שלום, מבקש עזרה על כדאיות החלפת רסיבר
יש לי רסיבר NAD T770 שבאופן כללי אני די מרוצה ממנו והציעו לי להחליף ל-ONKYO TXSR603 .
האם משהו מכיר את האונקיו והאם כדאי להחליף , אני שומע יותר מוזיקה מאשר רואה סרטים ביחס של 80/20 והאם האונקיו תענה על הדרישה שלי לאיכות מוזיקה טובה.
הרסיבר של אונקיו עולה בסביבות 5000 ש"ח.
תודה
האם משהו מכיר את האונקיו והאם כדאי להחליף , אני שומע יותר מוזיקה מאשר רואה סרטים ביחס של 80/20 והאם האונקיו תענה על הדרישה שלי לאיכות מוזיקה טובה.
הרסיבר של אונקיו עולה בסביבות 5000 ש"ח.
תודה
ה NAD הרבה יותר מוזיקלי מאונקיו עים אתה מחפש שיפור או גיוון אולי תסה הרמן קרדון 435 או פיוניר vsxax3
הם באותו תקציב.
דן
הם באותו תקציב.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
לפי דעתי ההרמן קארדון,הוא רסיבר עם צליל הרבה, הרבה ,יותר נמוך מ NAD .tascam כתב:ה NAD הרבה יותר מוזיקלי מאונקיו עים אתה מחפש שיפור או גיוון אולי תסה הרמן קרדון 435 או פיוניר vsxax3
הם באותו תקציב.
דן...
גם פיוניר לא יגיעו לתצואה טובה יותר.
מה אתה מחפש?
קולנוע ביתי,או סטריאו?
תודה 007
הבן אדם רוצה שינוי נימאס לא אותו דבר כל הזמן.צליל מגבר זה דבר סוביקטיבי אישי כל אדם שומע אחרת ובעל טעם אחר ובנוסף להיותו כזה כל מגבר נישמע שונה עים כל רמקול, טוב מישמע אוזניים מדעה או שניים.
דן
דן
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 09/03/2006 5:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
היה לי רסיבר של PIONEER (לא זוכר את הדגם) ויש לי גם מגבר סטראו של NAD C370. ה-NAD עולה על ה-PIONEER בכל דבר כך שלא כדאי להשוות בינהם (לפחות מבחינתי). הרסיברים של NAD נשמעים דיי דומה למגברי סטראו שלהם.
שמעתי גם מגבר סטראו של ONKYO (לא רסיבר) והוא נשמע לדעתי פחות טוב מה-NAD....
שמעתי גם מגבר סטראו של ONKYO (לא רסיבר) והוא נשמע לדעתי פחות טוב מה-NAD....
תודה לכולכם על התגובות , החלטתי שאני אשאר עם ה-NAD עוד קצת והשינוי שאעשה לאחר שאחסוך עוד כסף זה להחליף רמקולים .
ה-NAD בהחלט רסיבר מצויין ולא נראה לי שאקבל שינוי משמעותי לטובה למרות שאשקיע 5000 ש"ח ועדיף לחסוך עוד ולהגיע למערכת בתחום מחירים של 10000-15000 ש"ח ששם אני אקבל שינוי משמעותי
שוב תודה לכולכם
ה-NAD בהחלט רסיבר מצויין ולא נראה לי שאקבל שינוי משמעותי לטובה למרות שאשקיע 5000 ש"ח ועדיף לחסוך עוד ולהגיע למערכת בתחום מחירים של 10000-15000 ש"ח ששם אני אקבל שינוי משמעותי
שוב תודה לכולכם