NFS כפיתרון לניגון תכני HD באקסטרימר
-
Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
באחד השרשורים בנושא האקסטרימר הומלץ לי על שימוש ב NFS כפיתרון לניגון תכני HD באקסטרימר.
אני שוקל לקנות מוצר כזה והייתי שמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות על מנת לגבש החלטה בנושא.
אני מנסה למצוע את הפיתרון הטוב והנוח ביותר לצרכים שלי:
1. השימוש העיקרי שאני זקוק לו הוא הזרמה של סרטי Full HD לסטרימר, או עם קבל רשת (הסטרימר נמצא מעבר לקיר של החדר ויש לי מעבר של חוטים דרך הקיר) או באמצעות ה Wireless. כיום יש לי נגן אקסטרימר, אני מעוניין בשלב הראשון לחבר את שני הכוננים החיצונים שלי (1T, 500GB) ל NFS ובשלב השני לקנות כוננים פנימיים.
2. השימוש המשני שהבנתי שקיים ונראה לי שהוא יכול להיות מאוד שימושי - זה שיתוף של התכנים שלי לחברים (קבצים עד 700MB).
שמעתי על המוצר etrayz שמתיימר לענות לצרכים שלי רק שאני בספק אם הוא יתן לי פיתרון יעיל לשיתוף הקבצים, הבנתי שהבעיה המרכזית היא במהירות ההעלאה לרשת של הקבצים.
יש למישהו ניסיון בנושא? אתם מכירים את המוצר?
מישהו יודע או יכול לשאר כמה זמן יקח לעלות סרט כזה לרשת עבור משתמש אחר?
כמובן שאני אשמח לשמוע המלצות אחרות בנושא לפיתרון.
תודה מראש,
אורי
אני שוקל לקנות מוצר כזה והייתי שמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות על מנת לגבש החלטה בנושא.
אני מנסה למצוע את הפיתרון הטוב והנוח ביותר לצרכים שלי:
1. השימוש העיקרי שאני זקוק לו הוא הזרמה של סרטי Full HD לסטרימר, או עם קבל רשת (הסטרימר נמצא מעבר לקיר של החדר ויש לי מעבר של חוטים דרך הקיר) או באמצעות ה Wireless. כיום יש לי נגן אקסטרימר, אני מעוניין בשלב הראשון לחבר את שני הכוננים החיצונים שלי (1T, 500GB) ל NFS ובשלב השני לקנות כוננים פנימיים.
2. השימוש המשני שהבנתי שקיים ונראה לי שהוא יכול להיות מאוד שימושי - זה שיתוף של התכנים שלי לחברים (קבצים עד 700MB).
שמעתי על המוצר etrayz שמתיימר לענות לצרכים שלי רק שאני בספק אם הוא יתן לי פיתרון יעיל לשיתוף הקבצים, הבנתי שהבעיה המרכזית היא במהירות ההעלאה לרשת של הקבצים.
יש למישהו ניסיון בנושא? אתם מכירים את המוצר?
מישהו יודע או יכול לשאר כמה זמן יקח לעלות סרט כזה לרשת עבור משתמש אחר?
כמובן שאני אשמח לשמוע המלצות אחרות בנושא לפיתרון.
תודה מראש,
אורי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
1. איפה השאלה?
יש כמה וכמה פתרונות NFS שיכולים להתאים. האהוב עלי ביותר הוא ALLEGRO NFS.
2. לא הבנתי איזה חברים? אתה מתכוון שהוא ישתף את התכנים דרך האינטרנט? לא מומלץ ובכל מקרה איטי מדי בכדי להיות פרקטי.
2. לא הבנתי איזה חברים? אתה מתכוון שהוא ישתף את התכנים דרך האינטרנט? לא מומלץ ובכל מקרה איטי מדי בכדי להיות פרקטי.
אני חושש שאתה מתבלבל, nfs זה פרוטוקל להעברת קבצים , לא מכשיר פיזי.' ראה כאן : http://en.wikipedia.org/wiki/Network_Fi ... (protocol)
אולי התכוונת ל nas ?
אולי התכוונת ל nas ?
-
Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
1. השאלה היא ספציפית על ה etrayz, האם מישהו מכיר אותו ויכול לתת חוות דעת ספיציפית בנושא.oferlaor כתב:1. איפה השאלה?
2. לא הבנתי איזה חברים? אתה מתכוון שהוא ישתף את התכנים דרך האינטרנט? לא מומלץ ובכל מקרה איטי מדי בכדי להיות פרקטי....
2. הכוונה אכן לשיתוף תכנים דרך האינטרנט. שליחת לינק עם מיקום התכנים בשרת והורדת התכנים בדומה להורדה בראפידשר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Cable_guy,
אז:
1. הכותרת שלך חסרת קשר לשאלה, ממליץ בחום שתערוך ותשנה אותה בשביל לקבל יותר תגובות רלוונטיות.
2. יש הרבה מאוד דברים שצריך לעשות בשביל שזה יקרה:
א. אתה צריך או כתובת IP קבועה או DYNDNS
ב. אתה צריך תוכנת שרת או שיתוף יעודית (FTP, WEB, וכו').
קצב הנתונים בישראל מאוד איטי בהעלאה, שלא לדבר שיש כאן בעיות חוקיות לא פשוטות.
אף אחד לא עובד כך, ממליץ בחום לוותר על הרעיון.
אז:
1. הכותרת שלך חסרת קשר לשאלה, ממליץ בחום שתערוך ותשנה אותה בשביל לקבל יותר תגובות רלוונטיות.
2. יש הרבה מאוד דברים שצריך לעשות בשביל שזה יקרה:
א. אתה צריך או כתובת IP קבועה או DYNDNS
ב. אתה צריך תוכנת שרת או שיתוף יעודית (FTP, WEB, וכו').
קצב הנתונים בישראל מאוד איטי בהעלאה, שלא לדבר שיש כאן בעיות חוקיות לא פשוטות.
אף אחד לא עובד כך, ממליץ בחום לוותר על הרעיון.