נושבת הרוח של אפל, לאור הדרישה הגוברת מצד לקוחותיה
הרבה מהגולשים פונים לחברת Adobe עם הבקשה לשחרר פלאג זה עבור מכשיריהם וזאת לאחר שהאתרים בהם הם גולשים מבקשים התקנה של פלאג הפלאש על מנת לראות את תוכן האתר.
.
על פי דרישת הצרכנים, על אפל להציע פתרון אלטרנטיבי לפלאג הפלאש וזאת לאור העובדה שבקרוב היא תתחיל לשווק את ה- iPad.
מצד שני חברת אפל לא סובלת מכך שהיא לא מציעה פלאש וזאת מכיוון שמספר קטן של מכשירים מתחרים נתמכים בו, אך כנראה שלא לאורך זמן ן שכן חברת Adobe עובדת על גרסת פלאש 10.1 עבור מכשירים סלולאריים. גרסת פלאש זו אמורה להשתחרר לקראת סוף הרבעון השני של שנה זו.
הגרסה מיועדת עבור המכשירים הבאים: , Palm Pre, Motorola Droid .Nexus One
בינתיים צריך להמתין לאן נושבת הרוח של אפל, לאור הדרישה הגוברת מצד לקוחותיה
-
- הייתכן פלאש על אייפון?
צבי וורובל
אף פעם לא הבנתי מה השיקול של אפל (וחברות אחרות) בנושא.
הרי אפשר להגיד ש הפלאש של אדובי הוא כמעט "תקן דה פקטו" באינטרנט.
או שאני מפספס כאן משהו?
הרי אפשר להגיד ש הפלאש של אדובי הוא כמעט "תקן דה פקטו" באינטרנט.
או שאני מפספס כאן משהו?
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה לא רק עניין של תחרות (עובדה שאדובי מתכוננים להוציא גירסא של FLASH שתוכל לקמפל ישירות אפליקציות לאייפון).
סטיב ג'ובס התבטא לא פעם בכך שאדובי "עצלנים" כי הפלטפורמה שלהם לא יציבה ומעמיסה על המחשב. FLASH מעמיס מאוד (לרוב ללא שום הגיון) על המעבד. תחשבו על אתר עם 4-5 פרסומות FLASH שפתאום יגרום לאייפון לאבד 30% מזמן הבטריה שלו. פחד אלוהים.
גרוע מזה, כמעט כל ההתרסקויות שהיו לי בדפדפן אי פעם היו קשורות לתקלות ב-FLASH. תחשבו שפתאום דפדפן יציב מאוד עף ואין לכם מושג למה.
ב-WINDOWS, הרבה מאוד תקלות נוצרות בגלל בעיות בדרייברים צד שלישי. אז כשהמחשב מתרסק עם מסך כחול, את מי אתם מקללים - את מיקרוסופט או את NVIDIA? רמז: למרות ש-99% מהמקרים היו תוצאה של NVIDIA, תמיד אני מקלל את מיקרוסופט כשזה קורה (אין כמו מסורת).
האירוניה היא שזה לא אשמתם בכלל...
אפל רוצה למנוע את זה והדרך שלה היא ניהול מאוד מסודר של מה מותר ומה אסור במע' ההפעלה. לצערי היא מושכת את המגמה הזו גם UPSTREAM (קרי: לשולחן העבודה הרגיל שלנו), כך שבעצם יש מעט מאוד גמישות כפי שיש לנו בעולם ה-PC.
תראו מה קורה עם FF. פעם הדפדפן המהיר בעולם, והיום לוקח לו רבע שעה לעלות אצלי בבית בגלל כל התוספים שהוא צריך לעדכן כל פעם שהוא עולה.
סטיב ג'ובס התבטא לא פעם בכך שאדובי "עצלנים" כי הפלטפורמה שלהם לא יציבה ומעמיסה על המחשב. FLASH מעמיס מאוד (לרוב ללא שום הגיון) על המעבד. תחשבו על אתר עם 4-5 פרסומות FLASH שפתאום יגרום לאייפון לאבד 30% מזמן הבטריה שלו. פחד אלוהים.
גרוע מזה, כמעט כל ההתרסקויות שהיו לי בדפדפן אי פעם היו קשורות לתקלות ב-FLASH. תחשבו שפתאום דפדפן יציב מאוד עף ואין לכם מושג למה.
ב-WINDOWS, הרבה מאוד תקלות נוצרות בגלל בעיות בדרייברים צד שלישי. אז כשהמחשב מתרסק עם מסך כחול, את מי אתם מקללים - את מיקרוסופט או את NVIDIA? רמז: למרות ש-99% מהמקרים היו תוצאה של NVIDIA, תמיד אני מקלל את מיקרוסופט כשזה קורה (אין כמו מסורת).
האירוניה היא שזה לא אשמתם בכלל...
אפל רוצה למנוע את זה והדרך שלה היא ניהול מאוד מסודר של מה מותר ומה אסור במע' ההפעלה. לצערי היא מושכת את המגמה הזו גם UPSTREAM (קרי: לשולחן העבודה הרגיל שלנו), כך שבעצם יש מעט מאוד גמישות כפי שיש לנו בעולם ה-PC.
תראו מה קורה עם FF. פעם הדפדפן המהיר בעולם, והיום לוקח לו רבע שעה לעלות אצלי בבית בגלל כל התוספים שהוא צריך לעדכן כל פעם שהוא עולה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
עופר, הכל טוב ויפה, אבל לא לאפשר ללקוחותיה לפחות את האופציה להשתמש בתוסף שנמצא בחלק גדול מאוד מהאתרים ברשת זו ממש חוצפה לדעתי וביריונות לשמה. כרגע לקרוא לדפדפן ללא יכולת פלאש דפדפן זו בדיחה די עצובה. ולגבי זמן הסוללה, איך סמארטפונים אחרים מסתדרים עם זה?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 14/02/2010 14:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
עופר,
ההודעה האחרונה שלך היא אחת ההודעות הכי תמימות שלדעתי כתבת
הרי מה ציפית שג'ובס יגיד, את האמת?!
אני חושב שאתה קצת מסתנוור מהאהבה שלך לאיפון
ההודעה האחרונה שלך היא אחת ההודעות הכי תמימות שלדעתי כתבת
הרי מה ציפית שג'ובס יגיד, את האמת?!
אני חושב שאתה קצת מסתנוור מהאהבה שלך לאיפון
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
קודם כל, אני לא מבין למה מיליוני אנשים בכלל מנסים להוריד פלאש לאייפון.
מה? הם לא מכירים את העניין? לא יודעים שאין חיה כזו?
דבר שני, עזבו אותכם מכל ההתכתשויות בין אפל לאדובי, לפי כל הפרסומים, הם עכשיו עובדים ביחד כדי לנסות ולמצוא פתרון לעומס שנגרם במחשבי מק כתוצאה מהפלאש, ולא מן הנמנע שגם עניין האייפון/אייפד עומד על הפרק.
מה? הם לא מכירים את העניין? לא יודעים שאין חיה כזו?
דבר שני, עזבו אותכם מכל ההתכתשויות בין אפל לאדובי, לפי כל הפרסומים, הם עכשיו עובדים ביחד כדי לנסות ולמצוא פתרון לעומס שנגרם במחשבי מק כתוצאה מהפלאש, ולא מן הנמנע שגם עניין האייפון/אייפד עומד על הפרק.
כמעט 3 שנים האיפון קיים ועדיין לא הוסיפו לו את התמיכה הבסיסית הזאת!theAman כתב: דבר שני, עזבו אותכם מכל ההתכתשויות בין אפל לאדובי, לפי כל הפרסומים, הם עכשיו עובדים ביחד כדי לנסות ולמצוא פתרון לעומס שנגרם במחשבי מק כתוצאה מהפלאש, ולא מן הנמנע שגם עניין האייפון/אייפד עומד על הפרק....
אם אפל היו רוצים, הם היו מוסיפים את היכולות הזאת בשלושה ימים ולא בשלוש שנים!
ברור לכולנו שכל העניין הזה הוא מכוון, ורק בגלל אינטרס של אפל אין תמיכה כיום של פלאש באיפון!
נשבע לכם שעדיין לא הצלחתי להבין את ההיגיון שעומד מאחורי ההחלטה הזאת של אפל. ברור מה הם מרוויחים מחוסר התמיכה בפלאש, אבל זה בעיני כאין וכאפס לעומת הנזק שהם גורמים לעצם בגלל הפרט הזה.
אני גם אוסיף שאפל הם המאסטרים בממלכת השיווק, לכן מסופקני שהם לא מבינים את הנזק (היחסי) שהם גורמים לעצמם ולכן, לטעמי, רב הנסתר על הגלוי בסוגייה המוזרה הזאת, שאגב תמיכה בפלאש קיימת כמעט בכל מכשיר סמארטפון היום, לא רק ב N900
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני לא מחסידי הדוגמה של אפל (רחוק מזה)
אבל גם אני לא ממש רואה את הצורך בפלאש במכשיר הנייד שלי.
היו טיוב עובד חלק ובלי באנרים שקופצים עליי מכל פינה באתרים מודרניים אני מאמין שאני אוכל להסתדר.
אבל גם אני לא ממש רואה את הצורך בפלאש במכשיר הנייד שלי.
היו טיוב עובד חלק ובלי באנרים שקופצים עליי מכל פינה באתרים מודרניים אני מאמין שאני אוכל להסתדר.
Need more cowbell