כרטיס הרחבה spdif-in ללוח אם gigabyte
שלום רב,
ברשותי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של gigabyte וברצוני לחבר אליו כניסת אודיו אופטית.
בארץ הצלחתי למצוא את כרטיס ההרחבה 12CR1-1SPDIN-01R אבל לא הצלחתי להפעיל אותו (נראה שיש משהו מוזר במיפוי הפינים).
רק בebay הצלחתי למצוא את כרטיס ההרחבה 12CR1-1SPINO-11R שנראה יותר מתאים מבחינת פינים, אולם אני חושש להזמין עוד רכיב שבסוף לא יעבוד לי.
השאלה שלי היא
1. האם מישהו הצליח להפעיל את אחד הכרטיסים הנ"ל, ויש לו ניסיון איתו (האם אני צריך דריבר, עדכון לbios או משהו בסגנון)
2. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג 12CR1-1SPINO-11R בארץ? אולי יש למישהו אחד זרוק בבית?
תודה
ברשותי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של gigabyte וברצוני לחבר אליו כניסת אודיו אופטית.
בארץ הצלחתי למצוא את כרטיס ההרחבה 12CR1-1SPDIN-01R אבל לא הצלחתי להפעיל אותו (נראה שיש משהו מוזר במיפוי הפינים).
רק בebay הצלחתי למצוא את כרטיס ההרחבה 12CR1-1SPINO-11R שנראה יותר מתאים מבחינת פינים, אולם אני חושש להזמין עוד רכיב שבסוף לא יעבוד לי.
השאלה שלי היא
1. האם מישהו הצליח להפעיל את אחד הכרטיסים הנ"ל, ויש לו ניסיון איתו (האם אני צריך דריבר, עדכון לbios או משהו בסגנון)
2. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג 12CR1-1SPINO-11R בארץ? אולי יש למישהו אחד זרוק בבית?
תודה
אני לא זוכר אם יש לי בדיוק את הדגם שלך אבל גם אני קניתי בזמנו מתאם לכניסת SPDIF הוא עבד לי אבל קח בחשבון שהוא רק עושה PASSTHROUGH ולא ינגן את מה שנכנס אליו דרך הרמקולים של המחשב. הוא פשוט יעביר את זה ליציאת SPDIF או שאם תרצה זה ישמש אותך להקלטות.
יש לי את הכרטיס של ה3 פינים ובלוח אם 6 פינים.
ניסיתי לחבר ישירות, וכשזה לא עבד, הפרדתי את הפינים, וניסיתי לחבר אותם לפי המפרט של הלוח אם.
galborho:
אני בהחלט חשבתי שזה יוציא לי את הקול ביציאות האנלוגיות, נשמע מוזר שהפיטצ'ר שנקרא psdif in, לא ידע לעשות שום דבר עם הסיגנאל הנכנס. אפילו לא עם LINIER PCM?
אתה בטוח בזה?
ניסיתי לחבר ישירות, וכשזה לא עבד, הפרדתי את הפינים, וניסיתי לחבר אותם לפי המפרט של הלוח אם.
galborho:
אני בהחלט חשבתי שזה יוציא לי את הקול ביציאות האנלוגיות, נשמע מוזר שהפיטצ'ר שנקרא psdif in, לא ידע לעשות שום דבר עם הסיגנאל הנכנס. אפילו לא עם LINIER PCM?
אתה בטוח בזה?
100% כי זה בדיוק מה שרציתי להשיג. ניסית לחבר X360 לSPDIF IN ולקוות שזה ייצא מהלוגיטק 5.1 שמחוברים למחשב באנלוג. לא עבד וניסיתי הרבה. מה שתוכל זה להעביר את זה ליצאת SPDIF OUT שתוציא את זה לרסיבר נניח אבל לא ברור מה משיגים בזה. אולי בלוח שלך זה יעבוד אבבל אני בספק. אני חושב שאפילו שלחתי מייל לגיגבייט בשאלה על כך והם אישרו שזה אכן המצב. אולי לדגם הלוח שלך זה יהיה שונה.