הרכבתי היום את ה c200 ויש לי כמה שאלות
בשעה טובה הרכבתי היום את ה c200.
זהו המזרימדיה הראשון שלי ולכן סליחה מראש על הבורות .
התקנתי בו 2 דיסקים קשיחים פנימיים ,wd20ears, והשני seagate 2.5 640gb
המכשיר לא מחובר דרך הרשת,אני משתמש בהארד דיסק חיצוני.
איך אני מעביר מידע מדיסק חיצוני לדיסקים הפנימיים ?
איפה אפשר לראות את מצב הקיבולת בדיסקים ?
כאמור במכשיר מותקנים 2 דיסקים פנימיים,אבל הוא מזהה רק אחד מהם (רק את הדיסק seagate בגודל 2.5 )
ה wd20ears , לא נמצא ברשימת הכוננים המתאימים,אני מקווה שלא אכלתי אותה.
קניתי אותו בגלל שה wd20eads כן נמצא שם,ההבדל הוא הזיכרון,ב wd20ears זיכרון מטמון של 64mb
ב wd20eads זכרון של 32 mb
כונן אחר מאותה הסדרה wd15ears (טרה וחצי עם זיכרון פנימי של 64 mb) כן נמצא ברשימת ההתאמה
בקיצור מה עושים?
זהו המזרימדיה הראשון שלי ולכן סליחה מראש על הבורות .
התקנתי בו 2 דיסקים קשיחים פנימיים ,wd20ears, והשני seagate 2.5 640gb
המכשיר לא מחובר דרך הרשת,אני משתמש בהארד דיסק חיצוני.
איך אני מעביר מידע מדיסק חיצוני לדיסקים הפנימיים ?
איפה אפשר לראות את מצב הקיבולת בדיסקים ?
כאמור במכשיר מותקנים 2 דיסקים פנימיים,אבל הוא מזהה רק אחד מהם (רק את הדיסק seagate בגודל 2.5 )
ה wd20ears , לא נמצא ברשימת הכוננים המתאימים,אני מקווה שלא אכלתי אותה.
קניתי אותו בגלל שה wd20eads כן נמצא שם,ההבדל הוא הזיכרון,ב wd20ears זיכרון מטמון של 64mb
ב wd20eads זכרון של 32 mb
כונן אחר מאותה הסדרה wd15ears (טרה וחצי עם זיכרון פנימי של 64 mb) כן נמצא ברשימת ההתאמה
בקיצור מה עושים?
תתחדש גבר!
קח בחשבון שה-C-200 הוא לא כמו סטרימר רגיל שמשמש ככונן חיצוני. משמעות הדבר שאת הכוננים הפנימיים
שהכנסת, תצטרך כל פעם להוציא מתוך המכשיר על מנת לעדכן אותם, אלא אם כן תשתמש בכונן חיצוני שאותו תעדכן בתכנים (הכי אידיאלי למכשיר הזה לפי דעתי).
שאלה אחרת: מתי קיבלת את המכשיר? קנית אותו בארץ? אני שואל כי קניתי אותו דרך וואלה שופס והוצאתי אותו בקצת פחות מ-2000 שקלים אבל לאחר כמה טלפונים עם הספק 7PC הבנתי שהוא תקוע במכס לעוד כמה ימים.
שהכנסת, תצטרך כל פעם להוציא מתוך המכשיר על מנת לעדכן אותם, אלא אם כן תשתמש בכונן חיצוני שאותו תעדכן בתכנים (הכי אידיאלי למכשיר הזה לפי דעתי).
שאלה אחרת: מתי קיבלת את המכשיר? קנית אותו בארץ? אני שואל כי קניתי אותו דרך וואלה שופס והוצאתי אותו בקצת פחות מ-2000 שקלים אבל לאחר כמה טלפונים עם הספק 7PC הבנתי שהוא תקוע במכס לעוד כמה ימים.
יש לי כונן חיצוני,בעזרתו אני אעדכן את המכשיר בתכנים
את המכשיר קניתי לפני חודש,בהתחלה רציתי למכור אותו ולהחליף ל dune,אבל בסוף החלטתי להישאר איתו בגלל התמיכה הרחבה.
המכשיר נקנה מחו"ל מהאתר של היצרן
שילמתי עליו 2100 ש"ח כולל מיסים כולל הובלה כולל שלט נוסף וכולל כרטיס Mini MII PCI (MN-200)
שילמת מחיר מעולה,אל תשכח שבמקרה של תקלה במכשיר יש לך למי לפנות בארץ,אם המכשיר שלי חלילה יתקלקל אני אצטרך לשלוח אותו לחו"ל.
אבל בינתיים הוא לא מזהה לי את ההארד דיסק
אני בינתיים לא מעדכן את גירסת הקושחה האחרונה שיצאה ב 29/01 כי שמעתי שהיא רצופה בתקלות.ומכשירים הושבתו.
מאיפה אפשר להוריד את ה nmt app ?
את המכשיר קניתי לפני חודש,בהתחלה רציתי למכור אותו ולהחליף ל dune,אבל בסוף החלטתי להישאר איתו בגלל התמיכה הרחבה.
המכשיר נקנה מחו"ל מהאתר של היצרן
שילמתי עליו 2100 ש"ח כולל מיסים כולל הובלה כולל שלט נוסף וכולל כרטיס Mini MII PCI (MN-200)
שילמת מחיר מעולה,אל תשכח שבמקרה של תקלה במכשיר יש לך למי לפנות בארץ,אם המכשיר שלי חלילה יתקלקל אני אצטרך לשלוח אותו לחו"ל.
אבל בינתיים הוא לא מזהה לי את ההארד דיסק
אני בינתיים לא מעדכן את גירסת הקושחה האחרונה שיצאה ב 29/01 כי שמעתי שהיא רצופה בתקלות.ומכשירים הושבתו.
מאיפה אפשר להוריד את ה nmt app ?
נערך לאחרונה על ידי ali_baba ב 12/02/2010 3:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תנסה מהאתר הרשמי של פופקורן:מאיפה אפשר להוריד את ה nmt app ?...
http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php
או מהאתר של NMT:
http://www.networkedmediatank.com/
אגב, ה-wd20eads זה 2 טרה?
אם כן, יכול להיות שבאמת אין תמיכה בגדלים האלו עדיין.
השני זה טרה וחצי? הוא מזוהה?
אני גם התחדשתי לפני יומיים ב-C200 ודבר ראשון עידכנתי לקושחה העדכנית ביותר מתאריך 29/1/10 ואין לי בעיות.
למעט זה שהעברתי את הדיסק (נפח 1T) מA110 לC200 ואין לי אפליקציות NMT כי אולי אני צריך לפרמטו מחדש בC200 (פתחתי בנושא שאילתא בשרשור נוסף)
למעט זה שהעברתי את הדיסק (נפח 1T) מA110 לC200 ואין לי אפליקציות NMT כי אולי אני צריך לפרמטו מחדש בC200 (פתחתי בנושא שאילתא בשרשור נוסף)