תובנות לגבי pwd8

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
JSB פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אתמול התקינו אצלי בשעה טובה ומוצלחת את המסך הנדון, וכבר יש לי מספר דברים שרציתי לשתף אתכם בהם.
1. מחברים - החלטתי להשקיע במודול סקארט, על-מנת לקבל את התמונה הטובה ביותר שאפשר מהממיר, ועל-מנת לשמור את חיבור הקומפוננט ל-DVD. ההימור התגלה כמוצלח: כששיחקתי בהגדרת אות הוידאו של הממיר בין RGB לבין SVIDEO נראה הבדל באיכות התמונה. הדבר היה בולט במיוחד בתמונה הכי גרועה שניתן לראות על המסך - משחק כדורגל בשידור חי בערוץ 5 (ליגת האלופות) עם ממיר HOT. אם זו היתה התמונה הכי גרועה אז אני יכול להיות מרוצה.
שורה תחתונה: המודול מומלץ למי שמוכן להשקיע את הכסף.
2. רמקולים "מקוריים" - הקניה נבעה משני אילוצים: א. אשתי לא היתה מוכנה להתעסק עם המגבר כל פעם שהיא רוצה לראות טלויזיה, וגם רציתי לחסוך את ההתעסקות לבן שלי שרואה ערוץ הופ. ב. שימוש ברמקולי סאטלייט במקום רמקולי מסך לא היה רלוונטי כי כבר יש לי רמקולים כאלה על הקיר (Bose AM15) ונראה לי מוגזם לתלות עוד סט.
התוצאה היתה מאוד מאכזבת - מעבר לזמן ההמתנה הממושך (ראו סעיף הבא) מסתבר שאין קשר בין הרמקולים לבין פנסוניק! יורוקום מביאים בעצמם רמקולים שנראים סינים ויוצרו לפי הזמנת גודל וצבע כך שיתאימו למסך, ותו לא. גם תושבות הפלסטיק הפשוטות שהגיעו עם הרמקולים היו גרועות, רמקול אחד פשוט לא נצמד למסך והיה צריך לקחת תושבת מסט אחר. את הרמקולים אתם יכולים לראות במאמר על חשיפת PHD8.
אם לא די בכל אלה אז הרמקולים גם מזמזמים, ויש צורך להוריד את ווליום המסך ל-0 אם רוצים לשמוע מהמערכת.
שורה תחתונה: כל מי שיש לו אלטרנטיבה - שיתרחק!
3. יורוקום - כיוון שידעתי שאני רוצה לקנות רמקולים עם המסך חיכיתי עד שיורוקום התחילו בשיווק מה שהם הציגו כרמקולים של סדרה 8 (האם הרמקולים של סדרה 7 היו שונים?). הזמנתי את החבילה לפני שלושה וחצי שבועות. כל מספר ימים ביררתי מול החנות מה קורה ונאמר לי שיורוקום הודיעו שהרמקולים יגיעו במהלך אותו שבוע, או בתחילת שבוע שאח"כ (תלוי באיזה יום בשבוע התקשרתי). הרמקולים הגיעו לבסוף לאחר שלושה שבועות.
דחיה נוספת היתה במועד ההתקנה - המסך לא הגיע לחנות יום לפני ההתקנה כפי שיורוקום הבטיחו, וכך היה עוד עיכוב. אבל סוף טוב הכל טוב.
שורה תחתונה: אם בשלב קניית המסך אני לא יכול לסמוך על ההבטחות של יורוקום, מה יהיה כאשר באמת אצטרך מהם משהו? בתקוה שלא.

מקווה שתפיקו תועלת מהמידע.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

תתחדש!

מאיפה רכשת מודול SCART ?

talush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
קיבל תודות: 1 פעם

תובנות נוספות

שליחה #3 

שלום,
גם אצלי הותקנה pwd8 אתמול, (תודה לשרגי מלגסי אודיו על שרות מעולה ומקצועיות רבה - דרך אגב אם ההתקנה שלך הייתה בסביבות 8:30 אז קנינו מאתו המקום... הוא בדיוק הראה לי שהלקוח הבא בזמין מודול scart.....).

מחברים: אני העדפתי לא לרכוש את מחבר ה scart משום שבעתיד הקרוב אני ארכוש מחבר HDMI ופשוט אין מקום לכל המחברים.
(המחבר הכפול + HDMI תופסים את כל שלושת הסלוטים)
אבל - בתחילה חיברתי את המסך עם כבל s-video שהיה ברשותי ל yes-max והתמונה היתה טובה אבל לא מדהימה. לאחר מכן ניסיתי כבל מונסטר של scart ל s-video וההבדל עצום !! (אפילו אישתי ראתה הבדל...) הצבעים חיים יותר, בהירות וקונטרס טובים יותר והתמונה חדה יותר - בעיקר בולט בכתב לבן על רקע שחור. - שורה תחתונה : התמונה מעולה בערוצי הסרטים בתשלום ובערוץ 10
התמונה טוב מאוד בשאר ערוצי הסרטים ובערוצים הבילעדיים של יס , ערוץ 2 תמונה בינונית , וערוצי הספורט תמונה גרועה - בזמן משחק. (עדיין לא ראיתי בשום מקום כדורגל שנראה טוב בערוצי הספורט)

רמקולים : בחישוב מהיר מבינים ש 1000 ש"ח לרמקולים "מקוריים" (שבאים מסין בלי שום קשר לפנאסוניק ) זה יותר מידי ,
חיברתי שני סטליטים טובים , שמספיקים בצורה מפתיעה לטובה, לחדשות ותוכניות ילדים , וכשרואים סרט אז מפעילים את המערכת (אם לא היתה לי מערכת קולנוע ביתי אולי הייתי משקיע יותר ברמקולים) - וגם יוצא הרבה יותר זול.

לסיכום :

אני מרוצה עד הגג !!!

המלצות :

להשקיע בכבל טוב או בחיבור scart - מה הטעם לקנות מסך בהרבה כסף ובסוף לראות לא טוב בגלל כבל שמחירו קטן יחסית להשקעה הכוללת.

רמקולים - לא לקנות את הרמקולים המקוריים , אפשר בפחות כסף לקנות רמקולים טובים יותר.

OhadH
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

דובר הרבה על האיכות הירודה של הרמקולים

שליחה #4 

אינני מעוניין לזרות מלח על פצעים אבל בכל זאת אגיב:

במחיר שהוספת על הרמקולים היית יכול לרכוש שלט חכם בעל יכולת תיכנות שבלחיצת כפתור יעביר את כל מרכיבי מערכת הקולנוע הביתי למצב צפייה רצוי.

בכל מקרה מדובר במסך מעולה.

sammm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #5 

תודה על שיתוף התובנות.
ממש היום רכשתי את הפאנסוניק
ואני שמח לגלות שיש תמורה מצוינת
להוספה של כניסת הסקארט.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7404
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #6 

אז אני ימשיך את מה שאוהד אומר. קניתי את הטושיבה והרכיבו לי אותה ביום שני אני חושב שרמקולים ואיכות שמיעה כמו שיש לה אין באף פלזמה שבאה אם רמקולים מובנים ואני אומר את זה מאחר ששמעתי מהרבה אנשים שפלזמה אם רמקולים מובנים השמיעה על הפנים .אז אוהד כנס לחנות או אפילו בוא אליי ותשמע רמקולים מובנים מהם.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #7 

עופר, אתה באמת חושב שטלויזיה דקה קונים על פי הרמקולים?

אני אישית חושב שמה שחשוב זאת התמונה (בכלל לא חיברתי את הרמקולים שלי), רוב האנשים שבאמת מעניין אותם הסאונד גם ככה מחברים רסיבר.
HiFiMusic IL

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7404
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #8 

מי קונה בגלל הרמקולים? אבל אם היא באה יחד אם רמקולים ותמונה טובה תפסנו שני ציפורים .וגם אני חיפשתי פלזמה אם רמקולים שלא נצטרך לשמוע דרך המגבר כול מיני תוכניות שלא מעניינות.

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

למה? כי זה "מבזבז" את המגבר? :roll:

OhadH
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה #10 

חיפשתי פלזמה אם רמקולים שלא נצטרך לשמוע דרך המגבר כול מיני תוכניות שלא מעניינות.
...
אם התוכניות לא מענינות האם לא עדיף לא לצפות בהן כלל ?!?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #11 

שלט חכם שמוריד את התעסקות עם הרסיבר זה פריט חובה בכל קולנוע ביתי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”