טוב לאחר שלא מצאתי את הS-5500 במחיר טוב (מצאתי אחת ב-2,400 ש"ח אבל מתצוגה שאני לא נלהב לקנות) החלטתי לקנות טלוויזת 37' אלא אם אני אמצא את ה-Philips 5404H במחיר טוב
התקציב שלי הוא 3400 ש"ח אבל אתם יכולים להציע טלוויזיות עד 3800 או קצת יותר למקרה שאני אצליח להוריד את המחיר
חשבתי בנתיים על Samsung B530 אבל ראיתי שיש בעיות עם הדגם B450 בדיון הזה
Micx כתב:טוב לאחר שלא מצאתי את הS-5500 במחיר טוב (מצאתי אחת ב-2,400 ש"ח אבל מתצוגה שאני לא נלהב לקנות) החלטתי לקנות טלוויזת 37' אלא אם אני אמצא את ה-Philips 5404H במחיר טוב
התקציב שלי הוא 3400 ש"ח אבל אתם יכולים להציע טלוויזיות עד 3800 או קצת יותר למקרה שאני אצליח להוריד את המחיר
חשבתי בנתיים על Samsung B530 אבל ראיתי שיש בעיות עם הדגם B450 בדיון הזה
אל תעיז לפתוח את הטלויזיה בלי שטכנאי יהיה נוכח במקום.
תן לו לפתוח ובדוק את המסך טוב טוב. אם יש מדבקות שקופות על המסגרת, הסר אותם שהטכנאי רואה מה שאתה עושה..
התבונן היטב על המסגרת מכל הכיוונים ובזווייות שונות באור חזק ווודא שאין שריטות.
חבר את המסך לחשמל ולמקור כל שהוא ובדוק שהכל עובד כשורה וכל זאת שהטכנאי לידך.
אם תחתום לטכנאי שהכל בסדר לפני בדיקה ותהיה לך בעיה אפילו שניה אחרי שיצא מביתך, אתה תתחיל מסכת יסורים ותלאות וזה ממש לא כדאי בייחוד במקרה של יבואן סמסונג מיניליין/סמליין ו/או המעבדה שלהם רטפון.
שאתה אומר מדבקות שקופות על המסגרת, אתה מתכוון לכל המדבקות? אני זוכר משום מה שבחלק מהחנויות יש מדבקה או כמה מדבקות שאני לא יודע ממש מה כתוב עליהן כי לא הסתכלתי עליהן טוב אף פעם. גם אותן צריך להוריד?
האם יש בעיות ידועות עם הדגם הספציפי הזה שצריך לבדוק?
עזוב מה שיש בחנויות...חלק משאירים את המדבקות וחלק מורידים אותם.
תהיה רגוע, אין בעיה ספציפית דווקא בדגם הזה, כתבתי לך הוראות כלליות, כיצד לנהוג בקבלה של מסך חדש.
ושוב....הזהירות חשובה בייחוד שמדובר ביבואן סמסונג מיניליין/סמליין שידוע בהתנערות מלקוחות שניה אחרי שפתחו את האריזה.