9000es כתב:Parkman כתב:שלום,
אולי מישהו יודע ויכול לעזור...
יש לי סוני Bravia W5500 ומדי פעם, היא פשוט נכבית ונדלקת מחדש. אני לא יכול לאפיין את התנאים שבהם זה קורה - לעיתים כמה דקות לאחר הדלקה, לעיתים לאחר כמה שעות טובות של צפייה, לעיתים אפילו עוברים שבועות ללא התופעה הזו. הבעיה לא מתרחשת כאשר צופים במקור HDMI או טלוויזיה אנלוגית, כך שאולי, אבל רק אולי זה קשור למצב הצפייה הדיגיטלי DVB.
גירסת התוכנה היא 1.202EA. אני לא יודע אם עדכון יפתור ואם הוא לא יסיר את האחריות מהמוצר (הטלוויזיה חדשה -בת 10 חודשים). טכנאי של החברה ביקר אצלי, החזיר את הטלוויזיה ל-factory defaults, הדבר לא עזר - לאחר שבוע התקלה שוב הכתה בכיבוי והדלקה חד פעמיים.
פרט לכך, רואים מעוולללה.
תודה מראש למי שיכול לעזור.

...
Parkman
אני לא מבין מה הבעיה . יש לך תקלה במסך . יש לך אחריות של 3 שנים למסך .
הפעל את האחריות של ישפאר במיידי .
בהצלחה .

...
הוא הפעיל את האחריות, והיה אצלו טכנאי, וביצע לו ריסט להגדרות.. (מסוג התרופות סבתא שלא יעזרו)
אם התקלה נמשכת (והיא נמשכת), אתה צריך לדעתי לפנות למנהל השירות של ישפאר ולהסביר לו את התופעה,
לבקש שהמסך יישלח לבדיקה ממושכת במעבדה, ושיופעל ברציפות למשך פרק זמן - עד שתתרחש התופעה בעצמה
אצלם במעבדה, במקביל הייתי מבקש עזרה במתן מסך חלופי וזמני, מדובר ביבואן רציני, ובסוג כזה של תקלה נדרש
טיפול רציני + סבלנות.
דבר נוסף שאני מנסה לחשוב עליו, הוא מקור חיצוני שגורם לבעיה, מכשיר חיצוני או משהו ברשת החשמל.
בברכה,
שלומי