מיליוני משתמשים מנסים להוריד פלאש לאייפון מדי חודש מאתר Adobe

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
הצטרף: אוגוסט 2005
שם מלא: צבי וורובל
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

על פי דיווח של עיתון סן פרנסיסקו קרוניקל, חברת Adobe פרסמה בחודש דצמבר האחרון כי יותר משבעה מיליון גולשים ניסו להוריד את הפלאג של פלאש למכשיר ה- iPhone וה- iPod שלהם. זהו גידול משמעותי לעומת שלושה מיליון גולשים בחודש יוני.

הרבה מהגולשים פונים לחברת Adobe עם הבקשה לשחרר פלאג זה עבור מכשיריהם וזאת לאחר שהאתרים בהם הם גולשים מבקשים התקנה של פלאג הפלאש על מנת לראות את תוכן האתר.
.
על פי דרישת הצרכנים, על אפל להציע פתרון אלטרנטיבי לפלאג הפלאש וזאת לאור העובדה שבקרוב היא תתחיל לשווק את ה- iPad.

מצד שני חברת אפל לא סובלת מכך שהיא לא מציעה פלאש וזאת מכיוון שמספר קטן של מכשירים מתחרים נתמכים בו, אך כנראה שלא לאורך זמן ן שכן חברת Adobe עובדת על גרסת פלאש 10.1 עבור מכשירים סלולאריים. גרסת פלאש זו אמורה להשתחרר לקראת סוף הרבעון השני של שנה זו.
הגרסה מיועדת עבור המכשירים הבאים: , Palm Pre, Motorola Droid .Nexus One

בינתיים צריך להמתין לאן נושבת הרוח של אפל, לאור הדרישה הגוברת מצד לקוחותיה
הייתכן פלאש על אייפון?
 הייתכן פלאש על אייפון?
צבי וורובל

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
הצטרף: דצמבר 2004
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

אף פעם לא הבנתי מה השיקול של אפל (וחברות אחרות) בנושא.

הרי אפשר להגיד ש הפלאש של אדובי הוא כמעט "תקן דה פקטו" באינטרנט.

או שאני מפספס כאן משהו?
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

מפספס בענק.
אם יהיה אפשר להריץ פלאש, זו תחרות ישירה לכמעט כל אפליקציה שצריכים להתקין (בעיקר משחקים)....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78926
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #4 

זה לא רק עניין של תחרות (עובדה שאדובי מתכוננים להוציא גירסא של FLASH שתוכל לקמפל ישירות אפליקציות לאייפון).

סטיב ג'ובס התבטא לא פעם בכך שאדובי "עצלנים" כי הפלטפורמה שלהם לא יציבה ומעמיסה על המחשב. FLASH מעמיס מאוד (לרוב ללא שום הגיון) על המעבד. תחשבו על אתר עם 4-5 פרסומות FLASH שפתאום יגרום לאייפון לאבד 30% מזמן הבטריה שלו. פחד אלוהים.

גרוע מזה, כמעט כל ההתרסקויות שהיו לי בדפדפן אי פעם היו קשורות לתקלות ב-FLASH. תחשבו שפתאום דפדפן יציב מאוד עף ואין לכם מושג למה.

ב-WINDOWS, הרבה מאוד תקלות נוצרות בגלל בעיות בדרייברים צד שלישי. אז כשהמחשב מתרסק עם מסך כחול, את מי אתם מקללים - את מיקרוסופט או את NVIDIA? רמז: למרות ש-99% מהמקרים היו תוצאה של NVIDIA, תמיד אני מקלל את מיקרוסופט כשזה קורה (אין כמו מסורת).

האירוניה היא שזה לא אשמתם בכלל...

אפל רוצה למנוע את זה והדרך שלה היא ניהול מאוד מסודר של מה מותר ומה אסור במע' ההפעלה. לצערי היא מושכת את המגמה הזו גם UPSTREAM (קרי: לשולחן העבודה הרגיל שלנו), כך שבעצם יש מעט מאוד גמישות כפי שיש לנו בעולם ה-PC.

תראו מה קורה עם FF. פעם הדפדפן המהיר בעולם, והיום לוקח לו רבע שעה לעלות אצלי בבית בגלל כל התוספים שהוא צריך לעדכן כל פעם שהוא עולה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #5 

עופר, הכל טוב ויפה, אבל לא לאפשר ללקוחותיה לפחות את האופציה להשתמש בתוסף שנמצא בחלק גדול מאוד מהאתרים ברשת זו ממש חוצפה לדעתי וביריונות לשמה. כרגע לקרוא לדפדפן ללא יכולת פלאש דפדפן זו בדיחה די עצובה. ולגבי זמן הסוללה, איך סמארטפונים אחרים מסתדרים עם זה?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 14/02/2010 14:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
הצטרף: אפריל 2007
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #6 

עופר,
ההודעה האחרונה שלך היא אחת ההודעות הכי תמימות שלדעתי כתבת :roll:
הרי מה ציפית שג'ובס יגיד, את האמת?!
אני חושב שאתה קצת מסתנוור מהאהבה שלך לאיפון :wink:

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
הצטרף: נובמבר 2005
שם מלא: אורי שמאי
מיקום: שלומית (בונה סוכה)
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #7 

n900 מריץ פלאש ומעלה אתרים עמוסי פלאש בשניות .... 8)

(איזה נודניק אני)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
הצטרף: אפריל 2005
מיקום: קרית שמונה
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #8 

קודם כל, אני לא מבין למה מיליוני אנשים בכלל מנסים להוריד פלאש לאייפון.
מה? הם לא מכירים את העניין? לא יודעים שאין חיה כזו?

דבר שני, עזבו אותכם מכל ההתכתשויות בין אפל לאדובי, לפי כל הפרסומים, הם עכשיו עובדים ביחד כדי לנסות ולמצוא פתרון לעומס שנגרם במחשבי מק כתוצאה מהפלאש, ולא מן הנמנע שגם עניין האייפון/אייפד עומד על הפרק.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
הצטרף: אפריל 2007
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #9 

theAman כתב: דבר שני, עזבו אותכם מכל ההתכתשויות בין אפל לאדובי, לפי כל הפרסומים, הם עכשיו עובדים ביחד כדי לנסות ולמצוא פתרון לעומס שנגרם במחשבי מק כתוצאה מהפלאש, ולא מן הנמנע שגם עניין האייפון/אייפד עומד על הפרק.
...
כמעט 3 שנים האיפון קיים ועדיין לא הוסיפו לו את התמיכה הבסיסית הזאת!
אם אפל היו רוצים, הם היו מוסיפים את היכולות הזאת בשלושה ימים ולא בשלוש שנים!
ברור לכולנו שכל העניין הזה הוא מכוון, ורק בגלל אינטרס של אפל אין תמיכה כיום של פלאש באיפון!
נשבע לכם שעדיין לא הצלחתי להבין את ההיגיון שעומד מאחורי ההחלטה הזאת של אפל. ברור מה הם מרוויחים מחוסר התמיכה בפלאש, אבל זה בעיני כאין וכאפס לעומת הנזק שהם גורמים לעצם בגלל הפרט הזה.

אני גם אוסיף שאפל הם המאסטרים בממלכת השיווק, לכן מסופקני שהם לא מבינים את הנזק (היחסי) שהם גורמים לעצמם ולכן, לטעמי, רב הנסתר על הגלוי בסוגייה המוזרה הזאת, שאגב תמיכה בפלאש קיימת כמעט בכל מכשיר סמארטפון היום, לא רק ב N900 :wink: (חלקם הרבה יותר חלשים מהאייפון)

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
הצטרף: דצמבר 2006
שם מלא: pavel
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #10 

אני לא מחסידי הדוגמה של אפל (רחוק מזה)
אבל גם אני לא ממש רואה את הצורך בפלאש במכשיר הנייד שלי.
היו טיוב עובד חלק ובלי באנרים שקופצים עליי מכל פינה באתרים מודרניים אני מאמין שאני אוכל להסתדר.
Need more cowbell

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”