לחכות למונדיאל?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Track פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

כצפוי, המונדיאל יתרחש שוב השנה. ב2006 היו מבצעים מפה ועד הודעה חדשה. אבל האם המחירים באמת יורדים, או שכדאי לקנות טלויזיה עכשיו כמו שכדאי לקנות מזגן בחורף ולא בקיץ?

Track פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

אף אחד לא היה חי ב2006?

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #3 

מצד שני, אם הביקוש יעלה לקראת המונדיאל, אז איזו סיבה תהיה לחברות לעשות מבצעים ?
בשוק של עודף ביקוש אין סיבה למוכר להוזיל את המחיר בדיוק כאשר יש עודף היצע זה לא יהיה הגיוני מבחינת המוכר להעלות מחיר...

אם היצרנים מתכוננים לגידול בביקושים ולכן הם מייצרים יותר היום, אז תהיה להם סיבה להציע מבצעים על מנת לא להתקע עם מלאי גדול (ואנחנו יודעים שמלאי כזה מתיישן מהר ).

יש לך דרך לדעת מה יצרניות המסכים מתכננות?

ארז

Track פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

ארז_וחני כתב:מצד שני, אם הביקוש יעלה לקראת המונדיאל, אז איזו סיבה תהיה לחברות לעשות מבצעים ?
בשוק של עודף ביקוש אין סיבה למוכר להוזיל את המחיר בדיוק כאשר יש עודף היצע זה לא יהיה הגיוני מבחינת המוכר להעלות מחיר...

אם היצרנים מתכוננים לגידול בביקושים ולכן הם מייצרים יותר היום, אז תהיה להם סיבה להציע מבצעים על מנת לא להתקע עם מלאי גדול (ואנחנו יודעים שמלאי כזה מתיישן מהר ).

יש לך דרך לדעת מה יצרניות המסכים מתכננות?

ארז
...
הקטע פה הוא לא ההיצע, מכיוון שההיצע מושפע ישירות מהביקוש. אם הביקוש יעלה, המחירים יעלו ואז כנראה גם ההיצע.
השאלה היא האם הביקוש יעלה - זאת אומרת, האם בגלל המונדיאל אנשים יירצו לקנות טלויזיות HD יותר מאשר תמיד, או שהמוכרים ינסו להפוך את המונדיאל לגימיק על מנת לשכנע אנשים שהם רוצים טלויזיה חדשה רק בשביל המונדיאל. בשני המצבים הביקוש כנראה גדל, אבל אם המוכרים יודעים שהם סתם מבלפים, המחירים דווקא ירדו. בעצם, השאלה צריכה להיענות על ידי משהו שהיה פה במונדיאל שעבר.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #5 

Track,

מה שלומך?

בדיוק כמו שאמרת "המוכרים ינסו להפוך את המונדיאל לגימיק" וכך גם היה לפני 4 שנים. למעשה הרוב המוחלט של המבצעים היה מדומה מפני שבסופו של דבר הם "התקרבו" למחירי הרשת (zap לדוגמה) שכבר ככה היו נמוכים כבכל יום...

לסיכום, אלא אם כן התכוונת לחכות למסכי ה-3D העתידים לבוא אין לך כל סיבה לא לרכוש מסך עוד היום. אז פרסם דרישות לפי הספר ואנו נשמח לעזור לך לבחור את המסך שיתאים לך ביותר.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #6 

Track כתב:אף אחד לא היה חי ב2006?
...
חיינו חיינו,
אני באופן אישי לא סגור על זה שבאמת היו מבצעים כאלו שווים.
בוא נסתכל על זה אחרת. בקיץ 2010 המחירים יהיו שונים ללא קשר למונדיאול.
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא : האם שווה לי לחכות חצי שנה בשביל 1000 שקלים או לא ..
אם כן, אז סבבה, אם לא, אתה כבר יודע מה לעשות..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #7 

הכי חשוב שתקנה מסך כי הוא מתאים לך, לא רק כי הוא במבצע. אישית? אם הייתי רוצה מסך עכשיו הייתי מחפש עכשיו. אם "שמת עין" על דגם ספציפי, אולי אז תוכל לברר אם בסביבות המונדיאל יירד המחיר שלו, או אם משתלם בכלל לחכות.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #8 

ivanhoe888 כתב: אם "שמת עין" על דגם ספציפי, אולי אז תוכל לברר אם בסביבות המונדיאל יירד המחיר שלו, או אם משתלם בכלל לחכות.
...
אתה יכול לספר בבקשה איך אתה עושה את הבירור הזה?
זה שווה הרבה כסף להרבה אנשים.

ארז

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #9 

ארז_וחני כתב:
ivanhoe888 כתב: אם "שמת עין" על דגם ספציפי, אולי אז תוכל לברר אם בסביבות המונדיאל יירד המחיר שלו, או אם משתלם בכלל לחכות.
...
אתה יכול לספר בבקשה איך אתה עושה את הבירור הזה?
זה שווה הרבה כסף להרבה אנשים.

ארז
...

הוא יכול לספר לך אבל זה יעלה לך הרבה כסף :lol:

Track פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

nils3373 כתב:Track,

מה שלומך?

בדיוק כמו שאמרת "המוכרים ינסו להפוך את המונדיאל לגימיק" וכך גם היה לפני 4 שנים. למעשה הרוב המוחלט של המבצעים היה מדומה מפני שבסופו של דבר הם "התקרבו" למחירי הרשת (zap לדוגמה) שכבר ככה היו נמוכים כבכל יום...

לסיכום, אלא אם כן התכוונת לחכות למסכי ה-3D העתידים לבוא אין לך כל סיבה לא לרכוש מסך עוד היום. אז פרסם דרישות לפי הספר ואנו נשמח לעזור לך לבחור את המסך שיתאים לך ביותר.
...
תלוי - האם אוכל להשיג מסך 50 אינץ' FHD עם 3D עד 7,000 ש"ח? לא? אז אני לא מעוניין ב3D.

אבל אני רואה שאתה חושב שהם לא יוזילו את המחירים.

Track פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

Lior_M כתב:
...
חיינו חיינו,
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא : האם שווה לי לחכות חצי שנה בשביל 1000 שקלים או לא ..
...
לא, זו לא השאלה.
השאלה היא האם בכלל תיהיה הוזלה או שאם יעלו את המחירים. יענו האם שווה לך לחכות חצי שנה ולהפסיד 1,000 ש"ח או לא.

Track פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

ivanhoe888 כתב:הכי חשוב שתקנה מסך כי הוא מתאים לך, לא רק כי הוא במבצע. אישית? אם הייתי רוצה מסך עכשיו הייתי מחפש עכשיו. אם "שמת עין" על דגם ספציפי, אולי אז תוכל לברר אם בסביבות המונדיאל יירד המחיר שלו, או אם משתלם בכלל לחכות.
...
ואתה אומר שאתה יכול לענות על השאלה. אז בבקשה.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #13 

Track כתב:
Lior_M כתב:
...
חיינו חיינו,
...
לא, זו לא השאלה.
השאלה היא האם בכלל תיהיה הוזלה או שאם יעלו את המחירים. יענו האם שווה לך לחכות חצי שנה ולהפסיד 1,000 ש"ח או לא.
...
ידידי,
אם היתי יודע לענות על שאלות כאלו ( יעלה או ירד ) לא היתי מבזבז את זמני בכתיבת פוסטים באינטרנט.
היתי מזמן מליונר. סליחה מליארדר ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #14 

עד שיגיע המונדיאל, יש סיכוי שיגיעו דגמים חדשים אבל לא בטוח יותר טובים/זולים...
אם יש לך את הסבלנות לחכות אז תחכה, רק שאל תניח אוטומטית שיהיו מבצעים הכי אטרקטיביים...הרי המוכרים יודעים שהקונים יהיו "בלחץ" לקנות בזמן לראות את המונדיאל, אז למה להוזיל משמעותית? ואז אתה עלול בסוף לקנות משהו שלא כ"כ מתאים לך.

כמו שהאחרים אומרים פה, הכי פשוט שתגדיר את התקציב והדרישות שלך מהמסך. בסןפו של יום, אני לא מאמין ש"מבצעי מונדיאל" למינהם, אם יהיו, יהיו משמעותית זולים יותר.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”