סטרימר מול מחשב
-
michanonymi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכם,לאחרונה אני מתלבט קשות האם לקנות סטרימר או לשדרג את כרטיס המסך של המחשב בשביל ניגון קבצי MKV 1080P
השאלה שלי היא כזאת,האם עם שדרוג נכון אני יוכל לקבל את אותן תוצאות כמו בסטרימר כדוגמת האקסטרימר?
השאלה שלי היא כזאת,האם עם שדרוג נכון אני יוכל לקבל את אותן תוצאות כמו בסטרימר כדוגמת האקסטרימר?
- yoni_cohen
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אתה צריך להחליט קודם מה הצרכים שלך ומה הציפיות שלך מהמכשיר. כמובן שלא מדובר רק בשדרוג וידאו אלא גם באודיו אם אתה בעניין של סאונד דיגיטאלי שסביר להניח שלפי התיאור אין יציאה תואמת אצלך במחשב.עובדה חשובה לגבי סטרימירים היא שאין הבטחה שהם יוכלו לתמוך בפורמטים חדשים שיגיחו לאויר העולם בהמשך.
תעיין קצת בפורומים אנשים גדולים ומבינים ממני פירטו את כל היתרונות והחסרונות של כל צד.
שבת-שלום!
תעיין קצת בפורומים אנשים גדולים ומבינים ממני פירטו את כל היתרונות והחסרונות של כל צד.
שבת-שלום!
-
michanonymi
-
- חבר פעיל

תודה רבה ושבת שלום לך
אשמח לכמה קישורים של היתרונות והחסרונות
אשמח לכמה קישורים של היתרונות והחסרונות
בדיוק עכשיו פתחתי שרשור על זה אתה מוזמן לקרוא:
http://www.hometheater.co.il/vt105941
http://www.hometheater.co.il/vt105941
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
-
michanonymi
-
- חבר פעיל

תודה על הניסיונות לעזור,אבל עדיין אף אחד לא ענה לי על השאלה,אני אחדד אותה
האם עם שדרוג נכון של המחשב כלומר כרטיס מסך שתומך בFULLHD ומעבד חזק יותר המחשב משתווה מול הסטרימר כמו אקסטרימר לדוגמא מה גם שלמחשב לא תהיה בעיה להציג תפריטי בלורייי מלאים ואין שום בעיה עם כתוביות
הצורך העיקרי שלי הוא בתמיכה של קבצי MKV1080P בלי צורך בסאונד משובח
האם עם שדרוג נכון של המחשב כלומר כרטיס מסך שתומך בFULLHD ומעבד חזק יותר המחשב משתווה מול הסטרימר כמו אקסטרימר לדוגמא מה גם שלמחשב לא תהיה בעיה להציג תפריטי בלורייי מלאים ואין שום בעיה עם כתוביות
הצורך העיקרי שלי הוא בתמיכה של קבצי MKV1080P בלי צורך בסאונד משובח
אתה תשיג את אותן התוצאות אני חושב.
הדבר היחידי הוא הנוחות.
אצלי המחשב מחובר לטלויזיה ואז כל פעם שאני רוצה לראות משהו אני צריך להוריד רזולוציה ולהעביר את הסאונד כדי שיצא דרך יציאת הHDMI.
זה לא נורא אבל לפעמים זה מציק, גם כדי לשלוט בזה צריך לקום למקלדת.
אני חושב שבמקום להשקיע בכ"מ עדיף להשקיע בסטרימר פשוט שיעשה את העבודה בלי בעיות.
הדבר היחידי הוא הנוחות.
אצלי המחשב מחובר לטלויזיה ואז כל פעם שאני רוצה לראות משהו אני צריך להוריד רזולוציה ולהעביר את הסאונד כדי שיצא דרך יציאת הHDMI.
זה לא נורא אבל לפעמים זה מציק, גם כדי לשלוט בזה צריך לקום למקלדת.
אני חושב שבמקום להשקיע בכ"מ עדיף להשקיע בסטרימר פשוט שיעשה את העבודה בלי בעיות.
-
michanonymi
-
- חבר פעיל

נכון שמחשב זה פחות נוחות אבל לי לפחות מאוד חשוב שיהיה תמיכה בתפריטים של בלוריי מלא ובאקסטרימר שהוא בדיוק בגבול של התקציב שלי אין תמיכה כזאת,מה גם שבמחשב תמיד תהיה תמיכה בכל הפורמטים ולא תהיה בעיה בכתוביות לעומת זאת עדיין יש הרבה באגים בכתוביות בסטרימרים
למישהו יש מושג איזה כרטיס מסך יספיק לתמיכה מלאה ב1080P
למישהו יש מושג איזה כרטיס מסך יספיק לתמיכה מלאה ב1080P