תגובות למאמר: השתלת PID בסילביה המשתוללת
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אבל יש לי בעיה, ההקצפה חזקה מידי... ממש תוך 10 שנ' הטמפ' מגיע אבל החלב קופץ לכל עבר.
הנמכתי במעט את טמפ' הקיטור (היה 148)....
גם כן צרות אה ? חח
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בזמנו שקלתי לשים PID של AUBER אבל חשבתי על כרסום מלבן מעל ברז ההקצפה ומיקום של ה PID בחלל הגדול שיש שם.
בכל מקרה מאמר סבבה ויש ל CHURA עכשיו ציוד משודרג שיפיל הרבה מכונות HX באיכות האספרסו.
דרך אגב PID הוא ציוד סטנדרטי בהרבה מכונות דאבל בוילר מסחריות או היי אנד כמו של מני למשל.
כל מי ששאל על עלויות יש פה: http://www.auberins.com/index.php?main_ ... ex&cPath=6
בכל מקרה מאמר סבבה ויש ל CHURA עכשיו ציוד משודרג שיפיל הרבה מכונות HX באיכות האספרסו.
דרך אגב PID הוא ציוד סטנדרטי בהרבה מכונות דאבל בוילר מסחריות או היי אנד כמו של מני למשל.
כל מי ששאל על עלויות יש פה: http://www.auberins.com/index.php?main_ ... ex&cPath=6
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
מעניין למה רנצ'ליו לא מכניסים את ה- PID כחלק אינטגרלי בסילביה אם זה כה מוסיף לאיכות הקפה.
לפחות שהיו מכניסים זאת לגירסה 3 שהוציאו לאחרונה.
לפחות שהיו מכניסים זאת לגירסה 3 שהוציאו לאחרונה.
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
צודק, שכחתי לציין.Soundwave כתב:מצטרף לשאלה- כמה עלתה הערכה?
אני שוקל לקנות גם - בתקווה שזה ישפר את האספרסו... זה או זה, או לשדרג לקלאס 6......
הערכה שאני רכשתי עולה 250$, וזה כולל ערכה ב210$, משלוח 20$, תוספת אורך 20$.
קיימות עוד 2 ערכות נוספות, ללא PRE ב187$, וערכה ללא בקרת הקצפה ב149 (טמפ' ההקצפה תוצג, אך בלתי נשלטת).
סיליביה היא הרבה דברים, והיא גם הטובה ביותר בתחום המחירים שלה.barakdan כתב:מעניין למה רנצ'ליו לא מכניסים את ה- PID כחלק אינטגרלי בסילביה אם זה כה מוסיף לאיכות הקפה.
לפחות שהיו מכניסים זאת לגירסה 3 שהוציאו לאחרונה....
לכן אם תוסיף PID, המחיר יעלה, ואז יהיה עליה להתמודד עם אחרות כבר. (זו דעתי האישית כמובן)
מחיר הסילביה
בדיוקChura כתב:סיליביה היא הרבה דברים, והיא גם הטובה ביותר בתחום המחירים שלה.
לכן אם תוסיף PID, המחיר יעלה, ואז יהיה עליה להתמודד עם אחרות כבר. (זו דעתי האישית כמובן)...
הלקוח הפוטנציאלי של הקיטים הנ"ל הוא מי שיש לו כבר סילביה.
מי שמראש מוכן להוציא מעל 4000 שח , ילך כנראה על משהו רציני יותר
שאלת השאלות היא - PID מול HX ?