התחדשתי ב philips 8404, יש לי שאלה:
-
subzero007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
קיבלתי גם ממיר yes max HD
אני חושש שיש לי בעיה או כיוון לא נכון או שפשוט ככה זה:
בהתחלה חיברתי לטלןיזיה אחרת 37 והכל היה נראה מעולה, ברגע שחיברתי לחדשה התרגום הרבה יותר גדול שזה הגיוני אבל התרגום נורא מלוכלך, כאילו בתוך התרגום הלבן לא נקי.
מישהו נתקל בזה? יש פתרון?
אגב, גם בערוץ 501 שזה HD יש תוכן שרואים קצת פיקסול... אבל זה אולי קשור לאיכות השידור לא?
שאלה נוספת, בחיבור מחשב, בטלויזיה הזאת יש אופציה שנקראת pc mode, אתם משתמשים בו?
עשיתי נסיון והגדרתי את השידור יס ב pc mode וזה סידר קצת את הבעיה שציינתי למעלה אבל הוריד את החדות בתמונה.
תודה רבה
בהתחלה חיברתי לטלןיזיה אחרת 37 והכל היה נראה מעולה, ברגע שחיברתי לחדשה התרגום הרבה יותר גדול שזה הגיוני אבל התרגום נורא מלוכלך, כאילו בתוך התרגום הלבן לא נקי.
אגב, גם בערוץ 501 שזה HD יש תוכן שרואים קצת פיקסול... אבל זה אולי קשור לאיכות השידור לא?
שאלה נוספת, בחיבור מחשב, בטלויזיה הזאת יש אופציה שנקראת pc mode, אתם משתמשים בו?
עשיתי נסיון והגדרתי את השידור יס ב pc mode וזה סידר קצת את הבעיה שציינתי למעלה אבל הוריד את החדות בתמונה.
תודה רבה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
subzero007 .subzero007 כתב:קיבלתי גם ממיר yes max HD
תודה רבה...
ראשית תתחדש ותהנה .
לגבי הבעיות שכתבת . כנס לתפריט מתקדם בממיר . ותראה באיזה מצב של רזולוצייה נמצא הממיר .
הכי מומלץ . לכייל למצב 1080i .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
subzero007
-
- חבר פעיל מאוד

אכן ככה זה מוגדר כבר...
-
subzero007
-
- חבר פעיל מאוד

מישהו? קצת מלחיץ אותי העסק...
- ParadiseLost
- חבר פעיל

- תגובות: 68
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
נסה את ההגדרות הבאות:subzero007 כתב:מישהו? קצת מלחיץ אותי העסק......
Ultra sharpness - off
Ultra color - off
Noise reduction - off
MPEG artifact reduction - on
Sharpness - 3
Brightness - 52
Contrast - 82
Color - 52
Tint - Normal
-
subzero007
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה, אני יבדוק את זה
כדאי לעשות עדכון גירסא? זה נותן משהו?
כדאי לעשות עדכון גירסא? זה נותן משהו?
- ParadiseLost
- חבר פעיל

אני לא עשיתי עדכון גירסה אז אין לי מושג אם זה יכול לעזור.. אתה יכול לקרוא ב release notes של הגירסה (במידה ויש כאלה) מה השיפורים שנכנסו אליה ולראות אם שווה לך לעדכן.subzero007 כתב:תודה רבה, אני יבדוק את זה
כדאי לעשות עדכון גירסא? זה נותן משהו?...
-
subzero007
-
- חבר פעיל מאוד

אחלה תודה
-
subzero007
-
- חבר פעיל מאוד

קצת עדכונים:
קודם כל עדיין יש בעיות,
טכנאי של יס היה ואמר שהכל בסדר ושכדאי לפנות לטכנאי של הטלויזיה
טכנאי של הטלויזיה אמר שהכל בסדר
שוב הזמנתי את יס והפעם הטכנאי אמר שהוא רואה על מה אני מדבר והחליף מלא חלקים ואמר שצריך גם להחליף צלחת
היום החליפו צלחת..
לצערי למרות השיפור הקל עדיין יש בעיות, יש ריצודים, לא רואים חלק לדוגמא מקודם ראיתי פרק של גיבורים בערוץ HD וכשאנשים דיברו ומאחור היה קיר לבן ראו עליו ריצודים ולא חלק כמו שצריך, וזה קורה בעוד ערוצים ולא רק על רקע אלה גם על פנים.
בנוגע לערוצים רגילים פשוט לא רואים טוב, יש טשטוש לפעמים, יש ריצודים לפעמים, בספורט בכלל זה גרוע, לפעמים בקושי מזהים את השחקנים ואפילו את שם הקבוצה.
העניין הוןא שזה לא עקבי, יש דברים שרואים מצויין יש כאלה שרואים טוב ויש כאלה שרואים גרוע
יש לכם רעיון?
לבעלי טלויזיה כזאת, יש לכם גם בעיות?
ParadiseLost - שתי האפציות הראשונות (ULTRA) לא קיימות אצלי, השאר לא עזרו
תודה רבה
קודם כל עדיין יש בעיות,
טכנאי של יס היה ואמר שהכל בסדר ושכדאי לפנות לטכנאי של הטלויזיה
טכנאי של הטלויזיה אמר שהכל בסדר
שוב הזמנתי את יס והפעם הטכנאי אמר שהוא רואה על מה אני מדבר והחליף מלא חלקים ואמר שצריך גם להחליף צלחת
היום החליפו צלחת..
לצערי למרות השיפור הקל עדיין יש בעיות, יש ריצודים, לא רואים חלק לדוגמא מקודם ראיתי פרק של גיבורים בערוץ HD וכשאנשים דיברו ומאחור היה קיר לבן ראו עליו ריצודים ולא חלק כמו שצריך, וזה קורה בעוד ערוצים ולא רק על רקע אלה גם על פנים.
בנוגע לערוצים רגילים פשוט לא רואים טוב, יש טשטוש לפעמים, יש ריצודים לפעמים, בספורט בכלל זה גרוע, לפעמים בקושי מזהים את השחקנים ואפילו את שם הקבוצה.
העניין הוןא שזה לא עקבי, יש דברים שרואים מצויין יש כאלה שרואים טוב ויש כאלה שרואים גרוע
יש לכם רעיון?
לבעלי טלויזיה כזאת, יש לכם גם בעיות?
ParadiseLost - שתי האפציות הראשונות (ULTRA) לא קיימות אצלי, השאר לא עזרו
תודה רבה
-
subzero007
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא בטוח שזה בעיה של הטלויזיה, סרטים מהמחשב עובדים מעולה
השאלה מה כן יכולה להיות הבעיה
השאלה מה כן יכולה להיות הבעיה
- ParadiseLost
- חבר פעיל

(קודם כל - תבטל את מצב PC mode).subzero007 כתב:אני לא בטוח שזה בעיה של הטלויזיה, סרטים מהמחשב עובדים מעולה
השאלה מה כן יכולה להיות הבעיה...
איך אתה רואה סרטים ב YesMoviesHD? גם לא רואים טוב? (אני שואל כי כל הסרטים משודרים באיכות טובה, לעומת מספר סדרות HD שרואים בהן פחות טוב).
כבעל הטלוויזיה הזאת (47") כחודש + YesMaxHD - אתה אמור לראות בערוצי ה HD טוב מאוד, הערוצים ב SD אמורים להראות גם בצורה טובה יחסית.
יעזור אם תעלה תמונות:
1. תמונה של הטלוויזיה כשהיא על ערוץ YesMoviesHD
2. תמונה של Heroes עם ריצודים
2. תמונה של ערוץ הספורט כשבקושי מזהים את שם הקבוצה
3. תמונה של סרט מהמחשב
על פניו אם סרטים מהמחשב רואים מעולה אז יכול להיות שיש עדיין בעיה עם Yes..
-
subzero007
-
- חבר פעיל מאוד

אני על מצב PC MODE רק ב PC
למרות שאם אני שם את המצב הזה בשידורי טלויזיה אז זה משפר דברים שתיארתי אבל מוריד מהחדות
לגבי YesMoviesHD - שם זה תלוי, יש סרטים שרואים מעולה ויש סרטים שלא
אגב, לגבי הכתוביות, בערוצי HD גם אתה רואה אותם חדות מידי? זאת אומרת שרואים קצת לכלוך בחלק הפנימי שלהם ולא לבן חלק? (מה ש PC MODE פותר אגב)
אני ינסה לצלם מאוחר יותר (לעלות לפה או לשרת חיצוני? כי שמתי לב שפה התמונות קטנות)
תודה רבה
למרות שאם אני שם את המצב הזה בשידורי טלויזיה אז זה משפר דברים שתיארתי אבל מוריד מהחדות
אגב, לגבי הכתוביות, בערוצי HD גם אתה רואה אותם חדות מידי? זאת אומרת שרואים קצת לכלוך בחלק הפנימי שלהם ולא לבן חלק? (מה ש PC MODE פותר אגב)
אני ינסה לצלם מאוחר יותר (לעלות לפה או לשרת חיצוני? כי שמתי לב שפה התמונות קטנות)
תודה רבה
- ParadiseLost
- חבר פעיל

הכתוביות נראות בסדר - לא שמתי לב ל "לכלוך" כלשהוא. אולי באמת עדיף להעלות את התמונות לשרת חיצוני כדי שנוכל להבחין בפרטים.subzero007 כתב:אני על מצב PC MODE רק ב PC
תודה רבה...