הי
יש לי ממיר קונקה שכרגע מחובר עם כבל אנטנה ארוך לשקע בקיר (שנראה לי שלא מחבר לשום דבר) והקליטה לא ממש טובה - מספיק שנוגעים קצת בכבל והאיכות יורדת מאוד.
קניתי כבל איכותי וקצר וחיברתי ישר לשקע אנטנה שבקיר ואין קליטה בכלל.
באותו בית בחדר אחר יש לי ממיר USB מ-deal extream עם אנטנה פשוטה שהוצאתי מחוץ לחלון והקליטה היא על 100%.
אני חושב לקנות אנטנה מהזוג הזה:
http://www.21.tv/p-84425/d790d7a0d798d7 ... /cf-6/?a=a
מישהו ממליץ או לחלופין יש לו פתרון אחר בשבילי?
הממיר נמצא במרחק של בערך שני מטר מחלון גדול כך שאופציה של אנטנה חיצונית לא ממש באה בחשבון (אשתי לא תאשר... גם ככה הכבל שרץ עכשיו ליד הטלויזיה משגע אותה)
תודה
עומר[/url]
אנטנה פנימית לממיר קונקה
כנראה שהחיבור אצלך בקיר מנותק מהאנטנה הכללית של הבניין ולכן אין לך קליטה דרכו.
לא יודע איפה אתה גר אבל קח בחשבון שיש עכשיו עבודות תשתית של הרשות השניה אשר אמורות (ואני אומר אמורות כי הבנתי בינתיים שלא הסתיימו) להסתיים היום ואני מניח שחלק מבעיות הקליטה נובעות מכך.
מעבר לכך האנטנה דומה למשהו שיש לי בבית, שלי מחוברת בכבל RJ6 (הכבל שחשברות הכבלים משתמשות בו) אל הממיר והיא עומדת על מדף גבוה.
במצב הנוכחי אני מקבל 80% עוצמה עם 96% איכות אות שזה טוב מאד.
אני נמצא באזור בקעת אונו פונה לדרום.
אז בקיצור, תמתין יומיים ותראה איך אתה קולט עם האנטנה שלך אחרי סיום ה"עבודות".
לא יודע איפה אתה גר אבל קח בחשבון שיש עכשיו עבודות תשתית של הרשות השניה אשר אמורות (ואני אומר אמורות כי הבנתי בינתיים שלא הסתיימו) להסתיים היום ואני מניח שחלק מבעיות הקליטה נובעות מכך.
מעבר לכך האנטנה דומה למשהו שיש לי בבית, שלי מחוברת בכבל RJ6 (הכבל שחשברות הכבלים משתמשות בו) אל הממיר והיא עומדת על מדף גבוה.
במצב הנוכחי אני מקבל 80% עוצמה עם 96% איכות אות שזה טוב מאד.
אני נמצא באזור בקעת אונו פונה לדרום.
אז בקיצור, תמתין יומיים ותראה איך אתה קולט עם האנטנה שלך אחרי סיום ה"עבודות".