שלום רכשתי ממיר ויש לי מספר שאלות שאשמח מאוד אם אקבל עליהן תשובות מחברי הפורום:
1. חיברתי את הממיר לשני מכשירים, בראשונה בסלון הקליטה מעולה ורואים חלק בשניה שבחדר השינה לא רואים דבר (חדר פנימי בבית) כלומר בסריקה לא מתגלה אף ערוץ - האם אנטנה חיצונית רגילה יכולה לשפר את המצב, או שהיא מיועדת רק למצב בו קיימת קליטה חלשה ואז היא משפרת אותה?
2. בכלל בנוגע לקליטה הנושא נראה לי מוזר, אם הממיר יושב במדף מתחת לטלוויזיה הקליטה חלשה יותר מאשר באיזור גבוה יותר (על המזנון לדוגמא). ובכלל ללא חיבור של כבל הRF לכניסה RF IN אין קליטה בכלל (הכבל משמש כאנטנה). האם באמת הקליטה כל כך פרימיטיבית? לא מדובר על השידור האנלוגי המיושן.
3.יש לי טלוויזיה נוספת ישנה של סוני, לטלוויזיה יש רק כניסת RF, חיבור של הממיר מיציאת RF שלו לכניסת הטלוויזה וסריקת התחנות למציאת ערוץ הממיר לא העלה דבר.
האם ייתן שלא ניתן לחבר את הממיר מיציאת הRF שלו לכניסת הטלוויזיה (אחרת לשם מה היא קיימת)?
על פי המדריך של הממיר היא נקראת ללואת RF לשרשור למכשיר חיצוני, השאלה אם הכוונה במכשיר חיצוני היא לטלוויזיה או שניתן לחבר את הממיר למכשיר טלוויזה רק באמצעות יציאות SCRT, RCA שלו. בכל מקרה סריקת הערוצים לא הצליחה לעלות על הערוץ של הממיר.
אופציה שחשבתי עליה היא מתאם מיציאת SCRT לRF או מRCA לRF דבר שהבנתי מחיפוש בפורום שלא קיים.
אשמח אם תענו לי על השאלות תודה.