מספר שאלות על מסך LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
amirn פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1067
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #1 

היי,
יש לי מסך מחשב "LCD 19 , ברזולוצייה 1024 על 1280, רציתי לדעת :
1. אם אני אוריד תוכן HD האם צפייה על מסך זה תיתן לי את האיכות שמסכי HDTV נותנים? (כמובן להוציא את הגודל)

2. אם כן, איזה פורמט קובץ בדיוק אני צריך להוריד, ואיזה VIDEO PLAYER רצוי להשתמש? VLC?

3. למסך זה מחובר ממיר YES דרך כניסת VIDEO-IN בכרטיס מסך (COMPOSITE), האם איכות הTV שאני רואה על הצג LCD היא דומה למה שאני צריך לצפות אילו הייתי קונה טלויזיית LCD גדולה?

תודה

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

2. רוב בתכנים הם עם סיומת TS אבל יש גם אחרים. אני אישית ממליץ על נגן zoomplayer אבל אני מניח שכמעט כל אחד אחר גם יעבוד.
3. ממש לא, איכות התמונה כאשר מחברים כרטיס לכידה היא גרועה בדר"כ מחיבור ישיר למסך.

בהצלחה.
HiFiMusic IL

amirn פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1067
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #3 

עוד מישהו...? בייחוד לשאלה #1

שאלה #3 - האם מסך מחשב LCD שמחובר לYES דרך VIVO וה-TV נראה בהחלט סביר - במסך LCD-TV יראו לפחות באותה איכות?

בקשר ל #2 - האם יש מקום שאני יכול להוריד קובץ TS דוגמא (לא ב-NG) - אפילו קטע וידאו קצר.

תודה

israeli2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

רזולוציות HD הן או 1280x720 או 1920x1080. ז"א התשובה הרישמית היא כן ולא.
דא"ג, אתה בטוח שתראה הבדל משמעותי בין HD ל SD (למשל DVD רגיל) על מסך "19? אני מהמר שלא...

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #5 

גם לי יש מסך עם רזולוציה דומה, הורדתי תכנים של HD, ואיך נאמר? שינוי גדול לא היה פה... ואני מחשיב את עצמי כ-חד אבחנה...

desheh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

בבקשה, אתר עם קליפים ב-HD מתוך סרטים שונים (יש לי על המחשב כמה סרטים מלאים ב-HD, צור קשר אם אתה מעוניין בעזרה):

http://hdclips.net/forums/index.php?showforum=18

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78881
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #7 

1. מבחינת רזולוציה אתה לא תהיה רחוק מתמונה אופטימלית. צריך לזכור שמסכי מחשב בד"כ בעלי זמן תגובה יחסית גבוה (במיוחד מסכי LCD זולים), מה שעלול להוביל למריחה. בעיה נוספת היא דיוק בצבעים, שהוא בד"כ די מזעזע במרבית המסכים (זה שאני משתמש בו כעת הוא דוגמא נפלאה לכך). גם יחס הניגודיות נמוך (500 עד 700 ל-1). זה פחות קריטי כאשר צופים עם אור רקע.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”