משתף אתכם בכמה חדרי קולנוע ביתי מרהיבים... הקנאה :)
יש אנשים בארץ שמגיעים לכאלה רמות?
המכונת פופקורן בסרטון השני הרסה אותי!
בראשון אהבתי שאפשר ממש לעשות תסלון שלך ככה כמו שהמון עשו.
הלוואי עלי חדר כמו בשני אחד לאחד.
בשלישי אהבתי רק שזה במבנה נפרד, אם היה לי כזה דבר הייתי פותח בית קולנוע פרטי
המכונת פופקורן בסרטון השני הרסה אותי!
בראשון אהבתי שאפשר ממש לעשות תסלון שלך ככה כמו שהמון עשו.
הלוואי עלי חדר כמו בשני אחד לאחד.
בשלישי אהבתי רק שזה במבנה נפרד, אם היה לי כזה דבר הייתי פותח בית קולנוע פרטי
כלום כסף (יחסית) - http://www.****.co.il/mypost.php?id=100772Dor007 כתב:המכונת פופקורן בסרטון השני הרסה אותי!
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מה זה אזורים עשירים בדיוק?Dor007 כתב:עופר הם ממקומים בכל איזורי העשירים או שיש כאלה גם בינינו באיזורים רגילים?...
אני מכיר אחד בכפר שלם עם חדר חבל"ז
Dor007: יש לפחות אחד עם כזה חדר (סטייל השני משודרג, כי יש לו מסך 1:2.37 שהוא אקוסטי כך שהרמקולים מאחוריו כמו בסרט ה3, וכמו בבתי קולנוע)
קבל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 845#879845
דווקא ת'מכונת פופקורן אין לו
, לא כולם אוהבים פופקורן
ואין לי מושג מאיפה הוא בארץ חח
אבל החדר השלישי מטורף... כשיש כסף, אין בעיות. איזה דיפיוזרים
קבל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 845#879845
דווקא ת'מכונת פופקורן אין לו
ואין לי מושג מאיפה הוא בארץ חח
אבל החדר השלישי מטורף... כשיש כסף, אין בעיות. איזה דיפיוזרים
אני צהוב-סגול בנשמה, יאלללה חולון מלחמה!
חולוניה!
חולוניה!
העלות של המכונה זורם לקניה 
השאלה מה העלות של התפעול השוטף, דליי פופקורן, הפופקורן ששמים בפנים, משך ההכנה, התפעול פשוט והאם חנויות מתמחות גם מוכרות?
במידה והעלות השוטפת לא בשמיים, משך ההכנה לא כל כך ארוך, התפעול פשוט יחסית, 99% שאני קונה.
השאלה מה העלות של התפעול השוטף, דליי פופקורן, הפופקורן ששמים בפנים, משך ההכנה, התפעול פשוט והאם חנויות מתמחות גם מוכרות?
במידה והעלות השוטפת לא בשמיים, משך ההכנה לא כל כך ארוך, התפעול פשוט יחסית, 99% שאני קונה.
החדר השני באמת מזכיר את של ZORK (שהוא בהחלט חדר יותר ממדהים).
מבחינת עלות של תפעול המכונה, אני לא יודע כמה עולה החמאה, (אם אני לא טועה זאת תערובת מיוחדת) אבל הגריעינים, והדליים הם ממש זולים (בייחוד כשאפשר לקנות קערות פלסטיק רב פעמיות), יש לי בבית מכונה של אוויר חם (שהיא די ***) והיא מכינה תוך כמה דקות, אני מניח שמכונה קטנה תכין באותה מהירות אולי טיפה יותר לאט, אבל כמות הרבה יותר גדולה.
אם יש מקום למכונה כזאת, זאת בהחלט קניה שווה (בייחוד כי המכונות האלה מכינות פופקורן אפילו יותר טוב מהמיקרו, ואי אפשר להשוות למכנות האוויר החם הביתיות.
מבחינת עלות של תפעול המכונה, אני לא יודע כמה עולה החמאה, (אם אני לא טועה זאת תערובת מיוחדת) אבל הגריעינים, והדליים הם ממש זולים (בייחוד כשאפשר לקנות קערות פלסטיק רב פעמיות), יש לי בבית מכונה של אוויר חם (שהיא די ***) והיא מכינה תוך כמה דקות, אני מניח שמכונה קטנה תכין באותה מהירות אולי טיפה יותר לאט, אבל כמות הרבה יותר גדולה.
אם יש מקום למכונה כזאת, זאת בהחלט קניה שווה (בייחוד כי המכונות האלה מכינות פופקורן אפילו יותר טוב מהמיקרו, ואי אפשר להשוות למכנות האוויר החם הביתיות.
דווקא עיצוב שהוא לא הכי ביתי מתאים יותר להעצמת התחושה של חדר קולנוע. כי זה להיות בלי ולהרגיש עם. למרות שבתלכס, אם יש לך חדר אפילו כמו החדר השני (לא שהראשון רע), באמת שהייתרון היחידי שבית הקולנוע מקבל הוא סרטים שיוצאים מוקדם יותר.
יש מכונות פופקורן מדליקות ליד השעון ביפו, בעלות נמוכה ביותר למי שמעוניין
לא התנסתי עם אחת המכונות שם, אבל הן נראות טוב, ובינינו, זה לא מדע טילים לייצר אותן.
אגב, ראיתי בארץ, (בסביון
), קולנוע הרבה יותר גדול ומרשים מהנ"ל, כמו שנאמר, זה רק עניין של כסף.
איזהו העשיר השמח בחלקו
לא התנסתי עם אחת המכונות שם, אבל הן נראות טוב, ובינינו, זה לא מדע טילים לייצר אותן.
אגב, ראיתי בארץ, (בסביון
איזהו העשיר השמח בחלקו