מחשב ישן
שלום לכולם ברשותי מחשב ישן P4 2.6,ברצוני לדעת האם שווה להפוך אותו לHTPC כמובן בשדרוג כספי ,כמו להעלות את הכונן הקשיח ל250GB לפחות,ולהוסיף כרטיס מסך שיתמוך בHD ,בערך הוצאה של 1200 שקל כדי להוסיף זיכרון,כונן קשיח,כרטיס מסך וקצת קירור יותר טוב..
או לקנות מחשב HTPC ייעודי ב1600 שקל.
כמו זה:
http://www.tltech.co.il/sale2.jpg
חבר שלי אמר שATOM זה מספיק לניגון HD,וזה ATOM 2 ליבות אז בטוח זה מספיק נכון?
תודה לכל העונים
או לקנות מחשב HTPC ייעודי ב1600 שקל.
כמו זה:
http://www.tltech.co.il/sale2.jpg
חבר שלי אמר שATOM זה מספיק לניגון HD,וזה ATOM 2 ליבות אז בטוח זה מספיק נכון?
תודה לכל העונים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
מחשב ה-Giada נבדק אצלי והוא מנגן ללא בעייה תכנים של 1080P, כולל ריפים מלאים של בלו ריי.
הפענוח של הוידאו לא נעשה ע"י מעבד ה-ATOM אלא ע"י כרטיס המסך של אנוידיה.
לגבי שדרוג מחשב קיים, בהחלט אפשר לשדרג ע"י רכישת כרטיס מסך. קרא את שרשור המפרטים והשדרוגים המומלצים בראש הפורום ליותר פרטים.
מחשב ה-Giada נבדק אצלי והוא מנגן ללא בעייה תכנים של 1080P, כולל ריפים מלאים של בלו ריי.
הפענוח של הוידאו לא נעשה ע"י מעבד ה-ATOM אלא ע"י כרטיס המסך של אנוידיה.
לגבי שדרוג מחשב קיים, בהחלט אפשר לשדרג ע"י רכישת כרטיס מסך. קרא את שרשור המפרטים והשדרוגים המומלצים בראש הפורום ליותר פרטים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
דבר ראשון,
תודה על הקבלת פנים.
דבר שני ראיתי את המפרטים המומלצים ,השדרוג יעלה הרבה כסף ביחס לעלות מחשב חדש ובמיוחד מחשב HTPC.
ראיתי שGIADA מופיע שם,וראיתי גם את הASROCK,לעניות דעתי מחשב קולנוע אמור להיות כמה שיותר קטן ובזה הGIADA מצטיין-אבל אני לא יודע בחומרה האם הוא עוקף גם את הASROCK.
אם כבר בדקת אותו וזה מנגן בלי בעייה 1080P,אז עדיף לי להשקיע 1600 עליו לא?(המחיר סביר?)
ושוב,
תודה רבה.
תודה על הקבלת פנים.
דבר שני ראיתי את המפרטים המומלצים ,השדרוג יעלה הרבה כסף ביחס לעלות מחשב חדש ובמיוחד מחשב HTPC.
ראיתי שGIADA מופיע שם,וראיתי גם את הASROCK,לעניות דעתי מחשב קולנוע אמור להיות כמה שיותר קטן ובזה הGIADA מצטיין-אבל אני לא יודע בחומרה האם הוא עוקף גם את הASROCK.
אם כבר בדקת אותו וזה מנגן בלי בעייה 1080P,אז עדיף לי להשקיע 1600 עליו לא?(המחיר סביר?)
ושוב,
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, מחיר סביר יחסית לארץ. קח בחשבון שאם אתה מעוניין בניגון תכנים בלבד, יש גם סטרימרים שעולים 750-1300 ש"ח ומנגנים את כל התכנים כולל 1080P.
תודה
תודה לך,קניתי את הGIADA ,כמו שאמרת-זה מריץ סרטים חלק חלק,ולא רציתי את זה רק רק רק לסרטים(אומנם שימוש עיקרי כ90%) אלא גם לאינטרנט,שזה אכן מאוד מספק ורץ מאוד מהר בין האתרים.
פשוט מחשב עם מסך מאוד גדול.
ממליץ מאוד לכולם עליו.
אני לא יודע אם מותר להגיד מאיפה קניתי-כי זה פירסום.
אבל המוכר יצא 10.
פשוט מחשב עם מסך מאוד גדול.
ממליץ מאוד לכולם עליו.
אני לא יודע אם מותר להגיד מאיפה קניתי-כי זה פירסום.
אבל המוכר יצא 10.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתחדש ותיהנה!