טושיבה מתכננת להוציא מזרימדיה (סטרימר מדיה) בשם StorE TV
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אין הרבה מידע על היחידה הזו המצולמת שהיא יחידת Pre-Production מעבר לזה שזהו סטרימר מבית טושיבה הצפוי לנגן תכני וידאו, אודיו ותמונות מתוך הכונן הקשיח שלו (יגיע בנפחים של 1TB, 1.5TB ו-2TB), מחיבורי ה-USB, כרטיס זיכרון וכמובן מהרשת (כולל גם חיבור WIFI) בפרוטוקול UPnP.
מהתפריטים של המכשיר ניתן לראות כי יהיו INTERNET SERVICES, אם כי לא ממש ידוע מה הם יהיו.
אחד הדברים המרשימים של המכשיר הוא התצוגה בקידמת המכשיר שמעבר להצגת שם הקובץ המנוגן, הוא בעל יכולת להציג את הניווט בסיפריות, מה שהופך את מציאת הקבצים לדבר הרבה יותר פשוט (בעיקר במוסיקה) ללא צורך בהדלקת או חיבור מסך גדול.
המכשיר צפוי לצאת גם באירופה ברבעון השלישי של השנה הזו.
מקור: electricpig.co.uk
מהתפריטים של המכשיר ניתן לראות כי יהיו INTERNET SERVICES, אם כי לא ממש ידוע מה הם יהיו.
אחד הדברים המרשימים של המכשיר הוא התצוגה בקידמת המכשיר שמעבר להצגת שם הקובץ המנוגן, הוא בעל יכולת להציג את הניווט בסיפריות, מה שהופך את מציאת הקבצים לדבר הרבה יותר פשוט (בעיקר במוסיקה) ללא צורך בהדלקת או חיבור מסך גדול.
המכשיר צפוי לצאת גם באירופה ברבעון השלישי של השנה הזו.
מקור: electricpig.co.uk
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
frankym,
מזרימדיות תמיד צעד אחד מאחורי נגני בלוריי, כך שאני מעריך שזה יכנס רק בדור שמיד אחרי כן.
מרטין,
מעניין מה גרם להם להיכנס לשוק הזה.
מזרימדיות תמיד צעד אחד מאחורי נגני בלוריי, כך שאני מעריך שזה יכנס רק בדור שמיד אחרי כן.
מרטין,
מעניין מה גרם להם להיכנס לשוק הזה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
סוף סוף חברה גדולה נכנסת לתחום?
כנראה שגם ככה הם לא מוכרים DVD/בלוריי - אולי בשוק הזה יש להם מקום (בתכל'ס - אם אין להם קשר ליצירת תוכן חוקי - ע"ע סוני/פנסוניק - מה אכפת להם איזה תוכן אתה מנגן בבית - מקורי או לא?)
כנראה שגם ככה הם לא מוכרים DVD/בלוריי - אולי בשוק הזה יש להם מקום (בתכל'ס - אם אין להם קשר ליצירת תוכן חוקי - ע"ע סוני/פנסוניק - מה אכפת להם איזה תוכן אתה מנגן בבית - מקורי או לא?)
סיכוי טוב שסוף כל סוף יהיה מזרימדיה
שיצא לשוק כשהוא בשל ולא משופע בבאגים.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il